yok bekliyim biraz daha gelirse leke giderim...
canım doktorum bana dünkü kontrolde demişti leke su bebek hareketinde azalma olursa hemen gel gelirken beni ara, nst'ye bağlan sonuca göre hareket ederiz dedi... bakalım...
herhangi bi durumda gel nst çektir burda olmasam da glirim demişti... bebeği bekliyoruz bu ara belirti olursa korkma doğumun yaklaştığı anlamına geliyor dedi...
yok bekliyim biraz daha gelirse leke giderim...
canım doktorum bana dünkü kontrolde demişti leke su bebek hareketinde azalma olursa hemen gel gelirken beni ara, nst'ye bağlan sonuca göre hareket ederiz dedi... bakalım...
canım benimki bazen 1 saate yakın hareket etmiyor hafif dokunuyorum veya tatlı yiyiorum hmen hareketini hissediyorum korkma uyuyordur... hareketleri azaldı çünkü alanı daraldı ondan korkma...
bebegin suyu yavas geliyor olabilir mi ya 2 gundur camasirim acaip islaniyor rengide koyu krem gibi
belimede agri giriyor karniminalt kisminada ufff
uzuntudendir belkide bilemedim ya
git canım bence bekleme gidip görünmende bir zarar yok
Nişan: Gebelik boyunca kapalı olan döl yatağının ağzında döl yatağını ve bebeği enfeksiyonlardan korumak amacıyla pelte gibi sümüksü bir tıkaç oluşur. Bu tıkaca nişan denir. Döl yatağındaki kasılmaların etkisiyle gevşeyen döl yatağı ağzından bu tıkaç düşer. Gebe kadın bunu az kanamalı bir akıntı şeklinde fark eder. Bu sümüksü tıkaç aynı zamanda hafif pembemsi, kanla bulaşmış bir şekildedir. Halk arasında buna belirti, işaret, iz de denir.
Nişan geldiğinde hemen hastaneye gitmek gerekmez. Bu bize doğumumuzun çok yaklaştığını, bugün yarın doğuracağımızı gösterir. Hazırlıklarımızı gözden geçirmek için zamanımız vardır
benden ilk defa gelmiyor canım 2 gün önce de gelmişti gittik 1 cm açılma olduğunu şuan için herşeyn normal seyrettiğini söylemişti doktor... bakalım eğer devam ederse giderim.. :)
zinkerbel canım benden de 2 gün boyunca ufak ufak su geldi sonra leke geldi doğum belirtisi dikkatli olalım :)
Allah razı olsun canım hepimiz için aynı şey geçerli ama dur bakalım burak bey geçenki gibi şaka yapıyor da olabilirsaglikla kolaylikla kavus bebegineee merveeeeeeeee
olumsuz şeyler duyunca insan korkmaya başlıyor Mervehele de benim gibi fazla pimpirikliysen..sağol cnm içimi rahatlattın..senin neden kahverengi leke geldi acaba yaa?doğum başladı mı yoksa:)
benimde sancim cikmistiiiibenimde oyle oluyor doktoruma demiştim su oyle azar azar gelmez dedi biranda bardakdan boşanırcasına gelir dedi daha yogun olur dedi..akıntı felandır ...benimde aynı belim karnım agrıyor..
hatta 2 hafta once gittimgimde doktara kafası dogum kanalında idi ve nst sancım cıkıyordu doktor dikkatlı ol demişti dikkat edityorum...birde acayip şişlik oluyor kan testleri felan yapıldı ama bişe cıkmadı salı gunu tekrar doktora gidicem bakalım neler olucak ..zaten pazarteside annem ve babam gelicek dogum için gerçi normalde bakıldıgında 2o gunum felan var ama belli olmaz yaramazların halliii :)
tamam canım hayırlsı ozaman ne diyelim..walla benim ilk dogum olucagı için ben heycanlanıyrum hemen :)
bu arada senle aynı tarhilerimiz
Allah razı olsun canım hepimiz için aynı şey geçerli ama dur bakalım burak bey geçenki gibi şaka yapıyor da olabilir
bilmem bakıp görücez tubicim... akşama burda olmazsm bilin ki doğumdayım
tamam canım hayırlsı ozaman ne diyelim..walla benim ilk dogum olucagı için ben heycanlanıyrum hemen :)
bu arada senle aynı tarhilerimiz
Allah razı olsun canım hepimiz için aynı şey geçerli ama dur bakalım burak bey geçenki gibi şaka yapıyor da olabilir
bilmem bakıp görücez tubicim... akşama burda olmazsm bilin ki doğumdayım
Aynen Kızılcık..ben de senin gibiyim,hemen her şeyde bir panik bir panik..biraz sakin olmam gerek..
kızlar ben doktora kaçar çoğaldı benim lekeler... gelemzsem hakkınızı helal edin dualarınızı eksik etmeyin hepinizi seviyorum
kızlar ben doktora kaçar çoğaldı benim lekeler... gelemzsem hakkınızı helal edin dualarınızı eksik etmeyin hepinizi seviyorum
oyy çok tatlı ya maşallah tosuncuk neler dediler kuzuya geriden geliyodu hep son anda atak yaptı fıstık maşallahı varslm kızlar ben geldim kuzunun öyküsünü gördünüz mü yaa çoookk tatlııı
bende yengeç olmasın diyorum ya 21inden önce doğsun hiç olmazsa ikizler olsunof ya ne güzel kuzu doğurmuş allah bağışlasın çok da tatlı
darısı başımıza demekten gerçekten bıktık hayırlısı
e arkadaşlar ben napam ki en sona ben kalıom
annem de diyo ki bekle de ikizler burcu olmasınneleri düşünüo kadın ya
anam dikişsiz doğurmuş hatuna bak yasağol volveron şükür iyiyim ve hiç dikişim yok
doğumda çok sakin olun ve dr unuzu dinleyin muhakkak,
inşallah rabbim sizleride su gibi kurtarsın..
yok kız o çok önce yazdıklarımdan olmasın hala gidişat normal benimkızlar yakamoz normale karar vermemişmiydi en son? yine sezeryana mı dönmüş
evt normal düşünüyordu nolmuş sezaryen mi diyor
son anda bi değişiklik olmazsa normal olacak inşallahhee geçmişte öyle bişey okudum birine yazmışneyse ben kaçtım
ayyy inanmıyorum yaya soka girdim soramadim pek
aynen sunu dedi
fatma konusabilecek durumda degil simdi bebegin yaninda
doktorlar umit vermiyor dedi sesi gitti zaten ya(((((
ne diyorsunuz diyebildim tek ay hic boyle haber beklemiyordum
ufffff
allah yardimci olsun yaa
bi doğuramadın he çatısız karı leke var icraat yok halakızlar benden gene kahverengi leke gelmiş eğer devam ederse gidicem hastaneye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?