2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr ben kaçtım azcık çalışayım bari bodrum görüşemezsek sana hayırlı doğumlar iki günün kalmış bizi habersiz bırakma güçlü ol duacınız unutma

ne güzel poyraz da doğurmuş.darısı bizlere inşallah.allah herkesi hayırlısı ile kurtarsın.fatma nın bebeğine de çok üzüldüm umarım en kısa zamanda iyi olur dualarım onunla.

fatmaya çok geçmiş olsun, inşallah bebişine hemen sağlıkla kavuşur.. dualarım onunla,, bebekpoyrazada çok sevindim maşallah kızıda çooooook tatlı

geldim bebişleri gördüm gidiyorm
doğum yapmayan herkese allah kolaylık versin
hafta sonu pek bakamıyorum malum

doğum yapanlarda bol bol bebileri koklasınlar bizim yerimize

bodrum sana da hayırlı doğumlar, sağlıkla bebişini al kucağına inşallah..

saol canım benim..hepimize hayırlı dogumlar...

cnaım sne sezeryan olackasın dimi? kendin istediğin için mi? birde zamana doktor mu karar verdi? ne çok soru sordum dimi :)

evet canım sezeryan olucam..yok kendim istemedim ama benim bebekde 27.haftadan itibaren bagırsaklarında problem var o yüzden bu haftaya kadar dayanması bile mucize..o yüzden mecbur kaldıgımız için bide ben bodrumda oturuyorum dogumum İzmirde olacak..yani herşey planlı olacak bebegimi ameliyata alıcaklar hemen ondan dolayı sezeryan yanii..

canım geçmiş olsun rabbim sağlıcakla kucağına nasip eder bebişini . önemli olan onun sağlıklı olmasııı

canım geçmiş olsun rabbim sağlıcakla kucağına nasip eder bebişini . önemli olan onun sağlıklı olmasııı

saol canım kısmet kader işte..yoksa ben gayet ilk aydan itibaren yogamı yapıyordum, yürüyordum..suda dogum yapmayı planlıyordum..ama işte herşey planlandıgı gibi gitmiyor..yeterki cözülebilcek bi problemi olsun tek dilegim bu..cok saol öptüm canım..sana da hayırlı dogumlar dilerim..

ya fatmayi aradim galiba telefonu esi acti
fatma bebeginin yanina gitmis ama bebege umit vermiyormus doktorlar (((
inanamiyorum ya acaip uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…