2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merve geçmiş olsun tam manyağına çatmışsın:)

bişey demedi tubi doktorum yoktu olsaydı o çk güzel ilgileniyor... neyse p.tesi gidicem zaten kontorle o zaman doktorla konuşcam... şeytan dio ol sezaryen gitsin ne uğraşıosn.

ben böyle streslere gelemediğim için sezaryan düşünüyorum cnm..beklemek o kadar zor ki..sancı,su falan gelse çok tırsarım herhalde..şimdiden psikopata bağladım..durup durup bir şeyler yeyip bebeğin hareketlerine bakıyorum..bir an önce zaman geçsin de planlı bir şekilde verilen tarihte bebeğime kavuşmak istiyorum..Allah yardımcım olsun..

ya sabrederim canım da şu doktora bi hevesle gidip de eli boş dönmek çok kötü bişey ondn öyle diyorum yoksa bende sonuna kadr normali destekliorum...

evet az kaldı nasılsa tabi bu son zamanlar tüm hamileliğe bedelmiş yani bi günü bi haftaya bedel insan sabır sınavından geçiyo.bana iki üç hafta önce bi iki hemşire karnın çok aşağıda bi hafta 10 güne doğurursun demişti o günden beri her gün 9 doğuruyorum

merve geçmiş olsun tam manyağına çatmışsın:)
sormaaaaaaaaaaaaaaaa

off yatsak kalksak sabaha kucağımzda olsa bebelklerimiz ne güzel olur, çok mu şey istiyorum ki

merveee ıdrar yollarında yanmadamı dogum belırtısıymıskıı???????

kızlar facedeki bebişlerimizi gördükçe içim gidiyor..ne kadar tatlılar yaa..yerim ben onlarıııııdarısı başımıza sağlıkla inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhh..

kızlar bende doğum yaptım 1 haziranda normal doğum oldu darısı bekleyen arkadaşlara

arkadaşım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün bebeğini,sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
bende 34 haftalığım şimdiye kadar normal istiyodum ama çok kötü korkmaya başladım,nasıl geçti
doğumun neler yaşadın anlatırmısın..

off oğlum offf öldürdün beni öldürdün , bi dahaki gidişimde de elim boş dönersem diyicem ki oğlumu verin bana

arkadaşlar selam :) doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum....
Normal doğum bekleyen güzel anneler bende sizin gibi 38+2 de büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum o mu bumu sancımı ağrımı yalancımı gerçekmi diye kurup duruyorum dr umsa başından beri sabırla bekleyeceksin diyor ... ne olur herşeyi oluruna bırakın Allah büyük elbet beklediğimiz güb gelecek

valla haklısın arkdaşım... biz nasıl durmuşuz annelerimiz karnında 9 ay bebişlerimizn durmasına sabırsızlanıyrz

neyse kızlar öptüm sizi iyi geceler... hafiften sancım var gibi ya ya da psikolojik

hadi

geçmiş olsun cnm, çok zor son zamanlar ya vallahi aylar geçti son ay geçmiyor.........

selam kızlar geçmişi okumaktan yetişemedim size ya mervecim yinemi yanlış alarm neyse sıkma canını bak gelinin gelmiş çokta güzelmiş maşallah,esrada iyiymiş sevindim.ama fatmadan yeni bi haber yokmu çok üzüldüm esraya bile sevinemedim çok fazla inşallah iyi olır bebeği dualarımız onunla olsun.hepinizi seviyorum kızlar iyi geceler

arkadaslar 38+3 te sanci min ve suyumun gelmesiyle normal dogum yaptim 3500 gr dogdu kizim dogumum cok kolay oldu sizlerede guzel dogumlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…