2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk canımbilmiyomki son beş gün işte delindi nemli kalmış yag dokusu erimiş delmiş aksilik işte tabi zorlanıyom suan

Canım ben 2 yıldır evliyim ilk kez temizlikçi alcam..başkasının yaptığı iş içime sinmez ama mecbur..bebiş doğsun sonra kendim yapıcam..şimdi yapamıyorum yaa herşey gözüme batıyor..

nasıl sıkıntı canım? dikişlerden dolayı mı?

ben kan sulandırıcı kullanıyordum ya canım ilk doğumdan sonraki ilk 10 günde de kullandım ama ilk günler beni mahfetti.. Yaralarım pıhtılaşmadığı için iyileşemedi, bağırsak gazı falan olunca da hepten mahfoldum.. Kan sulandırıcıdan dolayı, iç kanamalar falan olmuş, bazı kaslarda bile kanama olmuş, öyle olunca ölüyordum acıdan.. ağrı diyemiyorum acıdan diyorum... Voltaren iğnelerle bile geçmadi sancılarım.. Doktor tekrar yatırcaktı hastaneye. Yani sizle ilgisi yok aslında tamamen kan sulandırıcılar yüzünden.. Neyseki şu an iyiyim.. Ama hala ağrı kesici kullanıyorum..

aman sorun olmasın doğuma kadar inşaalah odalar çok güzel canım kesin orda doğur bak hala ilg,leniyorlar benle ilgi çok iyi kaynak yağpılan yerler delindi yag dokusu erimi,ş terli kalmış vs vs.. gece gşttim nöbetçi kadın doğumcu hemen baktı 24 saat ilgililer

koyacağım inşaallahta bir düzen kuramadk bebekle gece hiç uyumuyor hep emiyo kusuyo falan daha normal düzene gecemedik

Aiyyy hadi gözünaydın Merve:)senin tosun daha fazla dayanamayacak galiba:)oiyyyy yerim onu bennnn..sağlıkla doğsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh..

geçmiş olsun canım ya ne kadar zor anne olmak böyle yaa...ama inşallah karşılığı da güzel olacak..

mersini bilmem de İstanbul da pazarlarda var canım..

çıkmıştır cnm..bize Alanya dan gelmişti yapmıştım geçen hafta missss gibiydi yaaaa:))
ok mersinde vardır o zaman, annemlerin mahallede vardı bi sürü mısır tarlası, anneme deyim de bi çuvala doldurup getirsin, doymam şimdi
hoşbulduk canımbilmiyomki son beş gün işte delindi nemli kalmış yag dokusu erimiş delmiş aksilik işte tabi zorlanıyom suan
çok geçmiş olsun canım yaa, bir an önce toparlarsın inş.

demek parmaklandın heacıdı mı kızz??? yarın doğurursun sen anam, açılıp saçılmış senin şeyyy

Ay çok geçmiş olsun canım.. Şansa bak kırk yılda bir olcak bişey sana denk geldi.. Nazar değdi sana valla.. Dikkat et kendine bari çok zorlama dikişlerini.. Valla benimde hala ağrıyor.. Geceleri korsesiz yatamıyorum..

Yaaa bunlar zamane.. Doktor bile anlamamış ne demek istediğini..

Ay hadi hayırlısı bakalım...Sevinin ki gibi seninkide aceleci çıktı...

evet canım zaten fiyat farkı da yok, sadece yeri kötü biraz. trafik sorunlu. medicana eskişehir yolunda ya, çok rahat ama hrs dicem sonunda sanırım...
ay canım inşallah en kısa zamanda düzeniniz oturur..canım senin çizelgeyi değiştirelim :)) doğum tarihi neydi, ne yazalım :))

öyküm çok geçmiş olsun, sıkıntılı olmuş biraz(( Aslı'ya koptum yalnız, ne bilmiş çocuk maşallah:))

karakan sana da çok geçmiş olsun. senin yaramazı göremedik ama hala, fotoğrafını bekliyoruz:))

merve şaka maka geliyor Burak, hadi bakalım hayırlısı...

Çok geçmiş olsun karakan..en kısa zamanda iyileşirsin inşallahh..anne olmak hiçkolay değil..annemin değerini çok iyi anlıyorum..ne zorluklar çekiliyor

Aiyyy hadi gözünaydın Merve:)senin tosun daha fazla dayanamayacak galiba:)oiyyyy yerim onu bennnn..sağlıkla doğsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh..

demek parmaklandın heacıdı mı kızz??? yarın doğurursun sen anam, açılıp saçılmış senin şeyyy

sağol tubicim gelicek gibi bakalım zaten 2 gündür su geliyordu söylemiştm kızlara... elim ayapım titredi ama lekeyi görünce bakalım ne zaman teşrif edecekler burak beyler

off parmaklandım iki parmak hemde girerken çok acımadı kasmamaya çalıştım kendimi ama içeriyi oydu bi sağ bi sol offf

bebeğim kanala girmemiş henüz ama , dedim bu muayeneden çatımın dar olup olmadığını anlar mısınız? bebeğin kafası yerleşmemiş kanala, henüz anlayamayız dedi

çatım dar deyip sezeryan isteyecen hemen demi seni uyanıkkkkkkkkkkk

abooooooooo parmakla mı bakıyorlar

hadi bakalım sıra sizde birer birer doğuracağınız inşaallah 10 mayıs canım

öykümmmmmmmmmmmmmmmm
bu ne yaman çel,şki bir akıl ver diyolarki emzir gazını çıkar öyle yatır iyi güzelde
emziriyom uyuyor gazını çıkarıyomuyanıyor uyasnınca aglıyor tekrar emziriyom uyuyor gazını çıkarınca uyanıyor çıldıracammmm

geçmiş olsun canım ya ne kadar zor anne olmak böyle yaa...ama inşallah karşılığı da güzel olacak..

İnşallah canım onlar için herşeye değer tabi ama başından beri çok sıkıntılı bir süreç oldu ya hemilelik benim için pazar günü son kan sulandırıcı iğnemi yaptım, o ana kadar hamilelik bayunca kendimi o kadar kasmışım ki, iğneden sonra bir ağlamaya başladım. İki gün boyunca bebeğe bakıp bakıp ağladım, tam bir boşalma oldu benim için çok enteresandı... Allah a şükür hepsi geçti çok şükür..

Sağol canım.. Enteresan işte kızlar..

Valla ben emzirip yatırıyorum gazını çıkarmıyorum yoksa dediğin gibi oluyor.. Gazını da kendi çıkarsın canım... İlkinde de ben pek gaz çıkarmamıştım... Sancılanırsa falan çıkartmaya çalışyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…