kızlar ben doktora kaçar çoğaldı benim lekeler... gelemzsem hakkınızı helal edin dualarınızı eksik etmeyin hepinizi seviyorum
naber yakamoz nasılsın??
iyiyim canımcım bakıp bakıp çıkıyodum bende :)) kimseler yazmamış tabi çoğu doğurdu bi kısmıda doğuma gitti biz sonsamuraylar hala bekliyoruzsen nasılsın canım?
pardon canım senin normal miydibende iki gündür beyin şeysi geçiriyorum galiba
merve gelmedi, doğuruyo olabilirrrrr
büyük ihtimalle doğurucak o kahverengi leke doğum habercisi oluyo bi ben doğuramadım poff:84:
dur kız acelen ne, 2 hafta da ne kadar daha beslenir bebişin
beslensin napalım hanfendinin keyfini bekliycez mecbur ne zaman isterse o zaman gelsin
ben de iyiyim canım,fatmaya çok canım sıkıldı. şimdi tubi gibi bebek durunca tedirgin oluyorum..bu halim devam etmez inşallah..iyiyim canımcım bakıp bakıp çıkıyodum bende :)) kimseler yazmamış tabi çoğu doğurdu bi kısmıda doğuma gitti biz sonsamuraylar hala bekliyoruzsen nasılsın canım?
bugün bi yerde okudum dikkatimi çekti, doğumu beden değil bebek başlatırmışvaktini beklesinler. benimkinin 39 u beklemesi lazım
bugün bi yerde okudum dikkatimi çekti, doğumu beden değil bebek başlatırmışvaktini beklesinler. benimkinin 39 u beklemesi lazım
senin kocan anasına düşkün olsun istermiydinbence de beklesinler. benim oğlum 40a kadar beklesin, isterse temmuz bebeği de olabilir :))) ama 2 temmuzu geçmesin..yengeç olsun anasına düşkün olur
benim kontrolüm yarın 13:30 dabu zamana kadar bekledik napalım biraz daha bekleriz artık o çıkacağı zamanı bilir ya ben kontrole de gitmiyorum ya artık o yüzden içim içimi yiyiyo birazda:18:
senin kocan anasına düşkün olsun istermiydintam 39 a verdi dr um sezaryen tarihini
benim kontrolüm yarın 13:30 daözledim kızımı, inş. biraz daha büyümüştür meleğim...
benim kocam anasına zaten düşkün :)) ama annesi de düşkün olunabilecek bi anne sağolsun... ben de öyle olurum inşallah :81:senin kocan anasına düşkün olsun istermiydintam 39 a verdi dr um sezaryen tarihini
kızlar bugün kontrolüm vardı..doktor dediki suyun azalmış sınıra gelmiş..haftaya bugüne kadar kendi sancısıyla geldi geldi gelmezse haftaya bugün suni sancıyla doğurturuz dedi.çocuğun kafası öle aşağıdaki kilotumu baya aşağılara indirdi bakarken öle aşağıdan baktıki alttan kontrol etse heralde başını görürdü.korkuyo muyum korkmuyomuyum anlamadım..doğum korkusu pek aklıma gelmiyo açıkçası..ama bilinçaltıma mı şeyediyo nedir bi iki gündür çok gerginim kızgınım kim ne dese acayip batıyo acayip alınganım varya ..bugün hastanede ağlama krizi geldi mesela..gözlerimden süzüm süzüm süzüldüler tutamadım durduk yerde..bi tane kadın geldi yanıma oturdu son zamanların mı neyin var falan dedi bende bişeyim yok sadee son zamanların gerginliği dedim o da ağlama bak çocuğun 40 gün 40 gece ağlar dedi:)sonrada kalktı gitti.eşimle arkasıdan bakakaldık sonrada ağlamakla gülmek karıştı bi taraftan gülüyorum bi taraftan hıçkıra hıçkıra ağlıyorum:)
işte zaten moralim bozuk başım ağrıyodu bi kaç gündür bi de bugün de fatmanın durumu mahvetti beni rabbim yardımcılar olsun inşallah bişe olmaz ne bebekler yaşatılıyo yani dimi rabbim korusun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?