beklemekkkkkkkkkkkkk offff hayatımda sevemdiğim şey ama ben hepbişeyleri beklemek zorunda kalmışımdır hep
hoşgeldiiiiin
iyiyiz sen nasılsın?yarın kontrolüm var heyecanla bekliyorum sezeryan günüm netleşecek
iyidir canım nolsun işte aynı şeylerhoşbulduuukkk nasılsınız kızlar
ya bende öyle bi ağrı yokama bebek kanala yerleşiyodur belkiselam herkese kızlar
dünden bu yana doğuran var mı?
bugün hiç bakamadım noldu nolmadı
benim 2- 3 gündür özellikle akşamları adım dahi atamayacak kadar bacağımı kaldıramayacak kadar alt tarafım ağrıyo :26:
varmı benim gibi olan?
selam kızlar.. nasılsınız... ne var ne yok....
olmazmı bacım nerdeyse herkezin şikayeti hele ben gündüz bişey yok ama yatarken bacaklarımı kaldıramıyorumselam herkese kızlar
dünden bu yana doğuran var mı?
bugün hiç bakamadım noldu nolmadı
benim 2- 3 gündür özellikle akşamları adım dahi atamayacak kadar bacağımı kaldıramayacak kadar alt tarafım ağrıyo :26:
varmı benim gibi olan?
selam kızlar.. nasılsınız... ne var ne yok....
bende canım olsun sabrın sonu selametmiş naptın gezdin mi birazcık
evet markete gittim açıldım biraz iyi geldi vede markette sancım oldu tabi ben çoook sevndim daha çok rahim ağrısı yaşadım yine ben dışarı çıkayım hep olmazsa
offfff çok sıkılıyorum artık yaaa kaynanamlar da gitti evde yalnız kalmayı özlemişim son 12 saattir rahat edemiyorum onlar varken mutfak göçüyo bu arada şimdi kim gidipte toplicak orayı
offfff çok sıkılıyorum artık yaaa kaynanamlar da gitti evde yalnız kalmayı özlemişim son 12 saattir rahat edemiyorum onlar varken mutfak göçüyo bu arada şimdi kim gidipte toplicak orayı
ayyyyyy temzlik deme bana kınaaaaa geldi ya altıüstü iki kişi yaşıyoruz ama hergün bu ev böylemi kirlenir sıkıldım tmzlik yapmakdan kimbilir bebek doğunca napıcam
evet canım yaaa kızdığım şey şimdilik kayınpederin annesine gittiler yani aramız da 2 ev var sende geliyomusun dedi yok ben mutfağı toplicam dedim hiç yardım ediyim diyesi yok kadının yaaa ayy nasıl sinir oldumcanım yavaş yavaş yap sorma geliyolar ama fayda mı zarar mı belli değil iş bırakıp gidiyolar dimi sinir oluyorum bende sonra topla işin yoksa
kızlar ben bi duşa gireyim bari görüşürüz
evet markete gittim açıldım biraz iyi geldi vede markette sancım oldu tabi ben çoook sevndim daha çok rahim ağrısı yaşadım yine ben dışarı çıkayım hep olmazsa
evet canım yaaa kızdığım şey şimdilik kayınpederin annesine gittiler yani aramız da 2 ev var sende geliyomusun dedi yok ben mutfağı toplicam dedim hiç yardım ediyim diyesi yok kadının yaaa ayy nasıl sinir oldum
haklısın canm boşver sinirlenmemeye çalış boşver benm en çok sevdiim şey işimi kendim yapayım kimse karışmasın (sadece anneme güvenyorm )öyle işte neyse bende çıkayım biraz uzansam iyi olucak
iyidir canım nolsun işte aynı şeyler
ya bende öyle bi ağrı yokama bebek kanala yerleşiyodur belki
iyidir canm sen anlat bebek nasıl
olmazmı bacım nerdeyse herkezin şikayeti hele ben gündüz bişey yok ama yatarken bacaklarımı kaldıramıyorum
iyiyiz canım sen nasılsın bebişini kucağına aldın bide biz alsak hayırlısıyla
belkide :26:
gün boyu ayaktayım belkide akşama hal kalmadığındandır
doğursakta en azından bedenen rahatlasak
tabi bide ne zaman doğurcaz stresini atsak
oğlanda böyle bir şikayetim olmamıştı kız çok aşşağıda ya ona yoruyorum
seçim sonu gitcem doktora ancak o zaman sorarım bi daha
tabi kız o zamana kadar gelmezse
benimde hafta sonu k.validemler görümcemler gelcekler cümbür cemaat yatılı 2 gün
ama biz eğleniyoruz bir aradayken
çok severim onları, onlarda beni kızlarından kardeşlerinden ayırmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?