2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

büyümüştür canım inş normalde benim bugün 1 hafta oldu kontrole gideli ama gelme dediği için gitmiyorum bugün hareketleride çok hafifti bilmiyorum
2 gün önce de bende oldu, akşama kadar çok sakindi, ahereketleri falan uyuz uyuzduarada oluyo bazen öyle

benim kocam anasına zaten düşkün :)) ama annesi de düşkün olunabilecek bi anne sağolsun... ben de öyle olurum inşallah :81:
ha o zaman güzel olur tabi

benmki çok tembel bi bebek o zaman zaten çok da herketli bi bebeğim olmadı ki
senin oğlan tam 40 ında doğacak gibi

hakkkınızda hayırlısı olsun canım.o kadının dediği gerçek mi acaba :)
fatma nın çizelgesi de seninkinden di canım ya Allah sabır versin, güç kuvvet versin.

ben de aynı durumdayım canım 2 gündür saçmasapan şeyleri takıp sinirleniyorum. asabileştim bi anda sanki..arada içim sıkılıyor. geçer inşallah.hormonlardandır bence de..

doğum yapan anneler daha iyi bilir ama sorayım kızlar benm felaket belim ağrıyo ve de çok fazla halsizim bel ağrısı doğum belirtisi olabilirmiki:44: bi ümit işte

canım valla senin beklemelerinden benim içime fenalıklar geldi doğursan da rahatlasan diyorum artık
bu kadar takılıp düşünme, hiç bi meşgalen yok mu aklını dağıtsan birazcık..

canım valla senin beklemelerinden benim içime fenalıklar geldi doğursan da rahatlasan diyorum artık
bu kadar takılıp düşünme, hiç bi meşgalen yok mu aklını dağıtsan birazcık..

galiba fazla söylendim demi sıktım sizi kızlar ya kusura bakmayıııııın gerçek belirtiler gelmedikçe yazmamaya çalışırım

ben de aynı durumdayım canım 2 gündür saçmasapan şeyleri takıp sinirleniyorum. asabileştim bi anda sanki..arada içim sıkılıyor. geçer inşallah.hormonlardandır bence de..

ya böle nası desem barut gibiyim kimse beni sallamıyomuş gibi geliyo.ben doğurdum doğurcam etrafımdaki insanların rahatlıkları acayip batıyo bi iki gündür:)benim adıma plan yapmaları falan sinir oluyorum ..bazen diyorum dur bunda o kadar sinirlenecek bişe yok sonra hayır hayır var diyorum nası bu lafı söyler nası şunu yapar bilmemne kafama takıyorum..ay inşallah şu gün doğurmazsın o gün şu işim var falan diyen bi kaç kişi var etrafımda hem de en yakınlarımdan deli oluyorum..ben hayırlısıyla bi kurtulıyım diyorum millet kendi derdinde.işte öle hormonlar sonunda beni de yendi..bi de üstüne grip oldummu yeniden ahaaa zaten pek güzeldin bi de çiçek çıkardına döndü

galiba fazla söylendim demi sıktım sizi kızlar ya kusura bakmayıııııın gerçek belirtiler gelmedikçe yazmamaya çalışırım

yok canım olurmu öyle şey kırdıysam özür dilerim

senin için dedim ben, ben hala çalıştığım için zaman hızlı geçiyor, kitap okumayı seversen sana tavsiyede bulunabilirim, bebek bakımı psikolojisi vs vs ben 6 tane kitap aldım okumak için :)) bi tane de hediye geldi 7 oldu :))

yerim senin tavan yapmış alıngan hormonlarınııııııııyaz canem yaz, burda kafa dağıtmayacanda ne yapacan şekerimmmm, içini ferah tut, sıkılmayız biz

ay aynen ben de üşüttüm bu ara, boğazım burnum akıntıya gitti ben de kalabalık olacak düzensiz olcak ona takılıyorum bazen. saçmasapan şeyler kuruyorum ama sonra amaan diyorum toplamda kaç gün sürecek, eninde sonunda eşim ben oğlum başbaşa kalcaz.. az daha sabredelim bu ay hormonlar iyice coşuyo progesteron yapıyo bunu hep

yerim senin tavan yapmış alıngan hormonlarınııııııııyaz canem yaz, burda kafa dağıtmayacanda ne yapacan şekerimmmm, içini ferah tut, sıkılmayız biz

sağolun kızlar yaaa ama iç muhasebesi yapınca çok söylendiimi düşünüyorum ama hakktten zor oluyo artık sizle de alaklı değil ki neyse bi arkadaşmz daha doğuracak galiba nişanı gelmiş face de yazıyo şimdi

yok canım sen dert etme kendini suçlama, Allah hayırlı bi şekilde ulaştırsın bizi evlatlarımızla. olumsuz şeyler olmasın. valla fatma benim gözümü çok korkuttu( Allah korusun bizleri...

kızlarrr ııaksamlarrrr

ya fatmadannn en son haberlerr neyyyy???
off aklımdan cıkmıyor hıccc bde sınırlerım bozulduu sureklı bebegın hareketlerını dınler oldumm dunden berı

kızlarrr ııaksamlarrrr

ya fatmadannn en son haberlerr neyyyy???
off aklımdan cıkmıyor hıccc bde sınırlerım bozulduu sureklı bebegın hareketlerını dınler oldumm dunden berı

hepimiz aynı durumdayız cnm..eşim işten gelince anlattım..o da çok etkilendi..sürekli soruyor hareket ediyor mu,kaç oldu saydın mı diye..ben de acayip tedirgin ve üzgünüm..yarın güzel haberler gelir inşallahh..

geçmişi okudum şimdi, fatmanın bebeğine çok üzüldüm ya. inşallah bir an önce güzel haberleri gelir. Allah yardımcıları olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…