2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oykum senin tecrübelerinden ne çok faydalandık, venüs jileti aldım o kadar memnun kaldım ki valla süpersin :))) ben de mesane pedinden alayım o zaman. hasta bezi çok itici hakkaten ya..

ben de canpedin mesane pedini görmüştüm markette, onu alayım o zaman. benim adet kanamalarım da az olurdu ona bağlıysa bu da az olur.

benimde adet kanamam az oluyo o yüzden bende nedense öyle olacağını düşünüyorum. hatta doğumumun kolay olacağını bile hayal ediyorum adet sancım genelde çok hafif oluyo ya da olmuyo diye

ben de canpedin mesane pedini görmüştüm markette, onu alayım o zaman. benim adet kanamalarım da az olurdu ona bağlıysa bu da az olur.

oykum senin tecrübelerinden ne çok faydalandık, venüs jileti aldım o kadar memnun kaldım ki valla süpersin :))) ben de mesane pedinden alayım o zaman. hasta bezi çok itici hakkaten ya..

Sağol canım.. ben bişey almamıştım hastanede verdiler ama hoşuma gitti. Zaten aklıma gelen herşeyi yazıyorum farkındaysan ondan yararlanabiliyorsunuz.. venüs çok iyi ama gerçekten asla kesmiyor insan kendini..

mervee kısss doğuruyonmu sen hadi bakalım hayırlısı olsun hakkındaa gelio burak bey yaniii

benim ablamda sezeryan oldu 2 kere kanamam olmadı pet yetti dedi bide sezeryanda özel hastane veriyomuş hasta bezini gerek yok almana dediler bende sadece kotex sin gecesini aldım yoksa alayımmı hasta beziii bu mesane bezi nedir nerde satılır alayımmı hasta bezi şimdi :26::26::26:

bir arkadaşımda sezeryandan sonra hasta bezini bağlayıp karnına bastırıyolarki kan iyice aksın diye dedi ona öle yapmışlarrr

bu sırada annem yolda sabah yanımda gelioo artıkkkk

bende hiç hasta bezi kullanmadım hastanede il ameliyat sonrası hemşireler giydirirken orkid koyuyorlar üstünede o gazlı bes den veriyorlar okadar zaten kanamada olmuyor okadar fazla yada benim olmadı normal doğumda biraz oluyr ama

kanama olduğu gün doktor gel deyince alttan bakar belki diye duşa girdim 5 dk sürmedi. bi daha ağdaya dönmeyebilirim valla

karakaaaann ben faceten alıp ekliim mi senin oğluşunu buraya???

özelde yapçaksan doğumu alma bence canım.. gerek yok veriyorlar.

hrs istemiyor yani hasta bezi öyle mi, doktora bi sorcam ben, sonra mesane bezi alırım lazımsa..

bu venus dedğiniz jilet sanırım hangi marka nerde satılıyor bende alayımm yaaa

.....................................................................................................

Eklentiler

• $k bebek.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…