- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
arkadaslar 38+3 te sanci min ve suyumun gelmesiyle normal dogum yaptim 3500 gr dogdu kizim dogumum cok kolay oldu sizlerede guzel dogumlar diliyorum
arkadaslar 38+3 te sanci min ve suyumun gelmesiyle normal dogum yaptim 3500 gr dogdu kizim dogumum cok kolay oldu sizlerede guzel dogumlar diliyorum
kimse yokmuuu günaydıınnn
günaydın mervenesli..herkes uyuyor galiba:)
günaydın canım
galiba tembel anneler nolucak bebişleri olduktan sonra görürüm ben onları herkes sabahın 5 inde 6 sında dikelir ayağa
uyusunlar cnm yaa sonra isteseler de istesek de uyuyamıcaz:)
yemek borumda yanma var yaaa çok sinir bozucu(
benimde midem bulanıyodoğurskta kurtulsak
senin ne güzel azıcık zamanın kalmış cnm..normal doğum için bekliyorsun galiba..ben senin haftana geldiğimde doğurmuş olurum herhalde:)
evet normal doğum düşünüyorum ama bakalım hayırlısı ters giden bişey olmazda normal doğururum inşallah sen sezeryan mı olucaksın canım
İnşallah gönlünden geçen olur kolay bir doğum yaparsın cnm..benim aslında normal doğurmama bir engel yok ama biraz korkağım:)çok düşündüm taşındım enine boyuna sezaryana karar verdim..Allah izin verirse 2 hafta sonra ben de bebeğimi kucağıma alıcam:)
amin canım sağol inşallah =)
başta bende biraz korktum ama niyeyse hep içimden normal doğum geçiyodu eşim de bende normal doğum diyoduk baştan beri bakalım inşallah öyle de olur hakkımızda hayırlısı ne diyelim inşallah sende sağlıklı sıhhatli alırsın bebişini kucağına canım
İnşallahhhhh cn..hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşuruz inşallah..bu ara günler hiç geçmiyor sanki...cumartesi kontrolüm var,dr gün verir herhalde..çok sabırsızlanıyorum:)
bugün mü haftaya cumartesi mi?
haftaya cnm..en son 34.haftamda gittim..37.haftaya randevu verdi..bana çok geç gibi geldi yaa..son zamanlarda daha sık gitmek gerekmez mi ki:26:
benim dr umda öyle yapmıştı ama sonra düzeltti daha sık gidiyorum artık haftada bir çağırıyo bu arada nerden sin canım ben antalyadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?