2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım teşekkür ederiz bizimkilerde mayıs ayında dökülmeye başladı şimdi mayıs bitti çok az kişi kaldı bizden hayırlısıyla onlarda bi doğsunlar da sıra sizde allah bir avazda kurtarsın sizleri de

egeeee
hosgeldinnnnnnnnnnnn minik kuzunla sen nasilsinnizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kuzudan haber var mi o dogurdumuuuuuuuuuuuuuu

iyi haberlerinizi bekliyoruz bizzzzzzzzzzzzz

bacım bızımkı kukuma kusu gıbı oturuyoo gelmeye nıyetı yok normal bı sıkıntı yok suyun duruyo yerınde dedı cuma alıcak ıste degısıklık yok seker

heee iyi iyi aksilik yokmuş sevindim canım dedim yoksa bu karıdamı doğurmaya gitti sende gitsen çatlardım kız burda

hu huuuuuuuuuu nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzz.... ben çoluklu çocuklu kadınım, sizden daha çok giriyom yaaa annemle kardeşime bıraktım tüm işleri... keyfini çıkarıyom resmen.. nasıl olsa onlar gidince bana kalcak herşey... babam çağırıpduruyo zaten annemi... bi daha ne zaman gelebilcek sanki kadın...

gulsum oglusunla aran nasıl göbegi dustumuu

gulsum oglusunla aran nasıl göbegi dustumuu

evet canım, bi haftalıkken düştü, ertesi günü de yıkadık... şimdi gaz sancılarımız başladı.. kuzum kızarıyo bozarıyo çırpınıyo, insan da bişi yapamıyo, izliyosun sadece, okşuyosun falan...

yavrumm yazık kız kıyamam nasıl uyku duzenı nasıl canım bıde nasılyatırıyosun yanmı duz yastıklımı yastıksızmı ne kadar cok soru sordum demı

kızlar ben çıkıyorum kociş erken geliyo yemek yapiyim içimde bi sıkıntı var niyeyse anlamadım gitti hiç bişey yapasım yok bugün kociş gelsinde olmazsa biyerlere gideriz halamı özledim ona gidiyim bari ne zamandır görmüyorum adile naşit'imi

kızlar selam geçmişi okuyamadan dalış yapıyorum..

escool gittin mi doktora ne dedi bacım gittiysen?

bende hazırlandım gidiyorum kızlar ufak ufak su gibi şeyler gelmeye başladı bende de ... perş günü gidecektim ama bugune gitmeye karar verdim bi bakayım dedim escool'a naptın bacım ?

yok bacım bulamadım bi türlü var ama çok büyük yaa kendime göre olanını bulamadım bi türlü anneme aldırıcam olmazsa o bulur biyerlerden karının gezmediği yer yok bulur o

bende aldım doktor bır hafta sonra kullanmaya baslarsın dedı canım bıde sey persembe gece 12 den sonra hıc bısey yeme dedı bende 12 ye kadar catlayana kadar yerım dedım oda ne delı kadınsın sakın gaz yappıcı seyler yeme dedı bacım bu gaz yapıcı seyler nekı ya

bacım suyun duruyo dedı hıc bıseyın yok gıt evınde otur dedı

anam senmı doguracan yoksa kızz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…