bu venus dedğiniz jilet sanırım hangi marka nerde satılıyor bende alayımm yaaa
özelde yapçaksan doğumu alma bence canım.. gerek yok veriyorlar.
hrs istemiyor yani hasta bezi öyle mi, doktora bi sorcam ben, sonra mesane bezi alırım lazımsa..
Bizim bebeklerin hepsi güzel işte canlar, karakanın bebişi de çok güzel maşallah.. Bu arada benim bebekte acıkmıştır, göğüslerim sızlamaya başladı. ben kızımı uyandırıp emzireyim bari. Hadi size iyi geceler..
evet canım gillette venüs. pembe de mavi de aynıymış. ben marketlerde göremedim, kozmetikçide buldum şans eseri. varmı dedim varmış. 20 tlye aldım ben biraz pahalı ama güzel.
Eki Görüntüle 203076
işte bundan. mavisini aldım ben o da aynıymış.
hemen alınıyor bundan görüntüsü bile gusel
al canım ben hiç jilet kullanmamıştım hayatımda, hiç zorlanmadım.
yaa eşim tuy dökucu krem almışş ama benim sorunlu oldu enfeksiyon geçirdim bidahada düzelmedi hep acıyoo basurda oldu kaşıntı oluyo ama mantar değill pişik gibi bepanten krem iyi geliyo bide sarı papatya tozu var onu sıcak suyla karışıtırp ılıtıp pansuman yapıyorum ii geliyo bir kere içime sinmeyerek bir wc ye girdim bidahada düzelmedi dolayısıyla jilet yaparkende tahriş etmemesi gerekir tuy dökücü krem sorunlu ciltte kullanılmıyomuşş ağda yaptıramam u jiletti görmem iyi oldu yanee
benim hiç olmaz adet sancım bazen anlamıyordum bile adet oldugumu o kadar rahat oluryorum yani o günlerde :)) inşallah doğumumda öyle olurbenimde adet kanamam az oluyo o yüzden bende nedense öyle olacağını düşünüyorum. hatta doğumumun kolay olacağını bile hayal ediyorum adet sancım genelde çok hafif oluyo ya da olmuyo diye
evet canım gillette venüs. pembe de mavi de aynıymış. ben marketlerde göremedim, kozmetikçide buldum şans eseri. varmı dedim varmış. 20 tlye aldım ben biraz pahalı ama güzel.
Eki Görüntüle 203076
işte bundan. mavisini aldım ben o da aynıymış.
benim hiç olmaz adet sancım bazen anlamıyordum bile adet oldugumu o kadar rahat oluryorum yani o günlerde :)) inşallah doğumumda öyle olur
ben markette baktımda yoktu ya bide kozmetikçilere bakim gittiğimde bulurum belkim rengi bile hoşmuş he
GÜNAYDIN kızlar gece iyi kaynatmışsınız valla, benimki dün gece beni almadan uyumadı katılamadım aklım burda kaldı, kaldığı kadarda varmış ya şuna bak ben olsam kimseciklerden çıt çıkmazya şu venüs olayını keşke biraz daha erken konuşsaydınız dün kendimi doğradım ya resmen ilk defa kullandım bugün kontrolüm var 4 ü çeyrek geçe kızımı çok özledim bide tam günümüzü alıcaz bugün heyecanlıyım yani uyku tutmadı kalktım erkenden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?