kızlar ya bu kaç cm açık olduunu nasıl anlıyolar tamam elle muayenede acaba koydukları parmak kadarmı ölçüyolar 2 parmak girerse 2cmmi ya komik olacak ama merak ettim işte metreyle falan ölçmüyolar ya :44:
ahh canım kıyamam sana ya son haftalarda bu strese sokuyolar ya ne diym artık hakkında hayırlısı olsun üzme kendini en azından sağlıklı olun bi sorun çıkmasındabugün başka bi doktora gittim. bende şans yok bunu anladım.bu doktor da 13-18 haziranda parise gidiyomuşoff yaa doğumuma girecek doktoru bilememek ne kötü. kızım kime emanet olacak belli değil
bi merak eden ben deil mişim
ahh canım kıyamam sana ya son haftalarda bu strese sokuyolar ya ne diym artık hakkında hayırlısı olsun üzme kendini en azından sağlıklı olun bi sorun çıkmasında
demi ama tanıdık bi ebe falan da yokki soralım
kızlar ya bu rahimin kaç cm açık olduunu nasıl anlıyolar tamam elle muayenede acaba koydukları parmak kadarmı ölçüyolar 2 parmak girerse 2cmmi ya komik olacak ama merak ettim işte metreyle falan ölçmüyolar ya :44:
slm kızlar ben geldim kuzunun öyküsünü gördünüz mü yaa çoookk tatlııı
1 parmak ucu 1cm olarak hesaplıyorlar.içeride 2 parmağını nereye kadar açılırsa
slm kızlar ben geldim kuzunun öyküsünü gördünüz mü yaa çoookk tatlııı
ouyy maşallahhh çok tatlııı Allah analı babalı büyütsün off böylee gördükçee iyice meraklanıyorumm yaaaaaaaaaaaaaa
link koydum canım ordan bakabilirsin
kaçıncı sayfada??
bebekpoyrazda kurtuldu sonunda meleğini kucakladı darısı bizeeeeee zaman geçmiyo sabrım kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?