kızlar ben geldim
kısaca anlatayım...
gittik nst'ye bağlandım, her seferinde 1 cm/minimum yazan şey 2 cm/ minimum yazıyordu , öyle bi ebe vardı ki ebesini...... neyse işte dedi sancın yok açılma?dedim bakıcam şimdi dedi, alttan baktı ama ne bakma öldüm yemin ediyorum 3 parmağını soktu resmendiğer ebe daha iyiydi acıtmamıştı.. neyse iki çevirdi parmaklarını açılma yok dedi nasıl yok ya 1 cm'de mi yok? kapandı mı yani o 1 cm
idrara sık çıkıyor musun dedi evet dedim yanma var mı dedi yok dedim, doktorumu aramış diyo ki idrara sık çıkıyor yanması var uzaktan dinledim bende demiş doktorum bi serum takın o zaman... dedim serum ne için idrar problemin için , yok dedim o kadar sıkıntım yok idrarla... serum istemiyorum dedim çıktım... yolda ağlıcaktım az daha sinirimden... artık kanamam olsa da gitmiycem.
kısaca anlatayım...
gittik nst'ye bağlandım, her seferinde 1 cm/minimum yazan şey 2 cm/ minimum yazıyordu , öyle bi ebe vardı ki ebesini...... neyse işte dedi sancın yok açılma?dedim bakıcam şimdi dedi, alttan baktı ama ne bakma öldüm yemin ediyorum 3 parmağını soktu resmendiğer ebe daha iyiydi acıtmamıştı.. neyse iki çevirdi parmaklarını açılma yok dedi nasıl yok ya 1 cm'de mi yok? kapandı mı yani o 1 cm
idrara sık çıkıyor musun dedi evet dedim yanma var mı dedi yok dedim, doktorumu aramış diyo ki idrara sık çıkıyor yanması var uzaktan dinledim bende demiş doktorum bi serum takın o zaman... dedim serum ne için idrar problemin için , yok dedim o kadar sıkıntım yok idrarla... serum istemiyorum dedim çıktım... yolda ağlıcaktım az daha sinirimden... artık kanamam olsa da gitmiycem.
amaaaaan inan mıyorum ya ne gıcık mış önce 1 cm ken şimdide yok diyo olmazki öyle bişey keşke başka bi ebeye görünebilseydn idrarda sorun varsa bile test yapılması zor iş değil ne saçmalık ya
idrarımda bi problem yok kız doktoruma yanlış talümat verdi ona gıcık oldum... sen nstye girdin bilirsin... nst'de açıklık olsa yazmıyor mu?
yok ya nst de sancı çıkar açıklık muayeneyle belli oluyo
canım sen dr u bekle pazartesiye kadar zaten sancın gelirse gidersn bakılır hem sancıyla gitmek daha iyi ebelere kalırsa aaaaa
kızlar bende doğum yaptım 1 haziranda normal doğum oldu darısı bekleyen arkadaşlara
kızlar bende doğum yaptım 1 haziranda normal doğum oldu darısı bekleyen arkadaşlara
ayy cnm yaa ee neden olmuş o kahverengi söylemediler mi?
valla anlamadımki benm kağıtda açıklık yazmıyodu bana doktorm d-söylemşti diğer kızlara ne dendi acabae o zaman 1 cm açıklık olduğu zaman yazmıştı kağıtta son gittiğimde şimdi 2 cm yazıyor... hadi onu geç 1 cm açıklık olmasına rağmen neden ebe açıklık yok dedi canımı da yaktı
öyle yapcam artk napalım bekleyelim... zaten leke gelse de sancı falan olmadığı müddetçe gitmicem.
bişey demedi tubi doktorum yoktu olsaydı o çk güzel ilgileniyor... neyse p.tesi gidicem zaten kontorle o zaman doktorla konuşcam... şeytan dio ol sezaryen gitsin ne uğraşıosn.
bazen bende diyorum ama normal daha mantıklı geliyo biraz daha sabredeym diyorm sende sabrt cnm bi sorun olmz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?