kısaca anlatayım...
gittik nst'ye bağlandım, her seferinde 1 cm/minimum yazan şey 2 cm/ minimum yazıyordu , öyle bi ebe vardı ki ebesini...... neyse işte dedi sancın yok açılma?dedim bakıcam şimdi dedi, alttan baktı ama ne bakma öldüm yemin ediyorum 3 parmağını soktu resmendiğer ebe daha iyiydi acıtmamıştı.. neyse iki çevirdi parmaklarını açılma yok dedi nasıl yok ya 1 cm'de mi yok? kapandı mı yani o 1 cm
idrara sık çıkıyor musun dedi evet dedim yanma var mı dedi yok dedim, doktorumu aramış diyo ki idrara sık çıkıyor yanması var uzaktan dinledim bende demiş doktorum bi serum takın o zaman... dedim serum ne için idrar problemin için , yok dedim o kadar sıkıntım yok idrarla... serum istemiyorum dedim çıktım... yolda ağlıcaktım az daha sinirimden... artık kanamam olsa da gitmiycem.
bişey demedi tubi doktorum yoktu olsaydı o çk güzel ilgileniyor... neyse p.tesi gidicem zaten kontorle o zaman doktorla konuşcam... şeytan dio ol sezaryen gitsin ne uğraşıosn.
ya sabrederim canım da şu doktora bi hevesle gidip de eli boş dönmek çok kötü bişey ondn öyle diyorum yoksa bende sonuna kadr normali destekliorum...
sormaaaaaaaaaaaaaaaamerve geçmiş olsun tam manyağına çatmışsın:)
evet az kaldı nasılsa tabi bu son zamanlar tüm hamileliğe bedelmiş yani bi günü bi haftaya bedel insan sabır sınavından geçiyo.bana iki üç hafta önce bi iki hemşire karnın çok aşağıda bi hafta 10 güne doğurursun demişti o günden beri her gün 9 doğuruyorum
kısaca anlatayım...
gittik nst'ye bağlandım, her seferinde 1 cm/minimum yazan şey 2 cm/ minimum yazıyordu , öyle bi ebe vardı ki ebesini...... neyse işte dedi sancın yok açılma?dedim bakıcam şimdi dedi, alttan baktı ama ne bakma öldüm yemin ediyorum 3 parmağını soktu resmendiğer ebe daha iyiydi acıtmamıştı.. neyse iki çevirdi parmaklarını açılma yok dedi nasıl yok ya 1 cm'de mi yok? kapandı mı yani o 1 cm
idrara sık çıkıyor musun dedi evet dedim yanma var mı dedi yok dedim, doktorumu aramış diyo ki idrara sık çıkıyor yanması var uzaktan dinledim bende demiş doktorum bi serum takın o zaman... dedim serum ne için idrar problemin için , yok dedim o kadar sıkıntım yok idrarla... serum istemiyorum dedim çıktım... yolda ağlıcaktım az daha sinirimden... artık kanamam olsa da gitmiycem.
merveee ıdrar yollarında yanmadamı dogum belırtısıymıskıı???????
ay ne biliyim bacım sormadım ki o anki sinirimden... ebe eşimle konuşuyo dürtüyorum ordan gidelim diye... çok sinirlendim ebeye.
sorma bacım gidicem doktorcuğuma , çok güveniyorum ona vallamerve ne biçim ebeye denk gelmişsin. en iyisi doktorla muhatap olmak. pazartesi git bakalım ne diyecek.
:):))))) mervee yaa :))))) cok guldum vallaa
kızlar bende doğum yaptım 1 haziranda normal doğum oldu darısı bekleyen arkadaşlara
arkadaşlar selam :) doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum....
Normal doğum bekleyen güzel anneler bende sizin gibi 38+2 de büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum o mu bumu sancımı ağrımı yalancımı gerçekmi diye kurup duruyorum dr umsa başından beri sabırla bekleyeceksin diyor ... ne olur herşeyi oluruna bırakın Allah büyük elbet beklediğimiz güb gelecek
kısaca anlatayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?