ay ne bilim öyküm
sezaryen mümkün olmadıkça istemiyorum zaten, doktorumun o şevkatli kollarına bırakıcam kendimi
ya kızlar bişy sorcam özellikle doğum yapmış annelere ( yada bilen tüm hatunlara) doğumdan sonra çok kanama oluyomu ablamda çok olmuş genel aneztesi ile sezeryan olmuştu o hasta bezini bi kaç defa değiştirmişler yanında kalmayınca hemşire bebek bezi koy demiş artık oda ped filan yetmez kanama fazla oluyo ona göre hazırlıklı git koy hastane çantana diyo şimdi napsam hasta bezini hiç istemiyorum zaten kullanmak ama mecbur bebek gibi bezliyceklermi yaw neyse velhasıl soracagım hasta bezinden sonra kullanmak için ped dışında önerebileceginiz güvenli bişyler varmı bende alayım pijamamda açık renk dışarı mışarı taşmasın rezil olurum vallahi
anlatın anlatın canım istedi üff olsada yesek nerden bulim şimdi Allahın dağında mısırı benneyse anamın gelmesine az kaldı mersinde çoktan çıkmıştır mısır tarlası dolu zaten bizim oralar söylerim alsın getirsin
evet alttan maaşallahı var hemen çıkarıyor bagırsagından masa bilgisayarına geceyim şimdi resim ekleyebilecemmi deneyim
ya kızlar bişy sorcam özellikle doğum yapmış annelere ( yada bilen tüm hatunlara) doğumdan sonra çok kanama oluyomu ablamda çok olmuş genel aneztesi ile sezeryan olmuştu o hasta bezini bi kaç defa değiştirmişler yanında kalmayınca hemşire bebek bezi koy demiş artık oda ped filan yetmez kanama fazla oluyo ona göre hazırlıklı git koy hastane çantana diyo şimdi napsam hasta bezini hiç istemiyorum zaten kullanmak ama mecbur bebek gibi bezliyceklermi yaw neyse velhasıl soracagım hasta bezinden sonra kullanmak için ped dışında önerebileceginiz güvenli bişyler varmı bende alayım pijamamda açık renk dışarı mışarı taşmasın rezil olurum vallahi
anlatın anlatın canım istedi üff olsada yesek nerden bulim şimdi Allahın dağında mısırı benneyse anamın gelmesine az kaldı mersinde çoktan çıkmıştır mısır tarlası dolu zaten bizim oralar söylerim alsın getirsin
Normal yaparsın sen canım boyun falan da uzundu senin yanlış hatırlamıyorsam , çok rahat doğurursun...
benim ablamın da çok gelmiş, eve çıktıktan sonra da kullandım ben dedi. ama bir arkadaşım 2 hafta önce doğum yaptı, 2 tane hasta bezi kullandım, kanamam da 10 günde bitti dedi. bulundurmak gerekiyormuş hasta bezi. ben de almadım daha. markette bakıyorum, hangi boy alacağımı bilemeyip erteliyorum her seferinde.
Yakamoz iyi ki hatırlattın ben de onu soracaktım nasıl bir ped almak gerek kanama için?çok mu geliyor kan acaba normal ped yemez mi??
inşallah cnım bakalım nasıl kısmet olursa :))
neyse kızlar ben bi duş alıp yatıcam malum nolcağımz belli değil, hepinizi öptüm iyi geclerr
bende almadım daha ya, aynen hangi boy alacagımıda bilmiyorum :26: ablamın uzun sürmüş bide 40 günde bitmiş kanaması ilk günler baya fazlaymış sonradan azalıyomuş bende nasıl olacagını bilmediğimden hazırlıklı gideyim diyorum sonra dikişlerle zor yürürken ikidebir lavaboya git ped değiştir zor olur ...benim ablamın da çok gelmiş, eve çıktıktan sonra da kullandım ben dedi. ama bir arkadaşım 2 hafta önce doğum yaptı, 2 tane hasta bezi kullandım, kanamam da 10 günde bitti dedi. bulundurmak gerekiyormuş hasta bezi. ben de almadım daha. markette bakıyorum, hangi boy alacağımı bilemeyip erteliyorum her seferinde.
Normal yaparsın sen canım boyun falan da uzundu senin yanlış hatırlamıyorsam , çok rahat doğurursun...
Canım o kişiden kişiye değişiyor.. Bende iki kızımda da çok kanama olmadı.. İkisi de sezeryan.. Ablanda oldu diye sende de olcak diye bişey yok.. Hastanede verirler herhlade ped... Sonrası içinde ben normal kendi pedlerimden götürdüm çok olmadığı için.. Ama koteks in gece pedi de çok güzel arka kısmı çok uzun tavsiye ederim.. Dışarı çıkması çok zor..
bekliyoeuz canım ekle bakalım..
kızlar ekleyemiyorum ben resim
bende almadım daha ya, aynen hangi boy alacagımıda bilmiyorum :26: ablamın uzun sürmüş bide 40 günde bitmiş kanaması ilk günler baya fazlaymış sonradan azalıyomuş bende nasıl olacagını bilmediğimden hazırlıklı gideyim diyorum sonra dikişlerle zor yürürken ikidebir lavaboya git ped değiştir zor olur ...
işte olaki çok gelirse ortada kalmıyım diye şeyettimtemkinli gideyimde az olursa zaten gerek kalmaz :) evet sanırım kişiden kişiye değişiyor onun kanama süreside uzun sürmüş :26: bi ara mesane pedi filan diyodu kızlar ama o nasıl bişy ki :44:
Tarsusta her köşe başında satılır her çıktıgımızda alır yerdim kocimde dışarda yemesen olmazmı eve gidince yesen der ama hiçbi defada dinlemezdimvalla ben 1 aket hasta bezi aldım koydum çantada duruyo, ne olur ne olmaz...
ay hele de erdemli tarafına giderken yol kenarındaki tarlaların yanlarında pişirir satarlar ya. arabayla durur alır arabada eve gelene kadar yerdikkk, offf ne günlerdi beee
heh tam bende bundan bahsediyodum ondan alayım o zaman daha kalındır sanırım normal pedlere göre değilmi?bana hastanede canped in mesane pedini verdiler.. Çok rahattı.. Öyle hasta bezi gibi değil... İç çamaşırına rahatlıkla koyuyorsun.. ÇOk güzeldi ondan alabilirsiniz.. Valla benim 3 gün falan kanamam olur sonra biter her zaman... Bende iki kere kullandım mesane pedini..
kızlar ekleyemiyorum ben resim
bende dün aldım valla. nolur ne olmaz diye.bende hazırlıklı olmak istedim. eczacıya sordum en iyisi büyük boyu dedi.büyük boyundan verdi.küçük olmasındansa büyük olması zarar getirmez dedi bende aldım valla..
Tarsusta her köşe başında satılır her çıktıgımızda alır yerdim kocimde dışarda yemesen olmazmı eve gidince yesen der ama hiçbi defada dinlemezdimSıcak sıcak dumanı üstünde tuzla tuzla ye , olsada yesek
heh tam bende bundan bahsediyodum ondan alayım o zaman daha kalındır sanırım normal pedlere göre değilmi?
canım face e ekle veya msj yaz a girdikten sonra boyut diye bişey yazıyor hani, onun yanında bi A var, onun yanında bi ataç var ona tıklayıp gözat diyorsun bilgisayarından seçiyorsun içeriğe ekle diyorsun..
canım yapıyomda olmuyor face ekleyim şimdi
bana hastanede canped in mesane pedini verdiler.. Çok rahattı.. Öyle hasta bezi gibi değil... İç çamaşırına rahatlıkla koyuyorsun.. ÇOk güzeldi ondan alabilirsiniz.. Valla benim 3 gün falan kanamam olur sonra biter her zaman... Bende iki kere kullandım mesane pedini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?