selammm.. nasılsınız bacılar??
kızlar sonunda geldik haziran ayınaa.hepimize hayırlı uğurlu olsun..
slm bacım hoşgeldin evet hazirana girdik bizler orijinal haziran annesi olucaz inşallah mayısta doğuranlar korsan haziran anneleri onlar hıh
slm bacım hoşgeldin evet hazirana girdik bizler orijinal haziran annesi olucaz inşallah mayısta doğuranlar korsan haziran anneleri onlar hıh
hg bacım hyrlı uğrlu olsun valla
iyi dedin valla biz oricinal haziran anasıyız çakma değiliz
hoşbuldum mervecim..
evde olmak ne güzelmiş yaa.. bol bol keyif yapıyoz oğlumla yakında yapamıycam ne de olsa
evet bizler oricinaliz
yaşasın oricinal haziran anneleri
kız o avatardaki göbek senin mimaşallah o ne öylee :nazar kaç kilo içindeki tosun?:
kız doktorla konuşmadınmı sen dahaaaaaaaaabişeycik olmaz bacım ben dün gece sabaha kadar kasık ağrısı çektim dedim bişey olursa sabah belli olur yat merve ama bişi olmadı
yaaaaaaa kızlar benden su gelio hep yaaaaaa bu nedirrr:78:
:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:bacılarım hepınıze bırden yazayım dedım yarın aılemın yanına gıdıcem tum gun orda olurum bırazdanda esım gelıcek yemek yapıcam sonra dısarı cıkıcaz doguma kadar gıremem daha hepınızın dualarını beklıyorum hepınızı gercekten cok sevıyorumm allah nasıp ederse ınsallah cumartesı eve gelır gelmez sıze haber verırım ne olur cuma sabahı hepınız dua edın bana optum kocaman sızı allaha emanet olun
merhaba kızlarrr bebeğim 10 gün bekleyemedi ve 30 mayısta 3050 gr olarakkk dünyaya geldi...
normal doğum allaha şükür ikimizde cok iyiyiz bir ara girip bütün detayları yazıcammm
ama şimdi bebişimle emişicezzzz
merhaba kızlarrr bebeğim 10 gün bekleyemedi ve 30 mayısta 3050 gr olarakkk dünyaya geldi...
normal doğum allaha şükür ikimizde cok iyiyiz bir ara girip bütün detayları yazıcammm
oyy maşallah sende kavuştun kuzuna hemde normal hayırlısı olsun darısı başımıza inş
kız senin 2 haftanmı kalmış sezeryan değildi dem i
beklemekkkkkkkkkkkkk offff hayatımda sevemdiğim şey ama ben hepbişeyleri beklemek zorunda kalmışımdır hepyok kısmetse normalş canım bende beklemedeyim senin gibi
slm kızlar ben geldim :79::79::79:
hoş geldinizzz
hoşgeldiiiiin
hoşbulduuukkk nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?