2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

dogru valla kız bu ara bende bı kasıntı basladııı ellerım ayaklarım tomurcuk tomurcuk olduu nıye anlamadım

selam kızlarr
neler oluyor onlıne dogum mu var bana yaklasma heyecanlandım yaa
hadı bakalım hazıran hayırlı ugurlu olsunnn....

:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:bacılarım hepınıze bırden yazayım dedım yarın aılemın yanına gıdıcem tum gun orda olurum bırazdanda esım gelıcek yemek yapıcam sonra dısarı cıkıcaz doguma kadar gıremem daha hepınızın dualarını beklıyorum hepınızı gercekten cok sevıyorumm allah nasıp ederse ınsallah cumartesı eve gelır gelmez sıze haber verırım ne olur cuma sabahı hepınız dua edın bana optum kocaman sızı allaha emanet olun

tamam bacım inşallah en güzel şekilde doğumunu yapar sağ salim alırsın bebeğini kucağına... c.tesi değil de pazar gnü çıkarsın hastaneden bence... neyse sende doğum esnasından bizlere dua et, o an edilen dualar kabul olur.. :)) cnım benim herşey gönlünce olsun

dualarımız seninle bacım merak etme sende bizim için dua et bizde seni çok seviyoruz çatlak karıııı

escool hayırlı guzel haberlerını beklıyoruz canım..
kızlar benım kontrolum var bakalım ne dıyecek doktor hepınızı opuyorum ıyı bakın kendınıze ve mınnaklarınıza:))

selammm.. nasılsınız bacılar??

kızlar sonunda geldik haziran ayınaa. hepimize hayırlı uğurlu olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…