2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduuukkk nasılsınız kızlar
iyidir canım nolsun işte aynı şeyler
ya bende öyle bi ağrı yokama bebek kanala yerleşiyodur belki
selam kızlar.. nasılsınız... ne var ne yok....

iyidir canm sen anlat bebek nasıl

olmazmı bacım nerdeyse herkezin şikayeti hele ben gündüz bişey yok ama yatarken bacaklarımı kaldıramıyorum
selam kızlar.. nasılsınız... ne var ne yok....

iyiyiz canım sen nasılsın bebişini kucağına aldın bide biz alsak hayırlısıyla

offfff çok sıkılıyorum artık yaaa kaynanamlar da gitti evde yalnız kalmayı özlemişim son 12 saattir rahat edemiyorum onlar varken mutfak göçüyo bu arada şimdi kim gidipte toplicak orayı

offfff çok sıkılıyorum artık yaaa kaynanamlar da gitti evde yalnız kalmayı özlemişim son 12 saattir rahat edemiyorum onlar varken mutfak göçüyo bu arada şimdi kim gidipte toplicak orayı

ayyyyyy temzlik deme bana kınaaaaa geldi ya altıüstü iki kişi yaşıyoruz ama hergün bu ev böylemi kirlenir sıkıldım tmzlik yapmakdan kimbilir bebek doğunca napıcam

canım yavaş yavaş yap sorma geliyolar ama fayda mı zarar mı belli değil iş bırakıp gidiyolar dimi sinir oluyorum bende sonra topla işin yoksa

ayyyyyy temzlik deme bana kınaaaaa geldi ya altıüstü iki kişi yaşıyoruz ama hergün bu ev böylemi kirlenir sıkıldım tmzlik yapmakdan kimbilir bebek doğunca napıcam

canım yavaş yavaş yap sorma geliyolar ama fayda mı zarar mı belli değil iş bırakıp gidiyolar dimi sinir oluyorum bende sonra topla işin yoksa
evet canım yaaa kızdığım şey şimdilik kayınpederin annesine gittiler yani aramız da 2 ev var sende geliyomusun dedi yok ben mutfağı toplicam dedim hiç yardım ediyim diyesi yok kadının yaaa ayy nasıl sinir oldum

evet markete gittim açıldım biraz iyi geldi vede markette sancım oldu tabi ben çoook sevndim daha çok rahim ağrısı yaşadım yine ben dışarı çıkayım hep olmazsa

ne güzel 38+6 görmüşsün keşke bende görsem yaaa.9 gün daha dursa minik oğlum başka bir şey istemem

haklısın canm boşver sinirlenmemeye çalış boşver benm en çok sevdiim şey işimi kendim yapayım kimse karışmasın (sadece anneme güvenyorm )öyle işte neyse bende çıkayım biraz uzansam iyi olucak

öyle yapmaya çalışıyorum canım zaten bende kendi işimi kendim görürüm genelde ama işte kızıyorum bazen düşüncesizler zaten hoş dese bile yaptırmam kendim yaparım işimi
neyse canım uzan sen boşver beni kızar kızar düzelirim birazdan

kızlar yaa boşverin kayın valideyi falan kendileri utansın.biz bebişlerimize bakalım allah nasip kısmet ederse kısa bir zaman sonra kavuşacağız onun heyecanını yaşayalım

iyidir canım nolsun işte aynı şeyler

ya bende öyle bi ağrı yokama bebek kanala yerleşiyodur belki

iyidir canm sen anlat bebek nasıl

belkide :26:
gün boyu ayaktayım belkide akşama hal kalmadığındandır
doğursakta en azından bedenen rahatlasak
tabi bide ne zaman doğurcaz stresini atsak

oğlanda böyle bir şikayetim olmamıştı kız çok aşşağıda ya ona yoruyorum
seçim sonu gitcem doktora ancak o zaman sorarım bi daha
tabi kız o zamana kadar gelmezse

benimde hafta sonu k.validemler görümcemler gelcekler cümbür cemaat yatılı 2 gün
ama biz eğleniyoruz bir aradayken
çok severim onları, onlarda beni kızlarından kardeşlerinden ayırmazlar

ya bende de iki günden beri bi tuhaflık var iyice aşağıda hissetmeye başladım baskı ve gerginlik oluyo ağrım yok ama hafif hafif kasılma var alt tarafımda üff nasıl anlıycam ben bu sancı işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…