ya fatmayi aradim galiba telefonu esi acti
fatma bebeginin yanina gitmis ama bebege umit vermiyormus doktorlar(((
inanamiyorum ya acaip uzuldum
ya soka girdim soramadim pek
aynen sunu dedi
fatma konusabilecek durumda degil simdi bebegin yaninda
doktorlar umit vermiyor dedi sesi gitti zaten ya(((((
ne diyorsunuz diyebildim tek ay hic boyle haber beklemiyordum
ufffff
allah yardimci olsun yaa
ya soka girdim soramadim pek
aynen sunu dedi
fatma konusabilecek durumda degil simdi bebegin yaninda
doktorlar umit vermiyor dedi sesi gitti zaten ya(((((
ne diyorsunuz diyebildim tek ay hic boyle haber beklemiyordum
ufffff
allah yardimci olsun yaa
canım 20 dk hareket hissetmediğim oluyor benim de..uyuyordur merak etme. ama bariz bi azalma varsa doktorunu bi ara. ben yine de bişey demiş olmak istemem. bişeyler yediğim zaman uzandığım zaman dinlenirken falan artıyor hareketleri tabi. sürekli bi şekilde oynamıyor yani..blue cnm merhaba..senin bebeğin sürekli hareket ediyor mu?yoksa uyuyor bazen mesela hareketsiz kalıyor mu 20 dk falan?benimki eskisi gibi sert hareketler yapmıyor..bir de sürekli hareketli değil mesela..korkuyorum..seninle haftamız aynı da ondan sana sorayım dedim cnm.
canım 20 dk hareket hissetmediğim oluyor benim de..uyuyordur merak etme. ama bariz bi azalma varsa doktorunu bi ara. ben yine de bişey demiş olmak istemem. bişeyler yediğim zaman uzandığım zaman dinlenirken falan artıyor hareketleri tabi. sürekli bi şekilde oynamıyor yani..
blue cnm merhaba..senin bebeğin sürekli hareket ediyor mu?yoksa uyuyor bazen mesela hareketsiz kalıyor mu 20 dk falan?benimki eskisi gibi sert hareketler yapmıyor..bir de sürekli hareketli değil mesela..korkuyorum..seninle haftamız aynı da ondan sana sorayım dedim cnm.
kızlar benden gene kahverengi leke gelmiş eğer devam ederse gidicem hastaneye...
kızlar benden gene kahverengi leke gelmiş eğer devam ederse gidicem hastaneye...
yok bekliyim biraz daha gelirse leke giderim...doğumun başlıyo ya da açılma artıyo olabilir canım, dikkat et, sen yine de git istersen bekleme...
mervecim doktorunun haber varmı kanamalarından acaba ?
ben olsam dk durmaz giderdim ben biraz tez canlyımda
kız sende gidiyosun doğuma galiba sen devam etmesini beklemede git yada doktornla görüş geçen sana ne demişti doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?