kızlar napıyosunuz burda feci yağmur var benim net yeni gelmiş yoktu yine kızlardan haber varmı geçmişe baktım ama bişey göremedim sevii bebiş nasıl sen iyimisin
evet onlardan haberim var fatmayı merak ettim ben acaba tahlil sonuçları nasıl çıktı
fatma hala bebeğini görememiş diye okumuştum yanlış hatırlamıyosam:26:Rabbim yardımcısı olsun, bir an önce alsın yavrusunu kucağına, çok zor kimse anlayamaz şimdi onu, hiçbirimiz...
sorma dün mahvoldum uyku uyuyamadım resmen şok oldum çok üzüldüm doğuda olmasının dezavantajı belkide dalga geçerdik fatmayla bi senle ben kaldık demiştim şu nst ye bağlanmayan hadi o doğudaydı ama bende korkuyorum ya
selam kızlar
geçmişe biraz baktım denizcim..
bebişte bende çok iyiyiz şükür...
sizler nasılsınız nasıl geçiyo son günler??
fatmaya ne olmuşki ayol??bebek kuvözdemi yoksa
kızlar poyraz bugünmü doğurmuş?? normalmi olmuş??
hoşgeldin canım, fatmanın bebeğinin kordon boynuna dolanmış, bebeği sezeryanla almışlar,bebek ağlamamış, acil adanaya sevk etmişler bebeği, fatma hala görememişselam kızlar
geçmişe biraz baktım denizcim..
bebişte bende çok iyiyiz şükür...
sizler nasılsınız nasıl geçiyo son günler??
fatmaya ne olmuşki ayol??bebek kuvözdemi yoksa
kızlar poyraz bugünmü doğurmuş?? normalmi olmuş??
sorma dün mahvoldum uyku uyuyamadım resmen şok oldum çok üzüldüm doğuda olmasının dezavantajı belkide dalga geçerdik fatmayla bi senle ben kaldık demiştim şu nst ye bağlanmayan hadi o doğudaydı ama bende korkuyorum ya
fatma osmaniyeye doğuma gitmemişmiydi :26:
kaldığı yerdemi doğum olmuş??
fatma osmaniyeye doğuma gitmemişmiydi :26:
kaldığı yerdemi doğum olmuş??
kızlarrr gelinime bakınnnnn
nasıl da güler gibi poz vermişşş
bebeğin boynuna kordon dolanmış kordonu çekiştirirken kanamış o kanı yutmuş dediler doktorlar sezeryan yapmış doğduğunda ağlayamamış yoğun bakıma adanaya sevk etmişler daha iyiydi ama bugün tahlilleri olacaktı bende merak ettim
hoşgeldin canım, fatmanın bebeğinin kordon boynuna dolanmış, bebeği sezeryanla almışlar,bebek ağlamamış, acil adanaya sevk etmişler bebeği, fatma hala görememişdua ediyoruz bol bol...
bebekpoyrazın sancıları ve kanaması bi türlü durmayınca bugün sezaryene alındı, kızı doğdu, iyiler çok şükür...
yok gitmişti ama ardahandayken dolandı belkide anlamadılar o yüzden dedim bi sabah bebek hareket etmemiş şüphelenip gitmiş allahtan doğuma almışlar...
anaam minicik kız buuumaşallah kaç kiloymuş bebek iyimiymiş
Allahııımmmmmmmmmmm o nasıl bi güzellik öyleeee, vallahi gözlerim doldu kızzzz, daha dün anasıyla burda çençen yapıyodukkknasıl çekipte gönderdi hemen yaa, bumuymuş o hınzır kumsal hanım. yerim ben onuuuuuuuuu
Rabbim nazarlardan saklasın
sevibade naber nerelerdesin doğurdun sandım epeydir yoktun..gerçi bende arasıra giriyorum ama
kızının adını ne koyucaktın??fikir olsun banada diğer kızlarının adı neydi??
anaa sevi'mm de gelmişşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?