2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çatı muayeneside doğumu tetikliyo diyolardı ama iyi olmuş ya annen geç gelmese bari sen sabaha kalmaz doğurursun 3 cm az değilki

yok anam yok önceden kocam aradıında nasılsın derdi kötüysem üzülürdük şimdide iyi olduum için üzülüyorz amaan ben bugn iyi değilim çıkıp biraz gezicem bebk konusunu kafamdan atmak istiyorum artık ya

duyguu seninki de aceleci çıktı valla:)) kuzu da almıştır öykü'sünü kucağına. dün de ipek34 doğum yapacaktı diye biliyorum. iyice azaldıkk...

ohhh ohhh hadı hayırlı olsun tatlım bırı daha doguruyorr yupppııı :))))

slm kızlar ben geldim ama kaynanamlar var arada bi yazarım size eee doğuran varmı doğuran

banayaklasmanın dogumu olucak bugun yarın bacım hos geldın

öyle karamsar düşünme hergün biraz daha yaklaşıyosun ne güzel işte demek vakti zamanı var daha orda durmak istiyosa kuzun ihtiyacı var demekki doğunca sapasağlam doğucak öyle düşün yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik şurda en fazla bir iki hafta sabredicez ama bakmışsın gelmiş seninkide hiç belli olmaz canım

sağolasın canm tabi sağlıklı olması daha önemli ya bide burda hava çok kötü kimle konuşsam stresli aman hazirana geldk yaz gelmedi bende çıkıp biraz dolaşıymda kendime geleym diyorm

ya hayatım sen niye bu kadar psikolojini bozuyosun ki, normal şartlarda zaten senin 1,1-5 haftan var daha... herkesin bünyesi farklı, kimi 28. haftada doğuruyo, seninkinin de keyfi yerinde demekki sıkma canını herşeyin bi vakti zamanı var... yarın birgün gelip sonunda doğurdummmmmm yazarsın hayırlısıyla...

sağolasın canm tabi sağlıklı olması daha önemli ya bide burda hava çok kötü kimle konuşsam stresli aman hazirana geldk yaz gelmedi bende çıkıp biraz dolaşıymda kendime geleym diyorm

burda da öyle canım karamsar bulutlu bi hava var bazen benim de içim sıkılmıyo değil ama geçicek dün akşam ağlıycak gibi oldum hatta eşim konuşuyo cvp dahi vermek istemedim şu anda iyiyim ama bu ruh hali gelkip geçici sen bi çık dolaş iyi gelir açılırsın bi hava al belki bende çıkarım öğleden sonra

bende ezgıye katılıyorum canım nıye kendını üzüyosun daha var sen sankı son gungelıcekmıs gıbı kendını odakla erkekn gelırse ne ala gununu tamamlarsa zaten gelecek cocuguda uzme orda

kızlar karnımın sağ tarafında bi ağrı var, sızlıyo böyle, ne olduğunu anlamadım, umarım sancı falan değildir, biraz uzanayım geçer belki......:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…