slmm kızlARRRR ,
ya fatmaya ne olmus cok uzuldummm kım haber almıss
zinkerbel verdi haberi cnım, bende akşam üzeri aradım üzüntülüydü biraz... bebeğini görememiş hiç... iyiymiş ama, kordon dolanmış boynuna o da kordonu çekiştirirken kanatıp o kanı yutmuş sanırım.. sabah kalkmş bebek hareket etmeyince hemen doktora gitmiş acil almışlar sezaryene...
ya bu bebegın dogar dogmaz aglamasımı gerekıyooooo
ya bu bebegın dogar dogmaz aglamasımı gerekıyooooo
benim kız da az önce bi hareket yaptı, ağlayacaktım nerdeyse, döndü mü acaba dedim ama yok şuan kafası elime geliyo, o kadar canımı yaktı sıpa, bi de kalça kemiğim ısrarla çoookkk ağrıyo niyeyse
anam acıtırlar yaa...
ben şuan mide kısmını hissetmiyorum acıdan kasılmadan
benim kız da az önce bi hareket yaptı, ağlayacaktım nerdeyse, döndü mü acaba dedim ama yok şuan kafası elime geliyo, o kadar canımı yaktı sıpa, bi de kalça kemiğim ısrarla çoookkk ağrıyo niyeyse
iyi geceler canem görüşürüz, uzan sen..neyse kızlar ben çıkıyorum biraz sol tarafıma yatıyım yoksa ölücemmm
hadi iyi geceler hepinize....
yok ayakta da fazla kalmadım ya, bu ağrı bi kaç gündür var bende, tekme yemiş gibiyim resmenayakta çok mu kaldın? belki o yüzden arğrıyordur kalça kemiğin.
neyse kızlar ben çıkıyorum biraz sol tarafıma yatıyım yoksa ölücemmm
hadi iyi geceler hepinize....
iyi geceler canem görüşürüz, uzan sen..
yok ayakta da fazla kalmadım ya, bu ağrı bi kaç gündür var bende, tekme yemiş gibiyim resmen
çarpmışsındır o zaman bir yerlere farkında olmadan:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?