2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

dualarımız seninle canım... Allah gönlüne göre versin..

ahaaaaaaaaaaaa gelinim doğmuşşşşşşşşşşşşşşş
sonunda kurtuldu poyraz sancılardan oh bee.
ameliyathaneden elinde telefonla mı çııktı bu kızzzzz

dualarımız seninle canım... Allah gönlüne göre versin..

sonunda kurtuldu poyraz sancılardan oh bee.
ameliyathaneden elinde telefonla mı çııktı bu kızzzzz

ne biliyim benn hemen msj atmış kurban olurum kızına ben :) çok güzel duygu diyo ağlamış sanırım... arıycak beni müsait zamanda :)

valla dünden beri yiyorum hurma gece beni uyutmadı sıpa hiç uyumadı sancım falanda yoktu ama hiç böyle olmamıştı daha önce galiba hurmayı biraz fazla kaçırdım :26:

kız hurma enerji deposu, gece yersen çocuk içerde horon teper valla dün gece benimki de uyutmadı beni gerçi, 1 saat oynadı kıpır kıpır, sonra hıçkırık tuttu yaklaşık 10 dk, snra yoruldu uyudu, gece wc ye kalktım tepiniyodu, sabahta 9 da ayağa dikti beni, kıvrılıyodu içimde sıpa

gece yemedim kız gündüz yemiştim :26:

neyse kızlar ben çıkıyorum işler bir yığın

ezgi gel öğleden sonra... pazar gününe kadar nasıl sabredicem kız haberleşseydik bari

neyse gelicem gene

ne biliyim benn hemen msj atmış kurban olurum kızına ben :) çok güzel duygu diyo ağlamış sanırım... arıycak beni müsait zamanda :)

ay çok sevindim valla, hepimizden zor geçirdi son zamanlarını, şükürler olsun aldı yavrusunu kucağına.
herkes çok güzel bi duygu diyo, inan bu duyguyu çok merak etmeye başladım ben yaa

bende çıkıyorum kızlar birazdan girerim heralde gözlerim kapanıyo uykusuzluktan biraz kestiriyim yine görüşürüz byyy

gece yemedim kız gündüz yemiştim :26:
şeker depo yapmıştır

ezgi gel öğleden sonra... pazar gününe kadar nasıl sabredicem kız haberleşseydik bari

neyse gelicem gene
bende çıkıyorum kociş geliyo yemeğe. gelirim öğleden sonra, kız akşam gitcez zaten kaynanamlara gene, geçen haftaki gibi,,,
GÖRÜŞÜRÜZZZZZZZZZZZ

bende çıkıyorum kızlar birazdan girerim heralde gözlerim kapanıyo uykusuzluktan biraz kestiriyim yine görüşürüz byyy

neyse gelicem gene

nereye gidiyonuz be ya ben geldim siz çıkıyonuz.. benim de çok işim var aslında temizlikçi çağırmıştım bugün işi çıkmış gelemiyomuş sinir oldum yarın da misafirim gelcek iş başa düştü artık bu koca göbekle nasıl silip süpürücem evi bilmiyom:26:

bebekpoyrazda kavuştu demek bebişine
ne güzel yaaa(içimdeki minik sıpa sen gününü bekle böyle dedim diye hemen gelmeye kalkışma )

ben kaçtm kızlar anneme gidicem

şeker depo yapmıştır

bende çıkıyorum kociş geliyo yemeğe. gelirim öğleden sonra, kız akşam gitcez zaten kaynanamlara gene, geçen haftaki gibi,,,
GÖRÜŞÜRÜZZZZZZZZZZZ

iyiki bi foruma girdim ay hepsi gitti anam ben de çıkıyorum o zaman zati işler beni bekliyo

darmışşşşşşşşşş bozulmasınmışşşşşşşşşşşşş

ayyyy beni zıvanadan çıkarma ezgi
kız bozulmuyo zati söyle kocene o kısmını düşünmesin doktor eskisinden iyi dikiyo

4225 ölçtü ultrason.emin olmak için başka cihazla tekrar ölçtü oda aynı sonucu verdi.
oyy maşallah tam tosuncuk olacak seninki desene
ahaaaaaaaaaaaa gelinim doğmuşşşşşşşşşşşşşşş
ay ne güzel ya bebeğini kucagına almıştır şimdi darısı bize ben gün geçtikçe merak ediyorum acaba nasıl bişy çıkacak babasına benzer inşallah bakınca sevdiğimi göreyim gözlerinde her baktıgımda onu anımsatsın bana

kızlar ya bu rahimin kaç cm açık olduunu nasıl anlıyolar tamam elle muayenede acaba koydukları parmak kadarmı ölçüyolar 2 parmak girerse 2cmmi ya komik olacak ama merak ettim işte metreyle falan ölçmüyolar ya :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…