2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

olması gerekenlerı yazmıs arkadas valla ben hıcbır aksılık cıkmazsa son anda falan normal ıstıyorum ınsallah allah nasıp ederse.
bebegımı dogar dogmaz kucagıma almak ıstıyorum hemen emzırmke ıstıyorum o duygularıda yasamak ıstıyorum.herseyın bı zorlugu var ama normal dogum sezeryandan daha avantajlı dıye dusunuyorum.
ha doktor dersekı sezeryana almak zorundayaız boynumuz kıldan ınce...

kızlar günaydın hepinize hayırlı kandiller
oğlum bana gene şaka mı yaptı ya hiç belirti falan yok, gece uyuyamadım stresten dönerken çektiğim zorluktan
bugun gidicem doktora gene bakalım ne dicek... öyle işte... haber vereyim dedim merak edenler için
dua edin bana kızlar ben iyiden iyiye stres yapmaya başladım... işin enteresan tarafı tansiynm çok normal çıkıyor kaçtır gittiğimde:44:

sabah kalkar kalkmaz aklıma geldin valla. stres yapma, sonuçta zamanın var daha. tadını çıkararak bekle. hayırlısı olsun hakkında...

günaydın kızlar bugün 40. haftamıza girdik bugünlere geleceğim hayal gibiydi şimdide bebğimi kucağıma almak hayal gibi geliyo valla kahvaltı yapmaya çalışıyorum ama canm bişey istemiyo yanlızlıktanmıdır nedir

günaydn kızlar
gece doğuranlar el kaldırsın
been demek isterdim banayaklaşma doğuma gitmişti dün, yapmış olabilir.

valla şimdi rahatça yap bence, kısa bir süre sonra kahvaltıya zamanın olmayabilir:)))

yarın annem gelecek inşallah.. bugün 2 kişilik hayatımızın son günü yani... dün bunu düşündüm garip oldum. bambaşka bir hayat bekliyor bizi.. gerçi daha renkli bir hayatımız olacak artık..

annecikler bebek 6 aydan kucukken yıkamak gercekten de zor oluyor 2 aylık bir bebek annesi olarak bunu soyluyorum. unnadoda da bugun cok kullanıslı bır urun satısta. PUJ (Padç diye okunuyor) Puj Tub, özellikle 0-6 Ay aralığındaki çocukları yıkarken en büyük sıkıntı olan elden kayma, tutulamama sıkıntısını ortadan kaldırmaya yönelik tasarlanmış bir ürün. Hemen hemen tüm lavabolara uymakta ve bebeğin rahat yıkanmasını sağlamakta.. Çok yumuşak ve kaymayan bir materyalden üretilmiş. benim bebeğim 3. ayını dolduramk uzere ben gec kesfettım ne yazıkkı bu urunu 6. ayın sonuna kadar kullanılabiliyormus. barı sız faydalanın. bir göz atın unnado sıtesone. hala uye olmayan varsa ozelden email adresını bırakırsa davetıye yollayabilirim... ayrıca lansinoh ürünleri indirimi için de bugun son gunmus..

yarın annem gelecek inşallah.. bugün 2 kişilik hayatımızın son günü yani... dün bunu düşündüm garip oldum. bambaşka bir hayat bekliyor bizi.. gerçi daha renkli bir hayatımız olacak artık..

bende bi garip oluyorum düşününce iki kişi değil 3 kişi olucaz artık kimbilir bugünleri çook özliycez belki

hayırlı kandillerrrrrr
ay nasıl merak ettim yaa, zor uyudum şimdi bu kız nasıl doğuracak diyee:84: ama her an gelebilir, tetikte ol sen şekerim

bence daha güzel ve sevimli bi hayat bekliyo,,, artık gerçek birer aile oluyoruzzzzzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…