slm kızlar ben geldim ama kaynanamlar var arada bi yazarım size eee doğuran varmı doğuran
yok canım hissedilir bişiy diil :)
çatı muayeneside doğumu tetikliyo diyolardı ama iyi olmuş ya annen geç gelmese bari sen sabaha kalmaz doğurursun 3 cm az değilkievet canım nişanmış o gelen.. dün 1 cmdi açılma bugün 3 cm olmuş. doktor dedi istersen hastaneye yatışını yapalım bekleyelim açılmanı olmadı suni sancı veririz dedi. bende yok dedim eve gitsem daha iyi olur. sancı aralıklarına bakarım.. şimdi eve geldim sancı durumuna göre gidicem hastaneye. bide annem istanbulda olduğundan öğleden sonra anca uçak bulduk o gelene kadar doğurmiim diyorum :) şimdilik beklemedeyiz yani
kocişeaz bakmadım hamilelik boyunca, ve kızmın yüz hatları dudakları aynı babası, o kadar benziyo ki. dur bakalım doğduğunda görcez, gerçekten köfte dudaklı mı şeker kızım
herhangi bi rahatsızlığın varmı canım senin? ağrı sancı vs...
evet canım nişanmış o gelen.. dün 1 cmdi açılma bugün 3 cm olmuş. doktor dedi istersen hastaneye yatışını yapalım bekleyelim açılmanı olmadı suni sancı veririz dedi. bende yok dedim eve gitsem daha iyi olur. sancı aralıklarına bakarım.. şimdi eve geldim sancı durumuna göre gidicem hastaneye. bide annem istanbulda olduğundan öğleden sonra anca uçak bulduk o gelene kadar doğurmiim diyorum :) şimdilik beklemedeyiz yani
slm kızlar ben geldim ama kaynanamlar var arada bi yazarım size eee doğuran varmı doğuran
çatı muayeneside doğumu tetikliyo diyolardı ama iyi olmuş ya annen geç gelmese bari sen sabaha kalmaz doğurursun 3 cm az değilki
yok anam yok önceden kocam aradıında nasılsın derdi kötüysem üzülürdük şimdide iyi olduum için üzülüyorz amaan ben bugn iyi değilim çıkıp biraz gezicem bebk konusunu kafamdan atmak istiyorum artık ya
öyle karamsar düşünme hergün biraz daha yaklaşıyosun ne güzel işte demek vakti zamanı var daha orda durmak istiyosa kuzun ihtiyacı var demekki doğunca sapasağlam doğucak öyle düşün yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik şurda en fazla bir iki hafta sabredicez ama bakmışsın gelmiş seninkide hiç belli olmaz canım
ya hayatım sen niye bu kadar psikolojini bozuyosun ki, normal şartlarda zaten senin 1,1-5 haftan var daha... herkesin bünyesi farklı, kimi 28. haftada doğuruyo, seninkinin de keyfi yerinde demekkiyok anam yok önceden kocam aradıında nasılsın derdi kötüysem üzülürdük şimdide iyi olduum için üzülüyorz amaan ben bugn iyi değilim çıkıp biraz gezicem bebk konusunu kafamdan atmak istiyorum artık ya
sağolasın canm tabi sağlıklı olması daha önemli ya bide burda hava çok kötü kimle konuşsam stresli aman hazirana geldk yaz gelmedi bende çıkıp biraz dolaşıymda kendime geleym diyorm
sağolasın canm tabi sağlıklı olması daha önemli ya bide burda hava çok kötü kimle konuşsam stresli aman hazirana geldk yaz gelmedi bende çıkıp biraz dolaşıymda kendime geleym diyorm
ben bır doguramadımsancı cek tık yok ne bıcım ıs bu boyle
kızlar karnımın sağ tarafında bi ağrı var, sızlıyo böyle, ne olduğunu anlamadım, umarım sancı falan değildir, biraz uzanayım geçer belki......:18::18::18::18:
hadı gıt uzan canım hayırlısı olsun ınsallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?