2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok bacım kusmadım hiç şimdiye kadr çok şükür iyiyim yani mışıl mışıl uyudum gece bi tuvalete kalktım 484563 kere o kadar
valla çok fazla bekletmez heralde gerçi dün meltemmeryemle konuştuk onun nişanı gelmiş doktor git sancı bekle demiş bekliyodu bakalım belli olmuyo valla duruma göre

nişan geldiği zaman benim bildiğim 2 gün içersinde oluyor doğum ama su tamamen boşaldığında 7-8 saat içersinde doğum gerçekleşiyor...

benimki de arabayla bi yere giderken çok komik, tümseklerden falan geçerken nerdeyse arabayı kucağına alıp geçecek onun haricinde vıcık vıcık değiliz çok şükür, sevmem de ben öyle şeyleri, yapmacık gelir, kızım napıyo nasıl der, karnımı sever dediğin gibi arada bi, o da yeter zaten hıhhhh

benim de benim dee bazen karşılaşıyoduk orda bakıyordm sende ordaısn
ay nasıl heyecanlı gelirdi kızzz, dananın kuyruğu kopuyo artık, biz daha gırgır heheyttttttttttt

valla çok fazla bekletmez heralde gerçi dün meltemmeryemle konuştuk onun nişanı gelmiş doktor git sancı bekle demiş bekliyodu bakalım belli olmuyo valla duruma göre
evet mervenin dediği gibi su gidince bebek havasız kalacağı için fazla bekletilmiyo diye biliyorum, nişan sadece bi işaret olması gerek, tıkaç ta diyolar...

hee doğru evet öyle oluyodu sanırım ama onun ctesi nişanı gelmiş dün ptesiydi iki gün olmuştu o zaman en geç bugün doğurur oda

arabayla tümseklerden ben demedikçe yavaş geçmez kızz aboo bi kere bi geçti nasıl da sıkışmışım bi salladım aha dedim gitti bişiler sırf işemiyim diye yavaş geçiyo yoksa ooo vııınnnn
yok ya bende sevmem öyle araması bile zaten beni düşündüğünü belli edio napsın adam başka

valla kız bende çok heyecan yapardım ama üzülürdüm daha çok var diye, daha çok var diye diye geldik bugunlere valla şimdi elimiz kulağımızda doğumu beklioruz

neyse kızlar ev işleri elimden öper

kalkalım da bi koşu oğlumla işleri yapalı, o süpürsün ben sileyim sonra çak yapalım :13:

gelirim öğleden sonra öptüm hepiniz

En güzel iltifat
Birlikte sinemaya girdik... Tombul elleriyle mısır yiyordu; bana baktı, ben de gülümseyerek ona. Kulağıma eğildi ve "Anne, sen gülünce güneş açmış gibi oluyor biliyor musun?" dedi. Hayatımda duyduğum en güzel iltifattı. Oğlumun güneşiyim, var mı daha ötesi?

Soyu kuruyasıcalar
Kız torununun doğumunda yarım altın takarken; "Erkek olsaydı tam takardım, artık kısmetse ikincisine." diyen kayınpederine; "İkinciyi de kız yapıp soyunuzu kurutacağım." diyen gelini, ben alnının ortasından öpüyorum.

Makas
Karton kesmek için "Bir makas alabilir miyim?" diye seslendim. Küçük ayaklarla koşa koşa gelip yanağını uzattı. Miniklerimi seviyorum!

Kokulu
Acilde nöbetçiyim. Kokona bir anne, 6 yaşındaki kızını getirmiş. Şikayeti; kızının gazı çok pis kokuyormuş. Muayenesinde bir bulgu yok. "Hanımefendi, yediklerinden olabilir, üşütmüş olabilir, ishal başlangıcı olabilir." diyorum, annesi bir türlü tatmin olmuyor. "Hayır doktor hanım, kızımın gazı çok pis kokuyor." diye söylenip duruyor. Neyse, bir bağırsak düzenleyici yazıp çocuğa dönüyorum. "Canım söylemek istediğin bir şey var mı, başka şikayetin var mı?" diyorum. Anneyi yerin dibine sokacak, ama hakettiği cevap geliyor: ''Doktor teyze, annemin gazı daha pis kokuyor.''

Son düzenleme:
çocuğum çalkalanıyo diye bağırırım valla arabada
fazla ilgiye gerek yok şekerim böylesi güzel, alışmamak lazım

neyse kızlar ev işleri elimden öper

kalkalım da bi koşu oğlumla işleri yapalı, o süpürsün ben sileyim sonra çak yapalım :13:

gelirim öğleden sonra öptüm hepiniz
bende çıkıyorum kociş yemeğe geliyo, öpüldünüzzzzzzzz

herkeseee slmmm..kızlar benimde sürekli akıntım olmaya başladı..hep ıslak iç çamaşırı.su değildir heralde o değilmi:18:

herkeseee slmmm..kızlar benimde sürekli akıntım olmaya başladı..hep ıslak iç çamaşırı.su değildir heralde o değilmi:18:
canım o bendede var bi kaç kişidede olmuştu doğum öncesi olurmuş böyle normal yani
biz geldiiiiikkkk

hoşgeldn canım escoola ne diycek doktor merak ederm şimdi kaynanma gidiyorm orda net yok giremem akşama alırım haberni

iyiyz çok şükür yemeğimizi yedik.bi yandan işlere bakıyorum bi yandan burasııı..öyle zaman geçiyır iştee

aynen bizde acıkmışız kızımla hem yemek yedik hemde biraz ortalığı topladık öyle işte topikte kimse kalmadı artık herkez doğuruyo iyice sessizleşti burası

selam kızlar... ben komsu topiktenim temmuz annelerinden... öncelikle anne olanları tebrik ediyorum Allah analı-babalı büyütmeyi nasip etsin hepsi vatana millete hayırlı evlat olsunlar insallah... topikçe sizin doğumları takip ediyoruz haliye sıra bize geldiği için gerçi bizim topiğin bazı bebekleri biraz aceleci davrandı ama walla siz mayısta doğuruyorsunuz biz de haziranda doğurucaz galiba tekrardan doğum yapan arkadaşları kutlarım yapacak olanlara da allah bir avazda kurtarsın insallah....hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…