4225 ölçtü ultrason.emin olmak için başka cihazla tekrar ölçtü oda aynı sonucu verdi.
4225 ölçtü ultrason.emin olmak için başka cihazla tekrar ölçtü oda aynı sonucu verdi.
annen sana gaz veriyo, yeme o politikalarıııııııııııbenim kaynanamgil tarafı neler saydılar bana sezaryen istiyorum diye, kaynanam 9 aydır beni korkutmaya çalışıyo aklı sıra, bağırsaklarını dışarı çıkaracaklar deyip duruyo çatlak, görümcem demiş ona da tıııııınnnnnnnn valla, karışmayın ben böyle istiyorum, kocam bile bana bıraktı dedim, şimdi suspusssssssssss
wuuuuu maşallah sübhanallah Rabbim nazarlardan sakınsın... kaçıncı haftan?
ah canımm, az daha dayan, sıcak suyla yıkanma ılık olsun, iyi gelir. aaaaa kız bak sıcak banyo doğumu tetikliyor diye biliyorum, vücut ısısını artırdığı içinkızlar ya benm bugün sağ taraf komple şiş normaldede vardıda sağ gözümden beri şiş olunca panikledim ya napsamki doktoru arayamıycam yarın kontrolüm var zaten uffffffffff çok sıkıldım artık ya şimdi bi duşa gireyim kendime gelirim belki
kocen niye sezaryen istiyo acepppppdoktor ne derse o olucak bacım annemmiş kocammış ki eşim zaten sezaryen istiyodoktora bırakıcam o şevkatli kollarına
bu dönemde bulantı niye oluyo ki:26:kızlar yaa benim accayip şekilde midem bulanıyo yaaa sabah biraz çıkarttım ama şimdi sadece bulantı var hiç keyfim yok bugün niyeyse
37+4 tü dün gitmiştim.39 a kadar bekletme taraftarı zaten ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi
kocen niye sezaryen istiyo aceppppp
ah canımm, az daha dayan, sıcak suyla yıkanma ılık olsun, iyi gelir. aaaaa kız bak sıcak banyo doğumu tetikliyor diye biliyorum, vücut ısısını artırdığı için
bu dönemde bulantı niye oluyo ki:26:
muhtemelen sezaryen olursun bacım, hakkında hayırlısı neyse o olsun, benim doktorum da 4 kiloyu geçerse sezaryene alırız demişti bakalım nolcak...[
başta banada öyle demişti sezeryana alırız diye dün daha net karar veremedim çatınada bakalım ona göre kesin karar vericem dedi. bende ilk kez doğum yapıcam siz daha iyisini bilirsiniz dedim
kızlar benim kontrolüm de yarın 13:30 da yine. bakalım büyümüş mü kızım 1 haftada:26::26:son kontrol olucak muhtemelen, 10 gün sonra da doğum var çünkü. pazar akşamı gelirim yine mervecim. ha bu arada annem de geliyo pazar günüüüüüüüüüüü20 gün kadar yanımda olcakkkkkk
hahayyyy aklıma geldi zatennnn, aynı benim herifffdarmışşşşşşşşşşbozulmasınmışşşşşşşşşşşşş
ayyyy beni zıvanadan çıkarma ezgi
ben de sıcak su severim valla, ılık olunca iyi temizlenmiyomuş gibi geliyoayy bende sıcak suyla yıkanırım hep illa sıcak olucak benim duşum yazın biraz ılıktır ama çok az sıcağı seviyorum ben
ah bir anlasam canım çok feciyim yaa
inşallahhh. valla 1 haftadır sol yanım çürüdü,meyve, süt, yoğurt, yumurta,hurma, kuru kayısı vs... yüklendim, bakalım etkisi olacak mı:26:iyi hadi güzel haberler getirirsin inşallah... sen şimdi iyi bakmışsındır kızıma:))
merve bende geldim canım
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba..
tüm doğumu yaklaşmış anneler; Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla sizleri evlatlarınıza kavuştursun sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ben ve benim gibi evlat hasretiyle yanan anne adaylarınada
te zamanda hayırlı sağlıklar evlatlar göndersinbende yaklaşık 1,5 yıldır meleğimi bekliyorum ama gelmedi ismim ayşegül sizlerden doğumda yada doğuma giderken benim içinde dua etmenizi istiyorum kimin duasının kabul olacağı belli olmazmış Rabbim belki sizlerin sizlerden birinin duasını meleğinizin yüzü gözü hürmetine kabul eder ben bugün karar verdim 40 yasin okuyacağım benim için yasin okuyacak olan arkadaşlar varsa bana bildirebilirlerse çok sevinirim Rabbim dualarımızı tez zamanda kabul etsin inşallah..
inşallahhh. valla 1 haftadır sol yanım çürüdü,meyve, süt, yoğurt, yumurta,hurma, kuru kayısı vs... yüklendim, bakalım etkisi olacak mı:26:
inşallahhh. valla 1 haftadır sol yanım çürüdü,meyve, süt, yoğurt, yumurta,hurma, kuru kayısı vs... yüklendim, bakalım etkisi olacak mı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?