ayy hadi yaaa sonunda doğuruyo bebek hee.
yaa biz ne zaman doğurcaz yaaa :84::84::84:
ay hadi biran önce kurtulsun yaa çok çekti yazık
ben buralardayım canem geziyorum,,, kumsal bebek geliyoooooooooooooanammm sonda deyince tüylerim diken diken oluyo bee, acımış mı sorsaydın:26:doğurmaktan değilde sondadan korkuyorum valla. epidural mi olucak genel mii_????
sağolun kızlarr
ezgicim valla çok acele yazdığı aşikâr :) kısa msj atmış... sondam takıldı dua edin diye... muhtemelen girmiştir ameliyata... çıksın haber eder zaten... ya da ben ararım... amann ezgi acıyck tabi kızım candan can çıkıyor boru muvarsın çekersin o kadar acıyı... epidural sezaryen olucam demişti dün, belden aşağısı uyuşturulcak sanırım.
candan can çıkıyor boru mu.
kız beni bu sonda meselesinde çok korkuttular, yok öyle bi acı, Allah ım o neydi öyle vs diye manyaqlarrrrrrr
iyi bari poyrazın ayılma sorunu olmayacak, bende spinal olcam
Günaydın kızlar geçmişi okudum daha doğrusu dün akşamı...yazılanlar çok içimi burktu özellikle bodrumun yazdıkları..fatmanın durumu..bir de fmg nin bebeğiyle fotoğrafını görünce iyice koptum..hala da gözyaşlarım durmuyor
he yaa genelde öyle bi sıkıntı var işte, ohh ameliyattan gözleri foltaşı gibi açık çıkacakaman sen etrafa bakma, alt tarafı sonda yani bana bak ben normal normal doğum hakkında ne olmsuz şeyler duydum ama hiççç takmıyorum napalım ölücek miyiz doğururken? bi şekilde çıkıcak ordan bu veletler eh biraz da acıycak yani kolay değl
kız var ya içimden sende sezaryen olcan gibi geliyo bana, burak ben tosunum anneeeee diyecek sankiamannn o ya da bu şekilde doğacak hepsi de... sağ salim kucağımıza gelsinler de acıların hepsi unutulur...!
ha bu arada 5 haziran benim evlilik yıldönümümne zamandır şarjlı dik süpürge istiyodum, kociş dün siparişimi vermiş, haftaya gelir, inş. iyi bişey çıkar, tip olarak iyi görünüyo. bu aleti hamileliğin başında almak lazımdı aslında
kız var ya içimden sende sezaryen olcan gibi geliyo bana, burak ben tosunum anneeeee diyecek sankiamannn o ya da bu şekilde doğacak hepsi de... sağ salim kucağımıza gelsinler de acıların hepsi unutulur...!
ha bu arada 5 haziran benim evlilik yıldönümümne zamandır şarjlı dik süpürge istiyodum, kociş dün siparişimi vermiş, haftaya gelir, inş. iyi bişey çıkar, tip olarak iyi görünüyo. bu aleti hamileliğin başında almak lazımdı aslında
herkese günaydın hayırlı cumalar
sağol canım. benim evi de .ok götürüyo :))) ama inan süpürge çok ağır geliyo şuan, evim büyük, fişide yetişmiyo, binbir eziyet valla, bu cihazın bi benzeri de görümcem de vardı, o çok memnunmuş, bende küçük şarjlı var ama, belim kopuyo onunla da. bu devrim gibi olcak vallaGüle güle kullan cnm..hakkaten hamileliğin başında bayağı işe yararmış..öbür şarjlı süpürgelerle süpürmek bir zulüm..eğilmemek için büyük süpürgeyi açıyorum ben hep..offf şimdi de evi süpürüp silmem gerek
sağol canemm. deneme tahtasına çevirmesn de dr seniooo güle güle kullan bacım çok güzelmişş
doktor iri olursa alırız sezaryene dedi zaten ama normali denicek önce
sanada hayırlı cumalar canımherkese günaydın hayırlı cumalar
ohh ne güzel, sende ev keyfi yapmaya başlayacaksın sonundabenimde son iş günüm kızlar hesapları filan toparlamaya çalışıyorum.çok çalıştık artık accık dinlenelim kzılar.9 hazirandada doktor randevu.öyle işteee
bebeğin kilosu ne kadar şuan?dün kontrolüm vardı.bebişim baya büyümüş.haftaya tekrar gidicem çatı muayenesi yapalım dedi,ona göre karar verecekmiş normal mi sezeryan mı?günümüzde belli olmadı yani
canım kasma kendini kasarsan acır, benim çatı kontrolm olmadı ama alttan muayene oldum kasmamaya çalıştım çok acımadı.dün kontrolüm vardı.bebişim baya büyümüş.haftaya tekrar gidicem çatı muayenesi yapalım dedi,ona göre karar verecekmiş normal mi sezeryan mı?günümüzde belli olmadı yani
sağol canemm. deneme tahtasına çevirmesn de dr seninormali deneyelim, çocuk çıkmazsa sezaryen diye bi plan olurmu kısss. baksın bebek iriyse, çatı darsa, doğum kanalında değilse alsın sezaryene
kızlar ben geldim ama çoğunuz yoksunuz
dünürümle haberleştik şimdi sondası takılmış hepinizden dua bekliyor... gelinim geliyorrrr
burağım içlendi içerde aaaaaaaah benim hatun doğdu ben hala burdayım diye
sanada hayırlı cumalar canım
ohh ne güzel, sende ev keyfi yapmaya başlayacaksın sonunda
bebeğin kilosu ne kadar şuan?
annen sana gaz veriyo, yeme o politikalarıııııııııııcanım kasma kendini kasarsan acır, benim çatı kontrolm olmadı ama alttan muayene oldum kasmamaya çalıştım çok acımadı.
şuan doğum olsa normal doğurmya müsait kilosu var bacım, şuana göre konuştu doktor, doğum esnasında kilosuna bakarız iriyse alırız dedi... çatı darsa bebek iriyse ben zaten doktor demeden sezaryen isterim... bana bırakıyor bazı şeyleri... anam annemden korkuyorum annem illa normal de normalkeyfi tarih alamazsın olmaz öyle şey diyor anne sen istesen de keyfi sezaryen olmam dedim zaten... sen doğurursun kızım dğer iki ablan çatısız karılardı onlar doğuramadılar diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?