2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım fotografını koyacam inşallah

ozamnda gaz kusturuyor sürekli jusuyor çıkartmadan yatırısam aman bende kolum agrıdı bugünde çıkmayıversin uyudu emerken yatagına yatırıp gelem

Bu arada Karakan ilk 40 gün seni yalancı meme gibi kullanır o sen merak etme belli bir süre sonra geçer bu durum..Benim Aslı öyleydi 3 saat aralıksız emdiği olurdu.. Ama geçti.. Ben Aslı da emzik kullanmadığıma çok pişman oldum şimdi buna alıştırıyorum valla, süper rahat bişi.. tavsiye edilir..

inşallah canım, gönderdim, kendi oğluşuma da çizelge yapacağım günler hayırlısıyla gelir inşallah...

ozamnda gaz kusturuyor sürekli jusuyor çıkartmadan yatırısam aman bende kolum agrıdı bugünde çıkmayıversin uyudu emerken yatagına yatırıp gelem

O kusma gazdan değil canım,çok emdiği için benim Aslı da aynen öyleydi.. Ama eğer kusuyorsa zaten kusarken çıkarıyordur gazını ekstradan çok uğraşmana gerek yok gaz için.. Zaten gazını çıkarıyorsa sorun yok mesele çıkaramayıp ağlamasında.. Benim küçükte mesela inanılmaz bağırsak gazı çıkarıyor, bu da gazı öyle atıyor.. Aslı kusarak mideden atardı mesela.. Ha bu arada kusması iyidir, fazlası gider, bebek iyi beslenir merak etme..

:)) hayırlıca gelsin rüyalarımın beybi si burak beyimizzzz
valla rüyamda 4 haziran görüyorum bacım bakalım c.tesi doğurck mıyım inşallah sağ salim gelsin de.. :))
aiyyyy ben çok kasarım kesin yaaaa sonra da çok acırr..yandımm deseneee

valla ben kastım tam parmaklıcaktı geri çekti dedi kendini kasarsan beni de zorlarsın kendin de çok acı çekersin dedi saldım kendimi bende kasmazsan acımıyor bacım yani çok hafif acıyor asıl içerde dans ederken pööööööööööööööf

Kız sen şimdi ciddi ciddi doğuruyor musun ya bacım.. Korkma hiç normal yap canım.. Normal gibisi yok. hiç yapmadım ama öyledir herhalde

inşallah canım, gönderdim, kendi oğluşuma da çizelge yapacağım günler hayırlısıyla gelir inşallah...

sağol canım bakalım ekledim olmuşmu gelecek tabiki bak benimki geldi yıllar sonra senin ne kaldıki kucağına alacan yakındır gaza geldim bakayım resim ekleyebilecekmiyim şimdi sonra silerim

Kız sen şimdi ciddi ciddi doğuruyor musun ya bacım.. Korkma hiç normal yap canım.. Normal gibisi yok. hiç yapmadım ama öyledir herhalde

ay ne bilim öyküm

sezaryen mümkün olmadıkça istemiyorum zaten, doktorumun o şevkatli kollarına bırakıcam kendimi

Başa gelen çekiliryapcak bir şey yok..uçarı kaçarı yok bununAllah sağlıklı bir şekilde kurtarmayı nasip etsin de başka bir şey istemiyorum..unutulur gider hepsi..

hayırlısı bakalım,, benim de c. tesi son kontrolüm... haftasonu annemde geliyo...yuppiiiiiiiiiii

ya kızlar bişy sorcam özellikle doğum yapmış annelere ( yada bilen tüm hatunlara ) doğumdan sonra çok kanama oluyomu ablamda çok olmuş genel aneztesi ile sezeryan olmuştu o hasta bezini bi kaç defa değiştirmişler yanında kalmayınca hemşire bebek bezi koy demiş artık oda ped filan yetmez kanama fazla oluyo ona göre hazırlıklı git koy hastane çantana diyo şimdi napsam hasta bezini hiç istemiyorum zaten kullanmak ama mecbur bebek gibi bezliyceklermi yaw neyse velhasıl soracagım hasta bezinden sonra kullanmak için ped dışında önerebileceginiz güvenli bişyler varmı bende alayım pijamamda açık renk dışarı mışarı taşmasın rezil olurum vallahi

anlatın anlatın canım istedi üff olsada yesek nerden bulim şimdi Allahın dağında mısırı ben neyse anamın gelmesine az kaldı mersinde çoktan çıkmıştır mısır tarlası dolu zaten bizim oralar söylerim alsın getirsin

evet alttan maaşallahı var hemen çıkarıyor bagırsagından masa bilgisayarına geceyim şimdi resim ekleyebilecemmi deneyim

benim ablamın da çok gelmiş, eve çıktıktan sonra da kullandım ben dedi. ama bir arkadaşım 2 hafta önce doğum yaptı, 2 tane hasta bezi kullandım, kanamam da 10 günde bitti dedi. bulundurmak gerekiyormuş hasta bezi. ben de almadım daha. markette bakıyorum, hangi boy alacağımı bilemeyip erteliyorum her seferinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…