2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

vallahi tlfndan yolladı resimleri aramıyo arasa konuşcam kilosunu sorucam da ne tatlı dimi kızz anammm dur bi tane daha resim yolladı

Allahım yaa, bu poyraz hastaneye telefonla girdi, hiç şüphem yok ameliyata da tel le girmiştir, sedye üstünde msj atıyodur hatun dünürünedeli karı nolcak
ekle hemen yeni resmini deeeeee:84::84::84:

mervemmm nası özledim sizii
sevi'mmm bis de seni çok özledik bacım yaa bende geçen gün aha doğuruyorum dedim de burak bey şaka yapmış leke geldi ama gerisi gelmedi muayene oldm 1 cm açıklık varmış beklemedeyiz bacım... sen nasılsın bebeğine maşallah ne tatlı bi kız o öyle yaa
ayy gözlerim doluyo bebekleri görünce mervecim artık kayınvalide olarak ne takarsın gelinine acep
bütün altınlar feda olsun gelinime
Allahım yaa, bu poyraz hastaneye telefonla girdi, hiç şüphem yok ameliyata da tel le girmiştir, sedye üstünde msj atıyodur hatun dünürünedeli karı nolcak
ekle hemen yeni resmini deeeeee:84::84::84:

valla kız tlfdan ayrılmıyo

sevi ciim bebek nasıl maşallah çok güzel bi kzın olmuş ya sen toparlanabildinmi dikişin falan varmıydı

sağol volveron şükür iyiyim ve hiç dikişim yok
doğumda çok sakin olun ve dr unuzu dinleyin muhakkak,
inşallah rabbim sizleride su gibi kurtarsın..

valla kız tlfdan ayrılmıyo
gittim 1 saattir bebeğini kaybedenler topiğini okuyorum, offf bi daha okumiycam,
Allah ım kmseye yaşatmasın.
ben çıkıyorum kızlar,,1 saate kociş gelir, gideriz sanırım, gitmeyecek olursam akşam gelrim yine. yarın kızımı görmeye gitcemmmmmmmmmmmmmmm

kızlar esram aradı sesi süper geliyo eğer sezaryen olursan kesinlikle epidural ol dedi çok rahatım ne karnım kaldı ne bişey dedi... çok güzel emiyormuş bebek amam ultr.ölçümleri yanıltmış 51 cm 2900 gram doğmuş çok sağlıklılarmış, biz konuşurken kucağndaydı bastı ağlamayı vıyak vıyak sonra ararım seni dedi kapattık , herkese çoook slm söyledi

kız sen yasinleri okumadınmı pirince
kaç defa diycez doğum başladığı anda içince hemen açılma oluyo diye...
hadi inşallah normal doğurursun sende..
walla mervecim bende laptop götürdümde hastaneye doğurduğum gibi size yazacaktım....hastanede net yokmuş yaa, annemlerle geri yolladık eve

kızım sen delimsn de okuyosun zaten stresliyiz inanmıyorum sana ya moral verici şeyler okumalısn
sağol volveron şükür iyiyim ve hiç dikişim yok
doğumda çok sakin olun ve dr unuzu dinleyin muhakkak,
inşallah rabbim sizleride su gibi kurtarsın..

ay canm inş bizde senin gibi doğururuz ya beklemedeyz işte

anaaammmm bende epidural spinal olcammmmmmmçok sevindim yaaa, emsin emsin kumsal hanım.ultrasonda kaç çıkıyodu ki bebek?

yok bacım okumadım bennn:26::26: ayy öyle mi oluyo kızz okuyum o zaman her pirince 3 tane miydi?
laptopu götürdün de net mi yoktu ayy koptum sevi yaa nasıl oldu doğumun kolay geçti mi bacım ?

kızım sen delimsn de okuyosun zaten stresliyiz inanmıyorum sana ya moral verici şeyler okumalısn
öff hiç sorma yaa, denk geldim gezerken, takıldım kaldım, gözlerim dolu dolu okudum 1 saat....
neyse ki sonra poyrazın haberlerini alınca yüzümde güller açtı

Son düzenleme:
kızlar selamlar...fatmanın bebegiyle ilgili bi gelişme var mı? ben okudum gecmişi ama bulamadım.. bebekpoyraz dogurmuş saglıkla cok sevindim..benim de son 2 günüm..

kızlar selamlar...fatmanın bebegiyle ilgili bi gelişme var mı? ben okudum gecmişi ama bulamadım.. bebekpoyraz dogurmuş saglıkla cok sevindim..benim de son 2 günüm..

Canım en son bebeğini görememiş diye biliyordum ama son gelişmeyi bilmiorm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…