2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız anam o zaman kadar 4000 bulur benımkı masallah 1 haftada almıstı 400 gramı

kız anam o zaman kadar 4000 bulur benımkı masallah 1 haftada almıstı 400 gramı

şimdi ne kadar canım seninki ya valla bebeğin kilosunda falan gözüm yok tek yalancı çıkmayım girdik bi kere bu saatten sonra ne diyim yani son haftalarda çok alıyomuş heralde öyle duymuştum günde kaçtı o neydi hatırlayamadım

cok tuhaf bır duygu ya rabbım oncelıkle tum olmayanlara nasıp etsın olanlarada saglıklı dogumlar versın

yarın doguruyorum 9 aylık yolculuk sona erıyor

ınsallah kızımı saglıklı sıhhatlı su regaıp kandılı hürmetıne alırım kucagıma ve tum beklıyen arkadaslarımın baslarına darısı (AMİN)

kendıme geldıgımde muhakkak merveye haber verırım kızlar pazar gunu cıkacam hastaneden allah ızın verırse herkes kendıne ıyı baksın dualarınızı eksık etmeyın

canım benımkı 15 gun once 3050 boyuda 50 cm dı sımdı kac bılmıyorum :26:

Hadi bakalım Allah bir avazda kurtarsın ınsallah :) Hayırlısıyla aılesıne devletıne hayırlı bı bırey olarak saglıkla mutlulukla büyür inşallah.Allah analı babalı buyutsun Hoşgeldin bebişşş şimdiden

vajinamda seyımın içinde yanıı (
doğum kanalında bende de ağrı oluyor ara ara her zaan değil ama sanırım çatı genişlemesinden o ağrı
canım kaçıncı haftada alınacak bilmiyorum bebeğin ama en az 2-3 hafta daha seninle olacagından 4000 e yakın doğar yada 4 kiloyu bulur haftana göre kilosu iyi doktorun doğru söylemiş aslında bu haftada 3500 baya iyi bir rakam, gidişat aynı giderse dediği gibi iri bir bebek olur yalancı çıkmazsın :) ama çok takılıyosa kafana ufaktan yerini yapmaya başla şimdiden ultrason ölçümlerinde yanılma olmuş başka bi doktora gittim bebeğimin kilosu normalmiş ama dönmediği için yine sezeryan olmak zorunda kalacam de yalandan kim ölmüş
ay evet ya bana hamilelik hiç bitmeyecek ben hiç eski halime dönemiycem gibi geliyo baya alıştım içimde olmasına bebişin :)) tuhaf bi duygu olacak doğunca artık içimde değil yanımda olacak ...Tuhaf geliyor düşününce , sağ salim kucagına alırsın inşallah canımmm toparlanır toparlanmaz dön topiğe çok ara verme
avazı çıkmıycak ki sezeryan olacak
bi bakacak bebişi kucagında ne güzel ben kesin ağlarım tutamam kendimi bebiş doğdugunda

herkesler çıkmış bende duşa girim sabahın köründe kalkıcam son alışveriş için merkeze gidicem bitmiyo şu alışveriş aslında bitti sayılır ufak tefek eksikler var sadece onları tamamlıycam öpüldünüsss

günaydın kızlar ben iyi değilim ya gözlerime kadar şişmişim bugn belm çok kötü ağrıyo bebeğimde oynamıyo offfffffff bi gariplik var ya üstelik doktora bugnde gidemem yarn gitmelym

günaydın kızlar ben iyi değilim ya gözlerime kadar şişmişim bugn belm çok kötü ağrıyo bebeğimde oynamıyo offfffffff bi gariplik var ya üstelik doktora bugnde gidemem yarn gitmelym

günaydın cnm git doktora bence ihmal etme evde tansiyon aleti varsa bi ölç...

kızlar uzun zamandır bende sizin sayfanızı takip ediyordum bizim gelinde haziran annesi olacagı için ve bu hafta 39 haftalıktı yarın kontrolu vardı ama az önce kardesim aradı abla sancılar geldi biz hastaneye gecıyoruz dıye sanırım bugun dogum yapacak dualarınızı eksik etmeyin hayırlısıyla kucagına alsın inş bebegını darısı tüm dogum yapacaklara inş

hadi doğuranları anladım da bu doğumayan hatunlar nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84:son uyku keyiflerini yapıyolar tabiiiiiiiiiiiiiii,,,,uyuyun uyuyun yarın uyutur o minnaklar siziiiiiiiiiiii

kızlar ben geldim ama çoğunuz yoksunuz

dünürümle haberleştik şimdi sondası takılmış hepinizden dua bekliyor... gelinim geliyorrrr

burağım içlendi içerde aaaaaaaah benim hatun doğdu ben hala burdayım diye

ayy hadi yaaa sonunda doğuruyo bebek hee.
yaa biz ne zaman doğurcaz yaaa :84::84::84:

ben buralardayım canem geziyorum,,, kumsal bebek geliyoooooooooooooanammm sonda deyince tüylerim diken diken oluyo bee, acımış mı sorsaydın:26:doğurmaktan değilde sondadan korkuyorum valla. epidural mi olucak genel mii_????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…