2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slmm kızlARRRR ,
ya fatmaya ne olmus cok uzuldummm kım haber almıss

zinkerbel verdi haberi cnım, bende akşam üzeri aradım üzüntülüydü biraz... bebeğini görememiş hiç... iyiymiş ama, kordon dolanmış boynuna o da kordonu çekiştirirken kanatıp o kanı yutmuş sanırım.. sabah kalkmş bebek hareket etmeyince hemen doktora gitmiş acil almışlar sezaryene...

ayy kızlar geçmişi okudum off bağlantım yoktu bugün neler olmuş fatmaya çok üzüldüm bebekpoyraza sevindim kurtuluyomuş bodrum da girmiş bu mubarek günde rabbim herkesi ferahlatsın kimseyi darda bırakmasın içim buruldu yaa

ayyy cnm yaa ne kotu olmusturr esıde yoktu yanında allah herkesın bebıslerınıı sağlıcakla kucagına almak nasıp etsınnnn..

ya ben her saat dınlemıom bebısın hareketlerınıı bakmak lazım sureklı offfffffff

dünür kızımın resmini hemen ekle istiyorum he

ya kızlar mideme dayadı dötünü kasıldım yaa offf

benim kız da az önce bi hareket yaptı, ağlayacaktım nerdeyse, döndü mü acaba dedim ama yok şuan kafası elime geliyo, o kadar canımı yaktı sıpa, bi de kalça kemiğim ısrarla çoookkk ağrıyo niyeyse

ya bu bebegın dogar dogmaz aglamasımı gerekıyooooo

kordon kesilmeden bebek annesinden ayrıldığını anlamıyormuş , doğar doğmaz ağlamazsa ondan dolayıymış , kordon kesildiği anda vıyaklıyormuş bazı bebekler... bazıları da hemen ağlıyormuş

anam acıtırlar yaa...
ben şuan mide kısmını hissetmiyorum acıdan kasılmadan

neyse kızlar ben çıkıyorum biraz sol tarafıma yatıyım yoksa ölücemmm

hadi iyi geceler hepinize....

ayakta çok mu kaldın? belki o yüzden arğrıyordur kalça kemiğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…