yok bacım kusmadım hiç şimdiye kadr çok şükürhee alışmışş anam oo 3. de doğurdu hatu maşallah rabbim nazardan saklasın
walla ben sabaha kadar uyumadım yine çok sıkıştırıyor beniii bide 3 sefer kustumm sende böle sıkıntılar yok demiii çok şükürrrr
valla çok fazla bekletmez heralde gerçi dün meltemmeryemle konuştuk onun nişanı gelmiş doktor git sancı bekle demiş bekliyodu bakalım belli olmuyo valla duruma göre
benimki de arabayla bi yere giderken çok komik, tümseklerden falan geçerken nerdeyse arabayı kucağına alıp geçecekilgi miii eh işte bacım çok değil eşim arasa iyi misin bişey yok dimi pat kapatıyogeldiği zamanda iki karnımı seviyo tamam ama korkuttuğum zamanlar bi panik bi panik hemen doktora gidelim dio işte o zaman kendimi iyi hissediyorum
valla herşeyi geçtik bacım sağ salim kurtulmanın peşindeyiz tetikteyiz heran herşey olabilir bizler için artık
ay nasıl heyecanlı gelirdi kızzz, dananın kuyruğu kopuyo artık, biz daha gırgır heheytttttttttttbenim de benim dee bazen karşılaşıyoduk orda bakıyordm sende ordaısn
evet mervenin dediği gibi su gidince bebek havasız kalacağı için fazla bekletilmiyo diye biliyorum, nişan sadece bi işaret olması gerek, tıkaç ta diyolar...valla çok fazla bekletmez heralde gerçi dün meltemmeryemle konuştuk onun nişanı gelmiş doktor git sancı bekle demiş bekliyodu bakalım belli olmuyo valla duruma göre
yok bacım kusmadım hiç şimdiye kadr çok şüküriyiyim yani mışıl mışıl uyudum gece bi tuvalete kalktım 484563 kere o kadar
nişan geldiği zaman benim bildiğim 2 gün içersinde oluyor doğum ama su tamamen boşaldığında 7-8 saat içersinde doğum gerçekleşiyor...
benimki de arabayla bi yere giderken çok komik, tümseklerden falan geçerken nerdeyse arabayı kucağına alıp geçecekonun haricinde vıcık vıcık değiliz çok şükür, sevmem de ben öyle şeyleri, yapmacık gelir, kızım napıyo nasıl der, karnımı sever dediğin gibi arada bi, o da yeter zaten hıhhhh
ay nasıl heyecanlı gelirdi kızzz, dananın kuyruğu kopuyo artık, biz daha gırgır heheyttttttttttt
evet mervenin dediği gibi su gidince bebek havasız kalacağı için fazla bekletilmiyo diye biliyorum, nişan sadece bi işaret olması gerek, tıkaç ta diyolar...
çocuğum çalkalanıyo diye bağırırım valla arabadaarabayla tümseklerden ben demedikçe yavaş geçmez kızz aboo bi kere bi geçti nasıl da sıkışmışım bi salladım aha dedim gitti bişilersırf işemiyim diye yavaş geçiyo yoksa ooo vııınnnn
yok ya bende sevmem öyle araması bile zaten beni düşündüğünü belli edio napsın adam başka
valla kız bende çok heyecan yapardım ama üzülürdüm daha çok var diye, daha çok var diye diye geldik bugunlere vallaşimdi elimiz kulağımızda doğumu beklioruz
bende çıkıyorum kociş yemeğe geliyo, öpüldünüzzzzzzzzneyse kızlar ev işleri elimden öper
kalkalım da bi koşu oğlumla işleri yapalı, o süpürsün ben sileyim sonra çak yapalım :13:
gelirim öğleden sonra öptüm hepiniz
kızlar benimde ütü yapmam lazımhava serinken yapayım yoksa kavrulucam işleri bitirip gelirim
canım o bendede var bi kaç kişidede olmuştu doğum öncesi olurmuş böyle normal yaniherkeseee slmmm..kızlar benimde sürekli akıntım olmaya başladı..hep ıslak iç çamaşırı.su değildir heralde o değilmi:18:
biz geldiiiiikkkk
hoşgeldn canım escoola ne diycek doktor merak ederm şimdi kaynanma gidiyorm orda net yok giremem akşama alırım haberni
canım o bendede var bi kaç kişidede olmuştu doğum öncesi olurmuş böyle normal yani
hoşgeldn canım escoola ne diycek doktor merak ederm şimdi kaynanma gidiyorm orda net yok giremem akşama alırım haberni
hoşgeldinizzzz
hoşbulduukk nasılsınız
iyiyz çok şükür yemeğimizi yedik.bi yandan işlere bakıyorum bi yandan burasııı..öyle zaman geçiyır iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?