mersinde çıktımı acaba mısır? haftasonu gelcek annem, sorayım da getirsin bariii
slm hoşgeldinnnn. ay canım dikişin nasıl delindi yaa
bende seni merak etmiştimmmmmmmmmmmm deli karııııııııanam ne nişanı yaaaa, benden önce mi doğurcannnnn??????? sancın var mıııııııı
Hadi yeme bizi..
kızlar valla annemlere gitmiştik bugun ordan ablama geçtim(yan apartmandalar onlar) bişey geldiğini hissettim gittim tuvalete pembe bişey anneme gösterdim ablam da gördü dedi benden de böyle gelmişti doktora git dediler... annemi de taktım peşime eşim arabayı bi sürüyo sanki doğuma gidiyorz
çıktık doğumhaneye nst'ye girmedennnn parmaklandmoydu şeyimi resmen oydu 1 cm açıklık varmış, doktorumu aradı ebe yarın gelsin demiş... nst iyi çıktı ama leke gelmesi doğumun yaklaştığını gösterir normal böyle şeyler dedi gece sancın olursa hemen gelme dakikaları say ona göre gel dedi ya da suyun gelirse gel dedi ama şuan bu leke normal dedi...
Canım ben 2 yıldır evliyim ilk kez temizlikçi alcam..başkasının yaptığı iş içime sinmez ama mecbur..bebiş doğsun sonra kendim yapıcam..şimdi yapamıyorum yaa herşey gözüme batıyor..
nasıl sıkıntı canım? dikişlerden dolayı mı?
aman sorun olmasın doğuma kadar inşaalah odalar çok güzel canım kesin orda doğur bak hala ilg,leniyorlar benle ilgi çok iyi kaynak yağpılan yerler delindi yag dokusu erimi,ş terli kalmış vs vs.. gece gşttim nöbetçi kadın doğumcu hemen baktı 24 saat ilgililerayyy karakan gelmişbu ne güzel akşam yaa oykum karakan hep burda herkes
iyiyim canım bi yaramazlık yok ufak bi kanama oldu ama bi sorun yok. haftasonu hrsye gittik, boş oda yoktu, göremedik ama sanırım orayı tercih edicem, doğum salonları da hoşuma gitti, internetten baktım. dikişine ne oldu yaa geçmiş olsun.. bebişini koysana face e falan çok merak ediyorum :))
amaniiiiinn geliyor burak beeey
annem çok profesyonel...Allahım harika bu yeni nesil yaa, cümleye bak sen canım benim inşallah alışır en kısa zamanda..biraz büyüyünce bi kız kardeşin ne kadar güzel olduğunu görecek inşallah...
kızlar valla annemlere gitmiştik bugun ordan ablama geçtim(yan apartmandalar onlar) bişey geldiğini hissettim gittim tuvalete pembe bişey anneme gösterdim ablam da gördü dedi benden de böyle gelmişti doktora git dediler... annemi de taktım peşime eşim arabayı bi sürüyo sanki doğuma gidiyorz
çıktık doğumhaneye nst'ye girmedennnn parmaklandmoydu şeyimi resmen oydu 1 cm açıklık varmış, doktorumu aradı ebe yarın gelsin demiş... nst iyi çıktı ama leke gelmesi doğumun yaklaştığını gösterir normal böyle şeyler dedi gece sancın olursa hemen gelme dakikaları say ona göre gel dedi ya da suyun gelirse gel dedi ama şuan bu leke normal dedi...
ben kan sulandırıcı kullanıyordum ya canım ilk doğumdan sonraki ilk 10 günde de kullandım ama ilk günler beni mahfetti.. Yaralarım pıhtılaşmadığı için iyileşemedi, bağırsak gazı falan olunca da hepten mahfoldum.. Kan sulandırıcıdan dolayı, iç kanamalar falan olmuş, bazı kaslarda bile kanama olmuş, öyle olunca ölüyordum acıdan.. ağrı diyemiyorum acıdan diyorum... Voltaren iğnelerle bile geçmadi sancılarım.. Doktor tekrar yatırcaktı hastaneye. Yani sizle ilgisi yok aslında tamamen kan sulandırıcılar yüzünden.. Neyseki şu an iyiyim.. Ama hala ağrı kesici kullanıyorum..
mersini bilmem de İstanbul da pazarlarda var canım..
ok mersinde vardır o zaman, annemlerin mahallede vardı bi sürü mısır tarlası, anneme deyim de bi çuvala doldurup getirsin, doymam şimdiçıkmıştır cnm..bize Alanya dan gelmişti yapmıştım geçen hafta missss gibiydi yaaaa:))
çok geçmiş olsun canım yaa, bir an önce toparlarsın inş.hoşbulduk canımbilmiyomki son beş gün işte delindi nemli kalmış yag dokusu erimiş delmiş aksilik işte tabi zorlanıyom suan
canım benimmaasallah benimkide uyusa ahhh bir kolum rahatlasa kaynak yerimameliyat beş delik oldu doktor sorun değil dedi pansumanla kurutacagız kapanacakmiş açık yerler
merveciğim hadıhayırlısı inşaallah sağlıcakla al kucagına bende 36.haftada doğurdum
ayyy karakan gelmişbu ne güzel akşam yaa oykum karakan hep burda herkes
iyiyim canım bi yaramazlık yok ufak bi kanama oldu ama bi sorun yok. haftasonu hrsye gittik, boş oda yoktu, göremedik ama sanırım orayı tercih edicem, doğum salonları da hoşuma gitti, internetten baktım. dikişine ne oldu yaa geçmiş olsun.. bebişini koysana face e falan çok merak ediyorum :))
amaniiiiinn geliyor burak beeey
annem çok profesyonel...Allahım harika bu yeni nesil yaa, cümleye bak sen canım benim inşallah alışır en kısa zamanda..biraz büyüyünce bi kız kardeşin ne kadar güzel olduğunu görecek inşallah...
hoşbulduk canımbilmiyomki son beş gün işte delindi nemli kalmış yag dokusu erimiş delmiş aksilik işte tabi zorlanıyom suan
aman sorun olmasın doğuma kadar inşaalah odalar çok güzel canım kesin orda doğur bak hala ilg,leniyorlar benle ilgi çok iyi kaynak yağpılan yerler delindi yag dokusu erimi,ş terli kalmış vs vs.. gece gşttim nöbetçi kadın doğumcu hemen baktı 24 saat ilgililer
koyacağım inşaallahta bir düzen kuramadk bebekle gece hiç uyumuyor hep emiyo kusuyo falan daha normal düzene gecemedik
Aiyyy hadi gözünaydın Merve:)senin tosun daha fazla dayanamayacak galiba:)oiyyyy yerim onu bennnn..sağlıkla doğsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh..
demek parmaklandın heacıdı mı kızz??? yarın doğurursun sen anam, açılıp saçılmış senin şeyyy
sağol tubicimgelicek gibi bakalım zaten 2 gündür su geliyordu söylemiştm kızlara... elim ayapım titredi ama lekeyi görünce bakalım ne zaman teşrif edecekler burak beyler
off parmaklandım iki parmak hemdegirerken çok acımadı kasmamaya çalıştım kendimi ama içeriyi oydu bi sağ bi sol offf
bebeğim kanala girmemiş henüz ama , dedim bu muayeneden çatımın dar olup olmadığını anlar mısınız? bebeğin kafası yerleşmemiş kanala, henüz anlayamayız dedi
sağol tubicimgelicek gibi bakalım zaten 2 gündür su geliyordu söylemiştm kızlara... elim ayapım titredi ama lekeyi görünce bakalım ne zaman teşrif edecekler burak beyler
off parmaklandım iki parmak hemdegirerken çok acımadı kasmamaya çalıştım kendimi ama içeriyi oydu bi sağ bi sol offf
bebeğim kanala girmemiş henüz ama , dedim bu muayeneden çatımın dar olup olmadığını anlar mısınız? bebeğin kafası yerleşmemiş kanala, henüz anlayamayız dedi
evet canım zaten fiyat farkı da yok, sadece yeri kötü biraz. trafik sorunlu. medicana eskişehir yolunda ya, çok rahat ama hrs dicem sonunda sanırım...
ay canım inşallah en kısa zamanda düzeniniz oturur..canım senin çizelgeyi değiştirelim :)) doğum tarihi neydi, ne yazalım :))
geçmiş olsun canım ya ne kadar zor anne olmak böyle yaa...ama inşallah karşılığı da güzel olacak..
öyküm çok geçmiş olsun, sıkıntılı olmuş biraz(( Aslı'ya koptum yalnız, ne bilmiş çocuk maşallah:))
karakan sana da çok geçmiş olsun. senin yaramazı göremedik ama hala, fotoğrafını bekliyoruz:))
merve şaka maka geliyor Burak, hadi bakalım hayırlısı...
Ay çok geçmiş olsun canım.. Şansa bak kırk yılda bir olcak bişey sana denk geldi.. Nazar değdi sana valla.. Dikkat et kendine bari çok zorlama dikişlerini.. Valla benimde hala ağrıyor.. Geceleri korsesiz yatamıyorum..
Yaaa bunlar zamane.. Doktor bile anlamamış ne demek istediğini..
öyküm geçmiş olsun canım zaten doğum sonrası bizde bişey çıkmasa şaşardım öyle kolaycacık kucagımıza almamamız lazımdı doğum sonrası
hadi bakalım sıra sizde birer birer doğuracağınız inşaallah 10 mayıs canım
öykümmmmmmmmmmmmmmmm
bu ne yaman çel,şki bir akıl ver diyolarki emzir gazını çıkar öyle yatır iyi güzelde
emziriyom uyuyor gazını çıkarıyomuyanıyor uyasnınca aglıyor tekrar emziriyom uyuyor gazını çıkarınca uyanıyor çıldıracammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?