canım benim olumsuz düşünme lütfen, kolay değil biliyorum ama neden kaldıramasın ameliyatı..blogcuannede bi hikaye vardı 24 haftalıkken doğan bir bebeği anlatıyordu dünya kadar ameliyat geçirmiş 600grcık bebek. düşünebiliyormusun..hiçbi olumsuz şey olmayacak dualarımız hep seninle..bugün özellikle bebeğine dua edicem...nolur üzülme...
kuzu izine ayrildi bizi unuttu dogum haberini henuz alamadiik bizde merak ediyoruzzz
kızlar ben de kacıyorum..işte pazaretsiye kadar İzmirdeyim..her ihtimale karşı riske atmayalım diye gel artık gitme kal İzmirde dedi doktorum..yarın bi ciger ignesi daha vurdurucam sonra da pazartesi Allah kısmet ederse alıcaklar..büyük ihtimal tekrar girerim fatmanın durumunu ögrenmek için..hepinize saglıklı zamanında dogumlar diliyorum..umarım kimse kötü bi sürpriz yaşamasın o yüzden bugün bol dua edelim..cok cok öpüyorum..hepinize iyi akşamlar...
saol canım benim ben de sana yazıyordum..ama daha varmış senin doguma..öyle canım ne bebekleri ameliyat ediyorlar..işte yeterki ameliyatla iyileşebilcek bi durum olsun artık benim dualarım bu yönde..cok saol canım benim..allah seninde saglıkla aldırsın kucagına bebegini...
kızlar nasılsınız bakalım :)
doğurdum geldim çok şükür.
allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasipetsin canlarım.
Eki Görüntüle 203474
hepinizi öptüm :)
slm kızlar yarın sabah epidural sezeryanla bebegime kavusuyorummm bugun yatısım yapıldı yarın sabah saat 08:00 de hastanede olacaz
Eki Görüntüle 203474
hepinizi öptüm :)
slm kızlar bi yandan fatmagülü izliyorum bi yandan geçmişi okudum çok üzüldüm kızlaraeşiminde babaannesi vefat etmiş pazartesi annesigile gidecek mecburen 2 günlüğünede olsa gitmesi lazım bana seni tek bırakamam sancı filan tutsa naparsın tek başına buralarda diyo haklıda ama doğuma günler kala o kadar yolu çekemem şimdi uzun zaman oturamam bile otobüste hem çok sarsılır bebek, bide gitsem cenaze ortamı ister istemez etkilenir üzülürüm ben gelmem dedim bende bakalım pazaresiden sonra olmadıgı 3 gün içinde sancı filan tutasa yandım tek başımayım hastane 2 saat uzaklıkta sadece sabah araba var siirte ulaşımda yok naparım bilmem ...Olmaz heralde ya hiç belirti filanda yok zaten, iyi düşüneyim iyi olsun sizler nasılsınız?
ayy eşin gitmese ya..babannesi tabi eminim üzgündür ama senin tek kalmaman lazım ya..eşinin yokken yanına gelebilecek kimse yokmu peki?
yok canım şırnaktayım ben annem var bi gelebilecek oda biletini aldı zaten ayın 13 ünde gelecek, aslında gitmeyebilir ama bizim durum karışık biraz, araba almaya niyetlendik burda ulaşım sıkıntısı var (günde bir tane araba var sadece oda sabah) doğumda ve bebek doğduktan sonra kontroller için sürekli lazım olacak diye almamız lazım abisi bulmuştu ordan istediğimiz gibi bi araba onun için gidip alıp kalmadan geri dönecekti hemen babaannesi vefat etti bugün mecburen kalacak şimdi bi iki gün ...Napim artık sancı tutarsa bi araba tutar giderim bende hemen tutmaz ya benim kız daha kalır içerde niyeti yok pek gelmeye :))
hiçbişey olmaz canım sen olumlu düşün dediğin gibi, 2 güncük içinde gelmesin hanfendi otursun anasının sıcacık karnında :))
benim de sırtım çoook ağrıyor 10 gündür sol tarafımda bir nokta beni mahvetti.
ayyy yarın doğuruyo kızlar yaa, ne heycanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?