2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar napıyosunuz burda feci yağmur var benim net yeni gelmiş yoktu yine kızlardan haber varmı geçmişe baktım ama bişey göremedim sevii bebiş nasıl sen iyimisin

selam kızlar
geçmişe biraz baktım denizcim..
bebişte bende çok iyiyiz şükür...
sizler nasılsınız nasıl geçiyo son günler??

evet onlardan haberim var fatmayı merak ettim ben acaba tahlil sonuçları nasıl çıktı

fatmaya ne olmuşki ayol??bebek kuvözdemi yoksa
kızlar poyraz bugünmü doğurmuş?? normalmi olmuş??

fatma hala bebeğini görememiş diye okumuştum yanlış hatırlamıyosam:26:Rabbim yardımcısı olsun, bir an önce alsın yavrusunu kucağına, çok zor kimse anlayamaz şimdi onu, hiçbirimiz...

sorma dün mahvoldum uyku uyuyamadım resmen şok oldum çok üzüldüm doğuda olmasının dezavantajı belkide dalga geçerdik fatmayla bi senle ben kaldık demiştim şu nst ye bağlanmayan hadi o doğudaydı ama bende korkuyorum ya

bebeğin boynuna kordon dolanmış kordonu çekiştirirken kanamış o kanı yutmuş dediler doktorlar sezeryan yapmış doğduğunda ağlayamamış yoğun bakıma adanaya sevk etmişler daha iyiydi ama bugün tahlilleri olacaktı bende merak ettim

hoşgeldin canım, fatmanın bebeğinin kordon boynuna dolanmış, bebeği sezeryanla almışlar,bebek ağlamamış, acil adanaya sevk etmişler bebeği, fatma hala görememiş dua ediyoruz bol bol...
bebekpoyrazın sancıları ve kanaması bi türlü durmayınca bugün sezaryene alındı, kızı doğdu, iyiler çok şükür...

Son düzenleme:

fatma osmaniyeye doğuma gitmemişmiydi :26:
kaldığı yerdemi doğum olmuş??

kızlarrr gelinime bakınnnnn

nasıl da güler gibi poz vermişşş

Eklentiler

• $g__r__nt__000.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 23

aaaaaaa bak şu dr ların yaptığı işe
bide sezeryen bebek için en güvenlisi derler bu dr lar
canım benim yaa fatma...kıyamam inşallah rabbim kolaylaştırsın bu yollarda kimseyi eğlemesin...
esrayı neden sezeryene almışlarki...normal doğum zaten sancıyla ve kanamayla başlar, dr lara akıl sır ermiyo walla..

yok gitmişti ama ardahandayken dolandı belkide anlamadılar o yüzden dedim bi sabah bebek hareket etmemiş şüphelenip gitmiş allahtan doğuma almışlar...

sakın moralini bozma benim 2 kızda 2 şer defa kordon dolalı bi şekilde hemde normal doğumla çok kolay doğmuşlardı, sen dr unu iyi seçtiysen önce Allaha sonra dr una güven...

kızlarrr gelinime bakınnnnn

nasıl da güler gibi poz vermişşş

Allahııımmmmmmmmmmm o nasıl bi güzellik öyleeee, vallahi gözlerim doldu kızzzz, daha dün anasıyla burda çençen yapıyodukkknasıl çekipte gönderdi hemen yaa, bumuymuş o hınzır kumsal hanım. yerim ben onuuuuuuuuu
Rabbim nazarlardan saklasın

anaam minicik kız buuu maşallah kaç kiloymuş bebek iyimiymiş

vallahi tlfndan yolladı resimleri aramıyo arasa konuşcam kilosunu sorucam da ne tatlı dimi kızz anammm dur bi tane daha resim yolladı

sevibade naber nerelerdesin doğurdun sandım epeydir yoktun..gerçi bende arasıra giriyorum ama

kızının adını ne koyucaktın??fikir olsun banada diğer kızlarının adı neydi??

evet zeynepçim cumartesi doğum yaptım..
kızımın adını ertesi gün hastaneden çıkar çıkmaz amcam ve abimler geldiler uzaktan ve amcam okudu kulağına...babasıda hemen ertesi gün nüfusunu çıkarmış
ismi DURU oldu, adıyla yaşasın bebeklerimiz inşallah..
diğer kızlarım ceren ve bade..

anaa sevi'mm de gelmişşşşşşşşş

mervemmm nası özledim sizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…