2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya fatmayi aradim galiba telefonu esi acti
fatma bebeginin yanina gitmis ama bebege umit vermiyormus doktorlar (((
inanamiyorum ya acaip uzuldum

yaa inanamıyorum..nasıl böyle bir şey olur yaa ömrümde ilk kez duydum..Allahım sen yardım et,sağlıkla dönsünler evlerine bebekleriyle..

ya soka girdim soramadim pek
aynen sunu dedi
fatma konusabilecek durumda degil simdi bebegin yaninda
doktorlar umit vermiyor dedi sesi gitti zaten ya (((((
ne diyorsunuz diyebildim tek ay hic boyle haber beklemiyordum
ufffff
allah yardimci olsun yaa

ya olacak sey degil yaaaa
bolbol okuyalim ne olur sifa olsun guc olsun
ayyy canim yaaa allah guc kuvvet versin
herkes kendince bolbol dua etsin (((

ay Allah yardımcısı olsun yaa kıyamam o çok ufak daha Allah'ım nolur bişey olmasın Fatmanın bebeğine nolur...

Şoktayım yaa..kızlar hepimiz dualarımızı gönderelim,iyi olacak bebeği inanıyorum ben..

yaaa inanamıyorum..... çok üzüldüm inanamıyorum şok oldum şok..
Allahım sen sağlık şifa ver bebeğe..Fatmaya ve eşine güç ver...

Moralim o kadar bozuldu ki anlatamam kızlar..Allahım Yüce Rabbim bebeğini ona bağışlasın inşallah..Yarın güzel haberlerini alırız inşallah..
bebek anne karnındayken mi kordon dolanmış yoksa doğum esnasında mı onu anlamadım ?

okadar üzüldümki fatmanın bebegine walla başıma agrı girdi ..allhdan acil şifalar diliyorum..

benimde 20 gunum kaldı bekliyoruz bakalım allah herkeze saglıklı kolay dogumlar nasip etsin inş..

blue cnm merhaba..senin bebeğin sürekli hareket ediyor mu?yoksa uyuyor bazen mesela hareketsiz kalıyor mu 20 dk falan?benimki eskisi gibi sert hareketler yapmıyor..bir de sürekli hareketli değil mesela..korkuyorum..seninle haftamız aynı da ondan sana sorayım dedim cnm.

canım 20 dk hareket hissetmediğim oluyor benim de..uyuyordur merak etme. ama bariz bi azalma varsa doktorunu bi ara. ben yine de bişey demiş olmak istemem. bişeyler yediğim zaman uzandığım zaman dinlenirken falan artıyor hareketleri tabi. sürekli bi şekilde oynamıyor yani..

Hmmm anladım cnm..ara ara sert vurduğu oluyor ama genelde çok yavaş hareketleri..yemekten sonra yer değiştiriyor karnım şekilden şekile giriyor.daha fazlasını beklememek gerek galiba...ama bugün yemekten sonra iyice sayıcam hareketlerini..

dualarımız Fatma ve bebeğiyle... Rabbim güç kuvvet versin ailesine de bebeğe de... çok üzgün durumdayım şuan, offf, en kısa zamanda güzel haberler duymak dileğiyle...

canım benimki bazen 1 saate yakın hareket etmiyor hafif dokunuyorum veya tatlı yiyiorum hmen hareketini hissediyorum korkma uyuyordur... hareketleri azaldı çünkü alanı daraldı ondan korkma...

doğumun başlıyo ya da açılma artıyo olabilir canım, dikkat et, sen yine de git istersen bekleme...
yok bekliyim biraz daha gelirse leke giderim...
mervecim doktorunun haber varmı kanamalarından acaba ?

ben olsam dk durmaz giderdim ben biraz tez canlyımda

canım doktorum bana dünkü kontrolde demişti leke su bebek hareketinde azalma olursa hemen gel gelirken beni ara, nst'ye bağlan sonuca göre hareket ederiz dedi... bakalım...

kız sende gidiyosun doğuma galiba sen devam etmesini beklemede git yada doktornla görüş geçen sana ne demişti doktorun

herhangi bi durumda gel nst çektir burda olmasam da glirim demişti... bebeği bekliyoruz bu ara belirti olursa korkma doğumun yaklaştığı anlamına geliyor dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…