2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim bebeklerin hepsi güzel işte canlar, karakanın bebişi de çok güzel maşallah.. Bu arada benim bebekte acıkmıştır, göğüslerim sızlamaya başladı. ben kızımı uyandırıp emzireyim bari. Hadi size iyi geceler..

bu venus dedğiniz jilet sanırım hangi marka nerde satılıyor bende alayımm yaaa

evet canım gillette venüs. pembe de mavi de aynıymış. ben marketlerde göremedim, kozmetikçide buldum şans eseri. varmı dedim varmış. 20 tlye aldım ben biraz pahalı ama güzel.

işte bundan. mavisini aldım ben o da aynıymış.

iyi geceler canım öp o kuzucuğu benim yerime bi tane, ya da kıyamam ya en iyisi kokla gıdısını :)) oooh misler gibi:))

hemen alınıyor bundan görüntüsü bile gusel

fıstıklar ben de kaçar, çok güzel bi akşamdı, hep gelin böyle kalabalık olsun işte :)))
kendinize iyi bakın byee

al canım ben hiç jilet kullanmamıştım hayatımda, hiç zorlanmadım.

yaa eşim tuy dökucu krem almışş ama benim sorunlu oldu enfeksiyon geçirdim bidahada düzelmedi hep acıyoo basurda oldu kaşıntı oluyo ama mantar değill pişik gibi bepanten krem iyi geliyo bide sarı papatya tozu var onu sıcak suyla karışıtırp ılıtıp pansuman yapıyorum ii geliyo bir kere içime sinmeyerek bir wc ye girdim bidahada düzelmedi dolayısıyla jilet yaparkende tahriş etmemesi gerekir tuy dökücü krem sorunlu ciltte kullanılmıyomuşş ağda yaptıramam u jiletti görmem iyi oldu yanee

tüy dökücü krem cildi çok tahriş ediyor yurtta kalırken kullanırdım, sonrasında 1 gün boyunca her wcye gittiğimde canım yanardı resmen...bunda oyle bi etki olmadı..
bu sfer kaçtım :)

benimde adet kanamam az oluyo o yüzden bende nedense öyle olacağını düşünüyorum. hatta doğumumun kolay olacağını bile hayal ediyorum adet sancım genelde çok hafif oluyo ya da olmuyo diye
benim hiç olmaz adet sancım bazen anlamıyordum bile adet oldugumu o kadar rahat oluryorum yani o günlerde :)) inşallah doğumumda öyle olur

ben markette baktımda yoktu ya bide kozmetikçilere bakim gittiğimde bulurum belkim rengi bile hoşmuş he

ilk defa gördüm bende pratik bişe en azından acil durumlarda bakınayım bende buralarda bulursam

GÜNAYDIN kızlar gece iyi kaynatmışsınız valla, benimki dün gece beni almadan uyumadı katılamadım aklım burda kaldı, kaldığı kadarda varmış ya şuna bak ben olsam kimseciklerden çıt çıkmaz ya şu venüs olayını keşke biraz daha erken konuşsaydınız dün kendimi doğradım ya resmen ilk defa kullandım bugün kontrolüm var 4 ü çeyrek geçe kızımı çok özledim bide tam günümüzü alıcaz bugün heyecanlıyım yani uyku tutmadı kalktım erkenden

günaydın.
bende gecen gun yaptım venusle degıl ama cok zor oldu egılemıyosun ya acayıp zor oluyo 1 saat ugrastım bende bırde hemen gerı cıkmasalar...

sen sezeryanmı olcaksın canım? kendınmı ıstıyorsun?

günaydın kızlar bende dün gece girmedim kimse yoktur diye ama kaynamış buralar.

hasta bezi devamlı kullanılmıyor zaten pişik yapıyormuş hele bu havalarda süşünemiyorum bile inş.kanamam az olur suyum az gelirde kullanmama gerke kalmaz ama en iyisi şu kalın pedlermiş belki adı mesane bezidirnormal doğum yapanlar ve kanaması çok olanlar için idealmiş sonrassında da kotex geceyi öneriyolar pamuklu olduğu için pişik olmuyor dikişe değince acı vermiyormuş pek.

venüs bayanlara özel jilet güzel traş ediyor ama merak ettim kıllar sert çıkıyo mu jilet pratik çözüm ama işte kıllar çabuk uzuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…