napıyım kız 3.5 attım vallaçatım dar deyip sezeryan isteyecen hemen demi seni uyanıkkkkkkkkkkk
abooooooooo parmakla mı bakıyorlar
Ay çok geçmiş olsun canım.. Şansa bak kırk yılda bir olcak bişey sana denk geldi.. Nazar değdi sana valla.. Dikkat et kendine bari çok zorlama dikişlerini.. Valla benimde hala ağrıyor.. Geceleri korsesiz yatamıyorum..
Yaaa bunlar zamane.. Doktor bile anlamamış ne demek istediğini..
öyküm geçmiş olsun canım zaten doğum sonrası bizde bişey çıkmasa şaşardım öyle kolaycacık kucagımıza almamamız lazımdı doğum sonrası
valla doğru söylüyorsun ille de bir gariplik olacak.. Yetmedi çektiğimiz çile
öyküm çok geçmiş olsun, sıkıntılı olmuş biraz(( Aslı'ya koptum yalnız, ne bilmiş çocuk maşallah:))
karakan sana da çok geçmiş olsun. senin yaramazı göremedik ama hala, fotoğrafını bekliyoruz:))
merve şaka maka geliyor Burak, hadi bakalım hayırlısı...
Valla ben emzirip yatırıyorum gazını çıkarmıyorum yoksa dediğin gibi oluyor.. Gazını da kendi çıkarsın canım... İlkinde de ben pek gaz çıkarmamıştım... Sancılanırsa falan çıkartmaya çalışyordum...
:)) hayırlıca gelsin rüyalarımın beybi si burak beyimizzzznapıyım kız 3.5 attım valla
napıyım kız 3.5 attım valla
e heralde tubiiiiii
hadi bakalım sıra sizde birer birer doğuracağınız inşaallah 10 mayıs canım
öykümmmmmmmmmmmmmmmm
bu ne yaman çel,şki bir akıl ver diyolarki emzir gazını çıkar öyle yatır iyi güzelde
emziriyom uyuyor gazını çıkarıyomuyanıyor uyasnınca aglıyor tekrar emziriyom uyuyor gazını çıkarınca uyanıyor çıldıracammmm
ozamnda gaz kusturuyor sürekli jusuyor çıkartmadan yatırısam aman bende kolum agrıdı bugünde çıkmayıversin uyudu emerken yatagına yatırıp gelem
valla rüyamda 4 haziran görüyorum bacım bakalım c.tesi doğurck mıyım:)) hayırlıca gelsin rüyalarımın beybi si burak beyimizzzz
aiyyyy ben çok kasarım kesin yaaaa sonra da çok acırr..yandımm deseneee
valla rüyamda 4 haziran görüyorum bacım bakalım c.tesi doğurck mıyıminşallah sağ salim gelsin de.. :))
valla ben kastım tam parmaklıcaktı geri çekti dedi kendini kasarsan beni de zorlarsın kendin de çok acı çekersin dedi saldım kendimi bendekasmazsan acımıyor bacım yani çok hafif acıyor asıl içerde dans ederken pööööööööööööööf
inşallah canım, gönderdim, kendi oğluşuma da çizelge yapacağım günler hayırlısıyla gelir inşallah...
Kız sen şimdi ciddi ciddi doğuruyor musun ya bacım.. Korkma hiç normal yap canım.. Normal gibisi yok. hiç yapmadım ama öyledir herhalde
valla rüyamda 4 haziran görüyorum bacım bakalım c.tesi doğurck mıyıminşallah sağ salim gelsin de.. :))
valla ben kastım tam parmaklıcaktı geri çekti dedi kendini kasarsan beni de zorlarsın kendin de çok acı çekersin dedi saldım kendimi bendekasmazsan acımıyor bacım yani çok hafif acıyor asıl içerde dans ederken pööööööööööööööf
hayırlısı bakalım,, benim de c. tesi son kontrolüm... haftasonu annemde geliyo...yuppiiiiiiiiiiivalla rüyamda 4 haziran görüyorum bacım bakalım c.tesi doğurck mıyıminşallah sağ salim gelsin de.. :))
Kız sen şimdi ciddi ciddi doğuruyor musun ya bacım.. Korkma hiç normal yap canım.. Normal gibisi yok. hiç yapmadım ama öyledir herhalde
kızzzzüsstünden dumanı çıkar, altta yeşil kabuğuyla beraber, tuzla tuzla, offffffffff bunu nerden çıkardın ki
bizimki benzeyecekmi acaba ultrason fotosuna öyküm yaa, sen ne güzel atlattın, güzel günlerin keyfini çıkarıyosnuz
O kusma gazdan değil canım,çok emdiği için benim Aslı da aynen öyleydi.. Ama eğer kusuyorsa zaten kusarken çıkarıyordur gazını ekstradan çok uğraşmana gerek yok gaz için.. Zaten gazını çıkarıyorsa sorun yok mesele çıkaramayıp ağlamasında.. Benim küçükte mesela inanılmaz bağırsak gazı çıkarıyor, bu da gazı öyle atıyor.. Aslı kusarak mideden atardı mesela.. Ha bu arada kusması iyidir, fazlası gider, bebek iyi beslenir merak etme..
Başa gelen çekiliryapcak bir şey yok..uçarı kaçarı yok bunun Allah sağlıklı bir şekilde kurtarmayı nasip etsin de başka bir şey istemiyorum..unutulur gider hepsi..
ya kızlar bişy sorcam özellikle doğum yapmış annelere ( yada bilen tüm hatunlara) doğumdan sonra çok kanama oluyomu ablamda çok olmuş genel aneztesi ile sezeryan olmuştu o hasta bezini bi kaç defa değiştirmişler yanında kalmayınca hemşire bebek bezi koy demiş artık oda ped filan yetmez kanama fazla oluyo ona göre hazırlıklı git koy hastane çantana diyo şimdi napsam hasta bezini hiç istemiyorum zaten kullanmak ama mecbur bebek gibi bezliyceklermi yaw neyse velhasıl soracagım hasta bezinden sonra kullanmak için ped dışında önerebileceginiz güvenli bişyler varmı bende alayım pijamamda açık renk dışarı mışarı taşmasın rezil olurum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?