escool bacım naber sen bu gidişle ikinci lig küme düşeceksin cumaya kadarpatır patır doğuruyoz haziran uğurlu geldi
bacım nerelerdesın esram sen ya gorusemıyoruz dgurdu galıba dedı nasılsın
anam şimdi farkettim banayaklaşmayla satlarımız bile aynıymış elalemin nişanı geliyo bizde tık yok napalım bacım kuzuların keyfini beklicez
ay canım benim yaa, sen çok çektin 1 aydır sancı sancı,,, senin bebiş tam sopalık annesiAllah yardımcın olsun
slm gebedaşlarımmm
dünürümmezgimm escooll ve diğerleriii hepinize merhabaaaaaaaaaa
slm hoşgeldinnn. banayaklaşma doğuracak sanırım bugün. nişanı gelmiş. ha bu arada kuzu doğuruyodu bugün, doğurmuştur belki de
kızlar karnımın sağ tarafında bi ağrı var, sızlıyo böyle, ne olduğunu anlamadım, umarım sancı falan değildir, biraz uzanayım geçer belki......:18::18::18::18:
ya beklemeye beklıyorumda carpıntılarım cogaldı nefes alamıyorum artık bugun dr gunum bakalım ne dıcek sezeryan yapsın olmassa ya dayanamıyorum kı ben artık elım yuzum davul gıbı 39 gırdım ya
valla yaadurduramıyorum karıları bı durun 3 lugumu almayın dedı bana sıra gelene kadar herkes doguracakk bacımm :)
hos geldın mervemmmmm haberın olsun banayaklasmamnın nısanı gelmıs dugune (doguma hazırlanıyo) bugun yarın
bişeycik olmaz bacım ben dün gece sabaha kadar kasık ağrısı çektim dedim bişey olursa sabah belli olur yat merve ama bişi olmadı
yaaaaaaa kızlar benden su gelio hep yaaaaaa bu nedirrr:78:
bişeycik olmaz bacım ben dün gece sabaha kadar kasık ağrısı çektim dedim bişey olursa sabah belli olur yat merve ama bişi olmadı
yaaaaaaa kızlar benden su gelio hep yaaaaaa bu nedirrr:78:
bak valla ben bişey yapmıyomuslu uslu bekliyom gıkım çıkmıyo diyorum önce escool hele bi doğursun sonra ben bu karılar durmuyo
okudum geçmişi tam onu soracaktım yaa hadi hayrılısı..
ama çatı muayenesi olurken kanaması gelmişti ardından, demek onun için son haftaya erteliyorlar çatı muayenesini, erken doğum riski olmasın diye..
bana doktorum çatı dan kiremitten bahsetmedi valla:44:
kız anlamaz mıyım akıntıyı yaa bu su gibi bişi anlamadım valla...olabilir canım benden de bikaçgün üstüste su gibi akıntı geldi az az ama şimdi yok normal akıntı sanırım
tatlım cok degılse akıntı olabılır mıs bende mervede gıttık bısey yok dedı donduk yınede bı doktorunu ara canım bı baksın ne olur ne olmaz
tatlım cok degılse akıntı olabılır mıs bende mervede gıttık bısey yok dedı donduk yınede bı doktorunu ara canım bı baksın ne olur ne olmaz
aynen bacımm kız bu arada ellerımın ustunde nokta nokta bıseyler cıkmaya basladı ve felaket kasınıyo nekı bu yaa sıkıntıdan galıbaa
bacım yuzduk yuzduk kuyruguna geldık az kaldı cok az kaldıı tatlım hepımız dogurucaz hayırlısıyla hıc sıkıntı yapma dogursakta sonuna kadar herkes dogurana kadar burdayım yanınınzdayımm guzelımm
peki suyun gelmedi mi sadece nişan mı geldi:26:
çatı muayeneside doğumu tetikliyo diyolardı ama iyi olmuş ya annen geç gelmese bari sen sabaha kalmaz doğurursun 3 cm az değilki
yok anam yok önceden kocam aradıında nasılsın derdi kötüysem üzülürdük şimdide iyi olduum için üzülüyorz amaan ben bugn iyi değilim çıkıp biraz gezicem bebk konusunu kafamdan atmak istiyorum artık ya
eee sancı falan yok mu? ufak sızlamalar ya da:26:heyecanlı mısınnnnnnnn
bak canım bebeğin seni bekletmeden tam zamanında geliyo ne erken ne geç süpersinz inş doğumunda kolay olur epidural mi düşünüyosun
kız anlamaz mıyım akıntıyı yaa bu su gibi bişi anlamadım valla...
kızım sen kime cvp yazdığını bilmiyo musun merveyim zaten ben merve
bende merve de gittik bişi yok dedi döndük diyo ya :90::90:
beyin şeysi geçirmişsin sende sevi gibi
kız anlamaz mıyım akıntıyı yaa bu su gibi bişi anlamadım valla...
kızım sen kime cvp yazdığını bilmiyo musun merveyim zaten ben merve
bende merve de gittik bişi yok dedi döndük diyo ya :90::90:
beyin şeysi geçirmişsin sende sevi gibi
strestendir fazla kaşıma geçer eee kolay değil gün saymak senin işin de zor valla
ay alemsiniz kızlar ya merve bu sıralar kusuruna bakma escoolun sezeryan olcam diye kaşıntı tuttu kızı zaten
kız delürmüş deli karı beyin şeysi geçiriyoray alemsiniz kızlar ya merve bu sıralar kusuruna bakma escoolun sezeryan olcam diye kaşıntı tuttu kızı zaten
escooll bebek gelmeden kayışı koparma sonra uykusuz gecelerde ister istemez kopacak zatenkız beynım sulandıı anacım bana bıseyler oluyooo haberınınz olsun durdu durdu kayıs koptuu
aynen bacımmm yazık bana yaaaa
suyum gelmedi hiç canım çatı muaynesinden sora kanamam olmuştu ama nişan kanamadan daha farklı oluyo yapı olarak..
öyle gibi gözüküyo :))
sancım var hatta sıklaştı :)
valla şu anda sancılar dayanılmıcak gibi değil. böle giderse epidural istemem bile ama bakalım zaman göstercek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?