2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm gebedaşlarımmm

dünürümm ezgimm escooll ve diğerleriii hepinize merhabaaaaaaaaaa

bacım nerelerdesın esram sen ya gorusemıyoruz dgurdu galıba dedı nasılsın

anam şimdi farkettim banayaklaşmayla satlarımız bile aynıymış elalemin nişanı geliyo bizde tık yok napalım bacım kuzuların keyfini beklicez

ay canım benim yaa, sen çok çektin 1 aydır sancı sancı,,, senin bebiş tam sopalık annesiAllah yardımcın olsun

ya beklemeye beklıyorumda carpıntılarım cogaldı nefes alamıyorum artık bugun dr gunum bakalım ne dıcek sezeryan yapsın olmassa ya dayanamıyorum kı ben artık elım yuzum davul gıbı 39 gırdım ya

kızlar karnımın sağ tarafında bi ağrı var, sızlıyo böyle, ne olduğunu anlamadım, umarım sancı falan değildir, biraz uzanayım geçer belki......:18::18::18::18:

bişeycik olmaz bacım ben dün gece sabaha kadar kasık ağrısı çektim dedim bişey olursa sabah belli olur yat merve ama bişi olmadı
yaaaaaaa kızlar benden su gelio hep yaaaaaa bu nedirrr:78:

ya beklemeye beklıyorumda carpıntılarım cogaldı nefes alamıyorum artık bugun dr gunum bakalım ne dıcek sezeryan yapsın olmassa ya dayanamıyorum kı ben artık elım yuzum davul gıbı 39 gırdım ya

kız normal yapacaksan bekle bacım son gunune kadar bence 10 gunun var gorunuyo az daha sabır bacım

hos geldın mervemmmmm haberın olsun banayaklasmamnın nısanı gelmıs dugune (doguma hazırlanıyo) bugun yarın

okudum geçmişi tam onu soracaktım yaa hadi hayrılısı..

ama çatı muayenesi olurken kanaması gelmişti ardından, demek onun için son haftaya erteliyorlar çatı muayenesini, erken doğum riski olmasın diye..

bana doktorum çatı dan kiremitten bahsetmedi valla:44:

bişeycik olmaz bacım ben dün gece sabaha kadar kasık ağrısı çektim dedim bişey olursa sabah belli olur yat merve ama bişi olmadı

olabilir canım benden de bikaçgün üstüste su gibi akıntı geldi az az ama şimdi yok normal akıntı sanırım

tatlım cok degılse akıntı olabılır mıs bende mervede gıttık bısey yok dedı donduk yınede bı doktorunu ara canım bı baksın ne olur ne olmaz

bak valla ben bişey yapmıyom uslu uslu bekliyom gıkım çıkmıyo diyorum önce escool hele bi doğursun sonra ben bu karılar durmuyo

aynen bacımm kız bu arada ellerımın ustunde nokta nokta bıseyler cıkmaya basladı ve felaket kasınıyo nekı bu yaa sıkıntıdan galıbaa

bacım yuzduk yuzduk kuyruguna geldık az kaldı cok az kaldıı tatlım hepımız dogurucaz hayırlısıyla hıc sıkıntı yapma dogursakta sonuna kadar herkes dogurana kadar burdayım yanınınzdayımm guzelımm

olabilir canım benden de bikaçgün üstüste su gibi akıntı geldi az az ama şimdi yok normal akıntı sanırım
kız anlamaz mıyım akıntıyı yaa bu su gibi bişi anlamadım valla...
tatlım cok degılse akıntı olabılır mıs bende mervede gıttık bısey yok dedı donduk yınede bı doktorunu ara canım bı baksın ne olur ne olmaz

kızım sen kime cvp yazdığını bilmiyo musun merveyim zaten ben merve
bende merve de gittik bişi yok dedi döndük diyo ya :90::90:
beyin şeysi geçirmişsin sende sevi gibi

strestendir fazla kaşıma geçer eee kolay değil gün saymak senin işin de zor valla

ya yürü git sende cuma günü fırtlatıyosun bebeğini

burdaymış mışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

peki suyun gelmedi mi sadece nişan mı geldi:26:

suyum gelmedi hiç canım çatı muaynesinden sora kanamam olmuştu ama nişan kanamadan daha farklı oluyo yapı olarak..

öyle gibi gözüküyo :))

eee sancı falan yok mu? ufak sızlamalar ya da:26:heyecanlı mısınnnnnnnn

sancım var hatta sıklaştı :)

bak canım bebeğin seni bekletmeden tam zamanında geliyo ne erken ne geç süpersinz inş doğumunda kolay olur epidural mi düşünüyosun

valla şu anda sancılar dayanılmıcak gibi değil. böle giderse epidural istemem bile ama bakalım zaman göstercek :)

ay alemsiniz kızlar ya merve bu sıralar kusuruna bakma escoolun sezeryan olcam diye kaşıntı tuttu kızı zaten

kız beynım sulandıı anacım bana bıseyler oluyooo haberınınz olsun durdu durdu kayıs koptuu

strestendir fazla kaşıma geçer eee kolay değil gün saymak senin işin de zor valla

aynen bacımmm yazık bana yaaaa

ay alemsiniz kızlar ya merve bu sıralar kusuruna bakma escoolun sezeryan olcam diye kaşıntı tuttu kızı zaten
kız delürmüş deli karı beyin şeysi geçiriyor
kız beynım sulandıı anacım bana bıseyler oluyooo haberınınz olsun durdu durdu kayıs koptuu

aynen bacımmm yazık bana yaaaa
escooll bebek gelmeden kayışı koparma sonra uykusuz gecelerde ister istemez kopacak zaten

canım hadi inşallah bir avazdaaa doğum yapar güzel haberlerini getirirsin bizlereeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…