kız delürmüş deli karı beyin şeysi geçiriyor
escooll bebek gelmeden kayışı koparma sonra uykusuz gecelerde ister istemez kopacak zaten
canım hadi inşallah bir avazdaaa doğum yapar güzel haberlerini getirirsin bizlereeeee
offf kızlar yaaa kaynanamlar var doğru düzgün yazamıorum sinir oluyorum yaaaa :84::84::84:
kız kaynananlar da senden çıkmıyor beofff kızlar yaaa kaynanamlar var doğru düzgün yazamıorum sinir oluyorum yaaaa :84::84::84:
dogru valla kız bu ara bende bı kasıntı basladııı ellerım ayaklarım tomurcuk tomurcuk olduu nıye anlamadım
bacımm benım kafa durdu merveye merveyı anlatıyorum daha ne olsunn
kız kaynananlar da senden çıkmıyor be
bişey olmaz heyecandandır bacm panik karı seni
heyecandan dır heyecandan az kaldı tabi oda başına vurdu
kız kaynananlar da senden çıkmıyor be
sorma gece saat 1 de geldiler 2 dede yattık birazdan da gidicekler kayınpederi bekliyoruz biyere gitide
kafayı tırlatıcam yaa
anammm zor işin valla bebek olduktan sonra hiç çıkmazlar
:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:bacılarım hepınıze bırden yazayım dedım yarın aılemın yanına gıdıcem tum gun orda olurum bırazdanda esım gelıcek yemek yapıcam sonra dısarı cıkıcaz doguma kadar gıremem daha hepınızın dualarını beklıyorum hepınızı gercekten cok sevıyorumm allah nasıp ederse ınsallah cumartesı eve gelır gelmez sıze haber verırım ne olur cuma sabahı hepınız dua edın bana optum kocaman sızı allaha emanet olun
:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:bacılarım hepınıze bırden yazayım dedım yarın aılemın yanına gıdıcem tum gun orda olurum bırazdanda esım gelıcek yemek yapıcam sonra dısarı cıkıcaz doguma kadar gıremem daha hepınızın dualarını beklıyorum hepınızı gercekten cok sevıyorumm allah nasıp ederse ınsallah cumartesı eve gelır gelmez sıze haber verırım ne olur cuma sabahı hepınız dua edın bana optum kocaman sızı allaha emanet olun
sende hayırlı haberlerle gel canımescool hayırlı guzel haberlerını beklıyoruz canım..
kızlar benım kontrolum var bakalım ne dıyecek doktor hepınızı opuyorum ıyı bakın kendınıze ve mınnaklarınıza:))
selammm.. nasılsınız bacılar??
kızlar sonunda geldik haziran ayınaa.hepimize hayırlı uğurlu olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?