2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

demi çook tatlı eşimin asker arkadaşı nın hanımı da o hastanede yapmıştı doğumunu dün gördüm daha bugün de bi bakiyim dedim bi baktım öykü bebek sizlede paylaşiim dedim

valla iyi yaptn kuzu unuttu bizi doğup doğmadığını bile bilmiyorduk yoksa..

bu sancı nasıl bişey ki kızlar ilkinde sezeryan oldum bilmiyorum

suyum falan gelse anlarım heralde bazen akıntım oluyo panikliyorum ama muhakkak farklı bişeydir dimi :26:

valla iyi yaptn kuzu unuttu bizi doğup doğmadığını bile bilmiyorduk yoksa..

1 hazirandan beri bakıyorum kuzu da söylemişti o hastanede yapıcanı aklıma gelmedi ilk başta bizim arkadaşın bebişine bakıcaktım aslında. birden kuzu geldi aklıma dün yoktu öykü bebeğin resmi bugün farkettim öykü diye yazınca

öyküm sen de doğum yaptınmı hayırlı olsun fazla girmediğimden takip edemiyorum

Yaptım canım teşekkür ederim.. 2 hafta oldu hatta... Bu arada kızlar Ege ile konuştum az önce , HilmiFatma yı haber verdim o da hemen aramış,, yazık Fatma hala bebeğini görememiş, haberde her zaman alamıyormuş, 3 ten sonra haber alcakmış.. Gelişme olursa yazarım size.. Kuzu ile FMG de bebekler için çok zor sürekli ağlıyorlar demişler.. Telefonla bile dönemediler diyor Ege.. Yakında atlatırlar acemiliklerini aramıza dönerler inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…