2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ebrukorkmaz girmedi mi tekrar? en son kontrolden geldik canım sıkkın yazmıştı, nolduki acaba?

sağol canım düşündüğün için, keyfim pek yoktu sebebini merveye anlattım sizede anlatırım müsait bir zamanda, aslında bişey yok bebeğimin durumu iyi kilosuyla ilgili biraz kafam karıştı dr.um 3000 gram olmuş dedi sonrada doğum şekliyle ilgili (sezeryandı zaten başka sebeplerde var) ne dersin bilmem ama bence riske girmeye gerek yok bebekte iri olacak dedi bende şaşırdım bu haftada 3000 gram olması normal neresi iri diye düşünürken ablam benden önce sordu ne kadar doğarki dedi, oda ultrasonda 3500 ölçtüm ama 500 gr yanılma payı verdim dedi bu nasıl bi yanılma payıdır çok değilmi? şimdi kafama takıldı bu bebek 3 mü 3.5 mü diye düşünüyorum ,doktorumda sıradan bir doktor değil aslında,kariyeri güzel sevilen ve tercih edilen bir doktor.bunun üstüne bide ameliyathane doğumhane katına falan baktım iyice sinirlerim bozuldu.bu arada doğumum haftaya belli olacak tam olarak ama ben 20 si istiyorum.offf neyse ne kadar uzattım geçmişi çok okuyamadım bebekpoyraz yarın sezeryanmı oluyor benmi yanlış anladım? öyleyse çok sevindim şaşırdım bide üzüntümden tepkim bile basit kaldı.gözün aydın canım benim habersiz bırakma bizi ne olur hemen hikayeni yaz benim psikolojim bozuldu bugün valla rahatlamam gerek doğum konusunda.:85::85::85:

canım benim doktrun bence saçmalamış ve işin kolayına kaçmaya çalışmış 3 hadi 3500 lük bebeğin nesi iri olucak yada normal doğumu zorlucak valla bunları okudukça sinirlerim zıplıyor ya tamam belki zorlucak bir durum olur ok ama bu kilodaki bir bebeğe iri bebek diyip işin kolayına kaçıp anneyi o duygudan mahrum bırakmaya çalışan bir doktorada isterse amerikada prof olsun yuh derim .bence sen bu konu üzerinde dur herşeye eyvallah dediğimiz için zaten birazda kolaya kaçıyolar işallah kolay bir doğumun olur.

benim sezeryan olmamı gerektiren başka bir konu var aslında risk olarak %60 ama ben bebeğimi riske atamam zaten sezeryan olsun diyorum, ama bunu çevremdekilere anlatamadım gebelik boyunca insanların sorularıyla uğraşmak istemediğim için sezeryan olma sebebimi iri bebek olduğu için dedim, sebep böyle biliniyor,aslında yemin ederim yavrum sağlıklı olsunda 2500 kg olsun benim umrumda değil ben yavrumu pamuklara sarar yine büyütürüm, ama gelin görünki durum o kadar kolay değil.belki diyeceksiniz kimene senin doğum şeklinden falan diye ama gerçekten zaten sezeryan olduğu için üzüldüğüm gibi birde milletin sorularıyla uğraşacak gücüm yok.

kızlar merhaba bende bu ayın sonund doum yapacaqım ara ara vajınamın ıcınde sankı böyle rahım aqzı qıbı hıssedıyorum ben tabı emın de olamıcam ama iğne batar qibi bi aqrı oluyor neden sizce bunu yasayan war mı aranızda ..?

canım doktorunun ne demek istedini anlamadım ama kiloyu takma kafana. kaldı ki 500 gr bile yanılsa kilosu çok iyi. senin kadarken benimki 2600dü :))yanılma payı da 500 gr olabiliyor gerçekten. bir arkadaşımın bebeği nerdeyse 700 gr daha az doğmuştu söylenenden. takılma böyle şeylere, bebeğin sağlıklı olsun, gelişme geriliği olmasın önemli olan o.

ya boşver milleti sen bebeğine ve sana bak eğer gerektiricek bir durum varsa zaten normali düşünme amaç zaten bir önemli olan o bebeğin sağ salim dünyaya gelmesi bu amacada en sağlam sezeryanla ulaşıcaksan onu bunu boşver ben sadece kilosunda dolayı diye düşündüm ama değilse başka sebeplerde varsa kimse için kendini riske atma derim son günlerinide bunalrı düşünerek stres olma spor olsun diye sezeryan oldum dersin soranlara

vallahi bizde şuan herçeşidinden ağrı var benimde vajinama doğru kafasıyla oyuyo sanki o zaman gıdıklanma iğneleme gibi bi his oluyo belki seninde öyledir

bunu yaşayan çok olmuştur hamileyken herkes bi akıl verir.ben pek tahammül edemem böyle şeylere, birde gerçeği gizleyip başka bir bahanenin altına sığınınca iş değişti.umarım biraz kilolu doğarda inandırıcı olur

ay bu doktorlarda 3 doğursan büyük 2500 olursa küçük nası bişey doğurcaz bende anlamadım ama başka bi nedeni var diyosun riskliyse tabiki karar senin ama bence normali bi dene canım

benım gıttıgım yok ıyı dıleklerın ıcın saol canım ne oldu moralın bozuk gıbı

ayyy boşver canım sen takma valla ne güzel bak bebeğine kavuşuyormuşsun geçmişi daha okuyamadımda gerçi nasıl olduğunu bilmiyorum.sen yarına odaklan.kızlar sizinde canınızı sıkmayım off

ay bu doktorlarda 3 doğursan büyük 2500 olursa küçük nası bişey doğurcaz bende anlamadım ama başka bi nedeni var diyosun riskliyse tabiki karar senin ama bence normali bi dene canım

ya bebeğim için risk olmasa benim hayalim zaten normal doğum hatta sezeryana bile normal sancımı bekleyim öyle gireyim sezeryana dedim olmazmış.keşke normal olsa risk benim için olsa hiç önemli değil.hepimiz için hayırlısı olsun kızlar ya olanla ölene çare yok derler

ayyy boşver canım sen takma valla ne güzel bak bebeğine kavuşuyormuşsun geçmişi daha okuyamadımda gerçi nasıl olduğunu bilmiyorum.sen yarına odaklan.kızlar sizinde canınızı sıkmayım off

sacmalama beeeeeee bu zaman kadar hepımızın derdı bır dınlendı yarın doguma gıdecem dıye tekmi koyam sizi ne oldu bacım bebek kılosu yanılma payı felan demıs sanırım ne alaka manyak bu dr lar yaaaa

aynen canım takma kısmet neyse olucak zaten sağlıkla doğsun yeterki

sacmalama beeeeeee bu zaman kadar hepımızın derdı bır dınlendı yarın doguma gıdecem dıye tekmi koyam sizi ne oldu bacım bebek kılosu yanılma payı felan demıs sanırım ne alaka manyak bu dr lar yaaaa

sorun doktorumla değil aslında bebeğimin gerçek kilosuyla alakalı.ben etrafımdakilere çok soru sormasınlar diye sezeryan sebebim olarak iriymiş bebek dedim.şimdi dr.da 3500 - 3000 dedim,eğer bebek zayıf olursa yalanım ortaya çıkar bunun neresi iri bebek bunun içinmi sezeryan oldun dicekler.ya doğum 21 inde falan olucak heralde sizce o zamana kadar ne kadar olur eğer 3000 se

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…