dualarımız seninle canım... Allah gönlüne göre versin..merve bende geldim canım
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba..
tüm doğumu yaklaşmış anneler; Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla sizleri evlatlarınıza kavuştursun sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ben ve benim gibi evlat hasretiyle yanan anne adaylarınada
te zamanda hayırlı sağlıklar evlatlar göndersinbende yaklaşık 1,5 yıldır meleğimi bekliyorum ama gelmedi ismim ayşegül sizlerden doğumda yada doğuma giderken benim içinde dua etmenizi istiyorum kimin duasının kabul olacağı belli olmazmış Rabbim belki sizlerin sizlerden birinin duasını meleğinizin yüzü gözü hürmetine kabul eder ben bugün karar verdim 40 yasin okuyacağım benim için yasin okuyacak olan arkadaşlar varsa bana bildirebilirlerse çok sevinirim Rabbim dualarımızı tez zamanda kabul etsin inşallah..
sonunda kurtuldu poyraz sancılardan oh bee.ahaaaaaaaaaaaa gelinim doğmuşşşşşşşşşşşşşşş
dualarımız seninle canım... Allah gönlüne göre versin..
sonunda kurtuldu poyraz sancılardan oh bee.
ameliyathaneden elinde telefonla mı çııktı bu kızzzzz
sonunda kurtuldu poyraz sancılardan oh bee.
ameliyathaneden elinde telefonla mı çııktı bu kızzzzz
valla dünden beri yiyorum hurma gece beni uyutmadı sıpa hiç uyumadı sancım falanda yoktu ama hiç böyle olmamıştı daha önce galiba hurmayı biraz fazla kaçırdım :26:
kız hurma enerji deposu, gece yersen çocuk içerde horon teper valladün gece benimki de uyutmadı beni gerçi, 1 saat oynadı kıpır kıpır, sonra hıçkırık tuttu yaklaşık 10 dk, snra yoruldu uyudu, gece wc ye kalktım tepiniyodu, sabahta 9 da ayağa dikti beni, kıvrılıyodu içimde sıpa
ne biliyim benn hemen msj atmış kurban olurum kızına ben :) çok güzel duygu diyo ağlamış sanırım... arıycak beni müsait zamanda :)
ahaaaaaaaaaaaa gelinim doğmuşşşşşşşşşşşşşşş
ay çok sevindim valla, hepimizden zor geçirdi son zamanlarını, şükürler olsun aldı yavrusunu kucağına.
herkes çok güzel bi duygu diyo, inan bu duyguyu çok merak etmeye başladım ben yaa
şeker depo yapmıştırgece yemedim kız gündüz yemiştim :26:
bende çıkıyorum kociş geliyo yemeğe. gelirim öğleden sonra, kız akşam gitcez zaten kaynanamlara gene, geçen haftaki gibi,,,neyse kızlar ben çıkıyorum işler bir yığın
ezgi gel öğleden sonra...pazar gününe kadar nasıl sabredicem kız haberleşseydik bari
neyse gelicem gene
bende çıkıyorum kızlar birazdan girerim heralde gözlerim kapanıyo uykusuzluktan biraz kestiriyim yine görüşürüz byyy
neyse kızlar ben çıkıyorum işler bir yığın
ezgi gel öğleden sonra...pazar gününe kadar nasıl sabredicem kız haberleşseydik bari
neyse gelicem gene
şeker depo yapmıştır
bende çıkıyorum kociş geliyo yemeğe. gelirim öğleden sonra, kız akşam gitcez zaten kaynanamlara gene, geçen haftaki gibi,,,
GÖRÜŞÜRÜZZZZZZZZZZZ
poyraz dogurmussss ne guzel yaaaa darisi basimizaaaaaaaaa gelsin bizim kuzularimizda artiiikkkkk
darmışşşşşşşşşşbozulmasınmışşşşşşşşşşşşş
ayyyy beni zıvanadan çıkarma ezgi
oyy maşallah tam tosuncuk olacak seninki desene4225 ölçtü ultrason.emin olmak için başka cihazla tekrar ölçtü oda aynı sonucu verdi.
ay ne güzel ya bebeğini kucagına almıştır şimdiahaaaaaaaaaaaa gelinim doğmuşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?