- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...dogumla-ilgili-merak-ettikleriniz-burada.html
kızlar bi bakın okuyun bence
günaydın herkeseee..kızlar ya benim 2 gündür bağırsaklar bozuk ve de çok fazla kasık ağprım var
benımde oyle bu aralar neden oluyo anlamadım magnezyum danmı dıyorum
yada dondurma cok yıyorum ondan dıyorum sende usutmusundur belkı..
bilmiyorumki cnm.sol kasığım özellikle yürürken korktum gece doğurcağım diye yaa:18:
been demek isterdimgünaydn kızlar
gece doğuranlar el kaldırsın
günaydın kızlar bugün 40. haftamıza girdik bugünlere geleceğim hayal gibiydi şimdide bebğimi kucağıma almak hayal gibi geliyo valla kahvaltı yapmaya çalışıyorum ama canm bişey istemiyo yanlızlıktanmıdır nedir
been demek isterdimbanayaklaşma doğuma gitmişti dün, yapmış olabilir.
valla şimdi rahatça yap bence, kısa bir süre sonra kahvaltıya zamanın olmayabilir:)))
yarın annem gelecek inşallah.. bugün 2 kişilik hayatımızın son günü yani... dün bunu düşündüm garip oldum. bambaşka bir hayat bekliyor bizi.. gerçi daha renkli bir hayatımız olacak artık..
evet galiba öyle olucak amaa yanlız da tadı çıkmıyoki kahvaltının
hayırlı kandillerrrrrrkızlar günaydın hepinize hayırlı kandiller
oğlum bana gene şaka mı yaptı ya hiç belirti falan yok, gece uyuyamadım stresten dönerken çektiğim zorluktan
bugun gidicem doktora gene bakalım ne dicek... öyle işte... haber vereyim dedim merak edenler için
dua edin bana kızlar ben iyiden iyiye stres yapmaya başladım... işin enteresan tarafı tansiynm çok normal çıkıyor kaçtır gittiğimde:44:
bence daha güzel ve sevimli bi hayat bekliyo,,, artık gerçek birer aile oluyoruzzzzzzyarın annem gelecek inşallah.. bugün 2 kişilik hayatımızın son günü yani... dün bunu düşündüm garip oldum. bambaşka bir hayat bekliyor bizi.. gerçi daha renkli bir hayatımız olacak artık..
yalnız yapmaya alıştım da ben her gün aynı şeyleri yemekten sıkıldım. uzun bir süre yumurta ve süt görmek istemiyorum:))
bende yumurta salatası yaptım onu yiyorumama çaysız asla, sapsarı da olsa içecemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?