2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm bacım hoşgeldin evet hazirana girdik bizler orijinal haziran annesi olucaz inşallah mayısta doğuranlar korsan haziran anneleri onlar hıh

iyi dedin valla biz oricinal haziran anasıyız çakma değiliz

hg bacım hyrlı uğrlu olsun valla

hoşbuldum mervecim..

evde olmak ne güzelmiş yaa.. bol bol keyif yapıyoz oğlumla yakında yapamıycam ne de olsa

pek muhabbet yok kızlar nerdesiniz??

ben de biraz ev işlerimle ilgileniyim o zaman.. görüşürüz..

bişeycik olmaz bacım ben dün gece sabaha kadar kasık ağrısı çektim dedim bişey olursa sabah belli olur yat merve ama bişi olmadı
yaaaaaaa kızlar benden su gelio hep yaaaaaa bu nedirrr:78:
kız doktorla konuşmadınmı sen dahaaaaaaaaa

ay canm benm duygulandım ya sanki okuldan mezun oluyomuşuz gibi geliyo bana böyle mezun olurkende vedalaşırdık ya hani

merhaba kızlarrr bebeğim 10 gün bekleyemedi ve 30 mayısta 3050 gr olarakkk dünyaya geldi...
normal doğum allaha şükür ikimizde cok iyiyiz bir ara girip bütün detayları yazıcammm
ama şimdi bebişimle emişicezzzz

cnaım hayırlı olsun maşallah bebğininde kilosu iyi allah sağlıkla sihatle büyütmeni nasip etsin :) darısı başımıza inşallah

Allah bağışlasın canım nasıl oldu doğum epiduralmi kolaymı hikayeni bekliyorz

oyy maşallah sende kavuştun kuzuna hemde normal hayırlısı olsun darısı başımıza inş

selam herkese kızlar
dünden bu yana doğuran var mı?
bugün hiç bakamadım noldu nolmadı
benim 2- 3 gündür özellikle akşamları adım dahi atamayacak kadar bacağımı kaldıramayacak kadar alt tarafım ağrıyo :26:
varmı benim gibi olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…