2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok bekliyim biraz daha gelirse leke giderim...

canım doktorum bana dünkü kontrolde demişti leke su bebek hareketinde azalma olursa hemen gel gelirken beni ara, nst'ye bağlan sonuca göre hareket ederiz dedi... bakalım...

git canım bence bekleme gidip görünmende bir zarar yok

bebegin suyu yavas geliyor olabilir mi ya 2 gundur camasirim acaip islaniyor rengide koyu krem gibi
belimede agri giriyor karniminalt kisminada ufff
uzuntudendir belkide bilemedim ya

canım benimki bazen 1 saate yakın hareket etmiyor hafif dokunuyorum veya tatlı yiyiorum hmen hareketini hissediyorum korkma uyuyordur... hareketleri azaldı çünkü alanı daraldı ondan korkma...

olumsuz şeyler duyunca insan korkmaya başlıyor Mervehele de benim gibi fazla pimpirikliysen..sağol cnm içimi rahatlattın..senin neden kahverengi leke geldi acaba yaa?doğum başladı mı yoksa:)

bebegin suyu yavas geliyor olabilir mi ya 2 gundur camasirim acaip islaniyor rengide koyu krem gibi
belimede agri giriyor karniminalt kisminada ufff
uzuntudendir belkide bilemedim ya

benimde oyle oluyor doktoruma demiştim su oyle azar azar gelmez dedi biranda bardakdan boşanırcasına gelir dedi daha yogun olur dedi..akıntı felandır ...benimde aynı belim karnım agrıyor..

hatta 2 hafta once gittimgimde doktara kafası dogum kanalında idi ve nst sancım cıkıyordu doktor dikkatlı ol demişti dikkat edityorum...birde acayip şişlik oluyor kan testleri felan yapıldı ama bişe cıkmadı salı gunu tekrar doktora gidicem bakalım neler olucak ..zaten pazarteside annem ve babam gelicek dogum için gerçi normalde bakıldıgında 2o gunum felan var ama belli olmaz yaramazların halliii :)

git canım bence bekleme gidip görünmende bir zarar yok

Nişan: Gebelik boyunca kapalı olan döl yatağının ağzında döl yatağını ve bebeği enfeksiyonlardan korumak amacıyla pelte gibi sümüksü bir tıkaç oluşur. Bu tıkaca nişan denir. Döl yatağındaki kasılmaların etkisiyle gevşeyen döl yatağı ağzından bu tıkaç düşer. Gebe kadın bunu az kanamalı bir akıntı şeklinde fark eder. Bu sümüksü tıkaç aynı zamanda hafif pembemsi, kanla bulaşmış bir şekildedir. Halk arasında buna belirti, işaret, iz de denir.

Nişan geldiğinde hemen hastaneye gitmek gerekmez. Bu bize doğumumuzun çok yaklaştığını, bugün yarın doğuracağımızı gösterir. Hazırlıklarımızı gözden geçirmek için zamanımız vardır

benden ilk defa gelmiyor canım 2 gün önce de gelmişti gittik 1 cm açılma olduğunu şuan için herşeyn normal seyrettiğini söylemişti doktor... bakalım eğer devam ederse giderim.. :)

zinkerbel canım benden de 2 gün boyunca ufak ufak su geldi sonra leke geldi doğum belirtisi dikkatli olalım :)

tamam canım hayırlsı ozaman ne diyelim..walla benim ilk dogum olucagı için ben heycanlanıyrum hemen :)

bu arada senle aynı tarhilerimiz

Son düzenleme:
saglikla kolaylikla kavus bebegineee merveeeeeeeee
Allah razı olsun canım hepimiz için aynı şey geçerli ama dur bakalım burak bey geçenki gibi şaka yapıyor da olabilir
olumsuz şeyler duyunca insan korkmaya başlıyor Mervehele de benim gibi fazla pimpirikliysen..sağol cnm içimi rahatlattın..senin neden kahverengi leke geldi acaba yaa?doğum başladı mı yoksa:)

bilmem bakıp görücez tubicim... akşama burda olmazsm bilin ki doğumdayım

benimde sancim cikmistiiii
yarin neyseki doktor kontrolumuz var

Allah razı olsun canım hepimiz için aynı şey geçerli ama dur bakalım burak bey geçenki gibi şaka yapıyor da olabilir

bilmem bakıp görücez tubicim... akşama burda olmazsm bilin ki doğumdayım

burak bey olsun , kagan bey olsun ozletmesinler cok kendilerini valla yeter artik
cumlemiziiiiii arkadaslarrr

Aynen Kızılcık..ben de senin gibiyim,hemen her şeyde bir panik bir panik..biraz sakin olmam gerek..

aynen birde ben eskişehirdeyim ne benim ailem nede eşimin ailesi burda degil biz eşimle burda tek başımayız.kimsemiz yok akraba felanda yok..oyuzden sorabilcegim kimse de olmadıgı için hemen heycanlanıyorum...

sen birde benim aminosentez olucagım zaman görseydin 16 haftada aminosentez oldum acayip korkyordum birde ilk bebek düşük tehlikeside vardı aminosentezin ..allahdan sabır ve şifa diledim sürekli allha şükür birşey olmadı bugne kadar geldik..

kızlar ben doktora kaçar çoğaldı benim lekeler... gelemzsem hakkınızı helal edin dualarınızı eksik etmeyin hepinizi seviyorum

slm kızlar ben geldim kuzunun öyküsünü gördünüz mü yaa çoookk tatlııı
oyy çok tatlı ya maşallah tosuncuk neler dediler kuzuya geriden geliyodu hep son anda atak yaptı fıstık maşallahı var bende kuzuyu merak ediyodum hatta geçen rüyamda gördüm bebişin iyi olmasına çok sevindim

bende yengeç olmasın diyorum ya 21inden önce doğsun hiç olmazsa ikizler olsun
sağol volveron şükür iyiyim ve hiç dikişim yok
doğumda çok sakin olun ve dr unuzu dinleyin muhakkak,
inşallah rabbim sizleride su gibi kurtarsın..
anam dikişsiz doğurmuş hatuna bak ya darısı bize artıkın

kızlar yakamoz normale karar vermemişmiydi en son? yine sezeryana mı dönmüş
yok kız o çok önce yazdıklarımdan olmasın hala gidişat normal benim alıştınız tabi karar değiştirmelerime

evt normal düşünüyordu nolmuş sezaryen mi diyor

hee geçmişte öyle bişey okudum birine yazmış neyse ben kaçtım
son anda bi değişiklik olmazsa normal olacak inşallah inşallah kolaylıkla doğuruveririz
ayyy inanmıyorum ya şok oldum ağlayacam vallahi o kadar üzüldüm bişey olmaz inşallah ya dün bende bebek iki saat filan hareket etmedi gece uyuyamadım kalkıp araba tutup hastaneye gidecektim nerdeyse fatmanın bebeği geldi aklıma dedim kesin bişy oldu sonra sola yatınca hareket etti sıpa ödümü kopardı ...Allah bebeğine şifa fatmaya ve eşine sabır versin ya çok üzüldümmm
kızlar benden gene kahverengi leke gelmiş eğer devam ederse gidicem hastaneye...
bi doğuramadın he çatısız karı leke var icraat yok hala
kızlar ben doktora kaçar çoğaldı benim lekeler... gelemzsem hakkınızı helal edin dualarınızı eksik etmeyin hepinizi seviyorum

hadi doğurda gel bu defa burakımızın resini eklemeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…