benim canım sıkıldı yaa.yapacak işte kalmadı offf
valla benimde canım sıkıldı yerleri silicem şimdi kendimi temizliğe vurdum
ama canım temizlik yapmakta istemiyor,dışarı çıkıp gezmek istiyorum,ama
kociş işte yanlız çıkmama izinde yok
mervecim bak senin en azından nişanın geldi bi ümit yakın bi zamanda gelecek seninki belli yani ulen 40. haftaya girdim tık yok nerde benm o adet sancılarımmm geberirdim adet görürken stres yapmamk eldemi kız bak sen bile istiyosun bebğini görmeyi benm sabrım sonlarda artık ..........ahhhhh bacım ahhhhkız doğar doğar merak etme yaa Allah onun gününü saatini yazdı sen niye böyle panik stres oldun? sakin ol bi bakmışsın suyun gelmiş nişan gelmiş açılma olmuş bunları düşün..
ne biliyon belki bugün doğuracak birazdan hastaneye gidicek karışırım ben
mervecim bak senin en azından nişanın geldi bi ümit yakın bi zamanda gelecek seninki belli yani ulen 40. haftaya girdim tık yok nerde benm o adet sancılarımmm geberirdim adet görürken stres yapmamk eldemi kız bak sen bile istiyosun bebğini görmeyi benm sabrım sonlarda artık ..........ahhhhh bacım ahhhh
kız yakın olsak seni çağırırdım doğuma giderken beraber doğurur gelirdikkk
mervecim bak senin en azından nişanın geldi bi ümit yakın bi zamanda gelecek seninki belli yani ulen 40. haftaya girdim tık yok nerde benm o adet sancılarımmm geberirdim adet görürken stres yapmamk eldemi kız bak sen bile istiyosun bebğini görmeyi benm sabrım sonlarda artık ..........ahhhhh bacım ahhhh
kız yakın olsak seni çağırırdım doğuma giderken beraber doğurur gelirdikkk
offf ya tv de birşey yok bugün geçmek bilmedi bana
kızlar napıyosunuz burda feci yağmur var benim net yeni gelmiş yoktu yine kızlardan haber varmı geçmişe baktım ama bişey göremedim sevii bebiş nasıl sen iyimisin
bebekpoyraz doğurdu canım bugün, escool ve karacham da bugün doğuruyolardı ama bi haber yok..
evet onlardan haberim var fatmayı merak ettim ben acaba tahlil sonuçları nasıl çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?