2 gün önce de bende oldu, akşama kadar çok sakindi, ahereketleri falan uyuz uyuzdubüyümüştür canım inş normalde benim bugün 1 hafta oldu kontrole gideli ama gelme dediği için gitmiyorum bugün hareketleride çok hafifti bilmiyorum
ha o zaman güzel olur tabibenim kocam anasına zaten düşkün :)) ama annesi de düşkün olunabilecek bi anne sağolsun... ben de öyle olurum inşallah :81:
senin oğlan tam 40 ında doğacak gibibenmki çok tembel bi bebek o zaman zaten çok da herketli bi bebeğim olmadı ki
hakkkınızda hayırlısı olsun canım.o kadının dediği gerçek mi acaba :)kızlar bugün kontrolüm vardı..doktor dediki suyun azalmış sınıra gelmiş..haftaya bugüne kadar kendi sancısıyla geldi geldi gelmezse haftaya bugün suni sancıyla doğurturuz dedi.çocuğun kafası öle aşağıdaki kilotumu baya aşağılara indirdi bakarken öle aşağıdan baktıki alttan kontrol etse heralde başını görürdü.korkuyo muyum korkmuyomuyum anlamadım..doğum korkusu pek aklıma gelmiyo açıkçası..ama bilinçaltıma mı şeyediyo nedir bi iki gündür çok gerginim kızgınım kim ne dese acayip batıyo acayip alınganım varya ..bugün hastanede ağlama krizi geldi mesela..gözlerimden süzüm süzüm süzüldüler tutamadım durduk yerde..bi tane kadın geldi yanıma oturdu son zamanların mı neyin var falan dedi bende bişeyim yok sadee son zamanların gerginliği dedim o da ağlama bak çocuğun 40 gün 40 gece ağlar dedi:)sonrada kalktı gitti.eşimle arkasıdan bakakaldık sonrada ağlamakla gülmek karıştı bi taraftan gülüyorum bi taraftan hıçkıra hıçkıra ağlıyorum:)
işte zaten moralim bozuk başım ağrıyodu bi kaç gündür bi de bugün de fatmanın durumu mahvetti beni rabbim yardımcılar olsun inşallah bişe olmaz ne bebekler yaşatılıyo yani dimi rabbim korusun inşallah
kızlar bugün kontrolüm vardı..doktor dediki suyun azalmış sınıra gelmiş..haftaya bugüne kadar kendi sancısıyla geldi geldi gelmezse haftaya bugün suni sancıyla doğurturuz dedi.çocuğun kafası öle aşağıdaki kilotumu baya aşağılara indirdi bakarken öle aşağıdan baktıki alttan kontrol etse heralde başını görürdü.korkuyo muyum korkmuyomuyum anlamadım..doğum korkusu pek aklıma gelmiyo açıkçası..ama bilinçaltıma mı şeyediyo nedir bi iki gündür çok gerginim kızgınım kim ne dese acayip batıyo acayip alınganım varya ..bugün hastanede ağlama krizi geldi mesela..gözlerimden süzüm süzüm süzüldüler tutamadım durduk yerde..bi tane kadın geldi yanıma oturdu son zamanların mı neyin var falan dedi bende bişeyim yok sadee son zamanların gerginliği dedim o da ağlama bak çocuğun 40 gün 40 gece ağlar dedi:)sonrada kalktı gitti.eşimle arkasıdan bakakaldık sonrada ağlamakla gülmek karıştı bi taraftan gülüyorum bi taraftan hıçkıra hıçkıra ağlıyorum:)
işte zaten moralim bozuk başım ağrıyodu bi kaç gündür bi de bugün de fatmanın durumu mahvetti beni rabbim yardımcılar olsun inşallah bişe olmaz ne bebekler yaşatılıyo yani dimi rabbim korusun inşallah
doğum yapan anneler daha iyi bilir ama sorayım kızlar benm felaket belim ağrıyo ve de çok fazla halsizim bel ağrısı doğum belirtisi olabilirmiki:44: bi ümit işte
doğum yapan anneler daha iyi bilir ama sorayım kızlar benm felaket belim ağrıyo ve de çok fazla halsizim bel ağrısı doğum belirtisi olabilirmiki:44: bi ümit işte
canım valla senin beklemelerinden benim içime fenalıklar geldi doğursan da rahatlasan diyorum artık
bu kadar takılıp düşünme, hiç bi meşgalen yok mu aklını dağıtsan birazcık..
ben de aynı durumdayım canım 2 gündür saçmasapan şeyleri takıp sinirleniyorum. asabileştim bi anda sanki..arada içim sıkılıyor. geçer inşallah.hormonlardandır bence de..
galiba fazla söylendim demi sıktım sizi kızlar ya kusura bakmayıııııın gerçek belirtiler gelmedikçe yazmamaya çalışırım
galiba fazla söylendim demi sıktım sizi kızlar ya kusura bakmayıııııın gerçek belirtiler gelmedikçe yazmamaya çalışırım
ya böle nası desem barut gibiyim kimse beni sallamıyomuş gibi geliyo.ben doğurdum doğurcam etrafımdaki insanların rahatlıkları acayip batıyo bi iki gündür:)benim adıma plan yapmaları falan sinir oluyorum ..bazen diyorum dur bunda o kadar sinirlenecek bişe yok sonra hayır hayır var diyorum nası bu lafı söyler nası şunu yapar bilmemne kafama takıyorum..ay inşallah şu gün doğurmazsın o gün şu işim var falan diyen bi kaç kişi var etrafımda hem de en yakınlarımdan deli oluyorum..ben hayırlısıyla bi kurtulıyım diyorum millet kendi derdinde.işte öle hormonlar sonunda beni de yendi..bi de üstüne grip oldummu yeniden ahaaa zaten pek güzeldin bi de çiçek çıkardına döndü
yok canım olurmu öyle şey kırdıysam özür dilerim
senin için dedim ben, ben hala çalıştığım için zaman hızlı geçiyor, kitap okumayı seversen sana tavsiyede bulunabilirim, bebek bakımı psikolojisi vs vs ben 6 tane kitap aldım okumak için :)) bi tane de hediye geldi 7 oldu :))
yerim senin tavan yapmış alıngan hormonlarınıııııııı yaz canem yaz, burda kafa dağıtmayacanda ne yapacan şekerimmmm, içini ferah tut, sıkılmayız biz
ya fatmayi aradim galiba telefonu esi acti
fatma bebeginin yanina gitmis ama bebege umit vermiyormus doktorlar(((
inanamiyorum ya acaip uzuldum
sağolun kızlar yaaa ama iç muhasebesi yapınca çok söylendiimi düşünüyorum ama hakktten zor oluyo artık sizle de alaklı değil ki neyse bi arkadaşmz daha doğuracak galiba nişanı gelmiş face de yazıyo şimdi
yok canım sen dert etme kendini suçlama, Allah hayırlı bi şekilde ulaştırsın bizi evlatlarımızla. olumsuz şeyler olmasın. valla fatma benim gözümü çok korkuttu( Allah korusun bizleri...
kızlarrr ııaksamlarrrr
ya fatmadannn en son haberlerr neyyyy???
off aklımdan cıkmıyor hıccc bde sınırlerım bozulduu sureklı bebegın hareketlerını dınler oldumm dunden berı
merve naptı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?