2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ama canım temizlik yapmakta istemiyor,dışarı çıkıp gezmek istiyorum,ama
kociş işte yanlız çıkmama izinde yok

gezmeye akşam çıkıcaz biz dün söz verdi gündüzleri ben çıkmam zaten tek başıma gezmeyi sevmiyorum illa kocamla gezicem belki birazdan yan komşum gelir işten gelme saati şu sıra

kız doğar doğar merak etme yaa Allah onun gününü saatini yazdı sen niye böyle panik stres oldun? sakin ol bi bakmışsın suyun gelmiş nişan gelmiş açılma olmuş bunları düşün..
mervecim bak senin en azından nişanın geldi bi ümit yakın bi zamanda gelecek seninki belli yani ulen 40. haftaya girdim tık yok nerde benm o adet sancılarımmm geberirdim adet görürken stres yapmamk eldemi kız bak sen bile istiyosun bebğini görmeyi benm sabrım sonlarda artık ..........ahhhhh bacım ahhhh
ne biliyon belki bugün doğuracak birazdan hastaneye gidicek karışırım ben

kız yakın olsak seni çağırırdım doğuma giderken beraber doğurur gelirdikkk

he kız ne güzel beraber gider doğurur gelirdik ne güzel olurdu heee

aman nişan geldi de noldu ki hiç bişey sen sabret bacım ypacak bişey yok... aslında şuan bile eğer uygunsa suni sancı ile doğurturlar seni ya:44:

selam arkadaşlar nasılsınız... ben sıkıldım ya... eve kapandım kaldım.. canım hiçbişi yapmak istemiyor... yaptığım tek şey de çocuğu emzirmek...

doğuran hatunlar napıyolar acaba evde... iyileştiler mi ki

ayy kızlar dün ne oldu
mutfakta yemek yapıyorum telefondan müzik açmıştım çalıyo bişeyler şarkı bitti sıradaki şarkı apaçi şarkısı evin önünden de bi çocukla annesi geçiyo çocuk 5 yaşlarında falan şarkıyı duyunca başladı oynamaya annesine sağa sola bakıyo rezil oldummu diye kadın hadi oğlum gidiyoruz falan diyo ama nafile çocuk oynuyo hala gidesi yok ayyy koptum hareketlerine yaa nasıl da güzel oynuyodu

bu ne sessizlik noooluyoooo burdaaaa, ben midemi doldurmakla meşgulüm şuan, ama yazaıyorum yine de

kızlar napıyosunuz burda feci yağmur var benim net yeni gelmiş yoktu yine kızlardan haber varmı geçmişe baktım ama bişey göremedim sevii bebiş nasıl sen iyimisin

kızlar napıyosunuz burda feci yağmur var benim net yeni gelmiş yoktu yine kızlardan haber varmı geçmişe baktım ama bişey göremedim sevii bebiş nasıl sen iyimisin

bebekpoyraz doğurdu canım bugün, escool ve karacham da bugün doğuruyolardı ama bi haber yok..

evet onlardan haberim var fatmayı merak ettim ben acaba tahlil sonuçları nasıl çıktı

fatma hala bebeğini görememiş diye okumuştum yanlış hatırlamıyosam:26:Rabbim yardımcısı olsun, bir an önce alsın yavrusunu kucağına, çok zor kimse anlayamaz şimdi onu, hiçbirimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…