hmmm anladım cnm..ben de Ankara'dan:)offf nasıl sıcaktır şimdi orası:)bizim yazlık var orada eylül gibi gidelim diolar bizimkiler..ama minik bebişle nasıl gidilir ki:)
günaydın kızlar
hmmm anladım cnm..ben de Ankara'dan:)offf nasıl sıcaktır şimdi orası:)bizim yazlık var orada eylül gibi gidelim diolar bizimkiler..ama minik bebişle nasıl gidilir ki:)
günaydın kızlar
ankaranın neresindensin tubi seninle günlerimiz tam aynı :) bide blue var bizimle beraber.bende ankaradayım
hakkaten cnm ya sen ben blue aynıyız ve ankaradayız:)ne güzellll:)ben GATA ya yakın yerde oturuyorum cnm..sen neredesin?
evet çok sıcak oluyo bende kaçıcak yer arıyorum ama eşimin izni yok bende eşimden ayrı gidemem sıkılır bunalırım bakalım kurban bayramından sonra istanbula gitmeyi düşünüyoruz bizde hem gezme amaçlı hemde düğünümüz var bakalım antalyada nerde yazlığınız merkezde falan mı
ben eryamandayım uzağız yaniblue nerde oturuyor acaba.sen hangi hastanede doğum yapıcaksın bide 3ümüz aynı anda gidermişiz doğuma.nesli sen antalyanın neresindesin canım valla ben bayramda ordayım bi aksilik olmazsa
Evet bayağıı uzağız yaa..blue nerde oturuyordu unuttumben GATA da yapcam galiba cnm..sen normal doğum mu yapcan?
ben eryamandayım uzağız yaniblue nerde oturuyor acaba.sen hangi hastanede doğum yapıcaksın bide 3ümüz aynı anda gidermişiz doğuma.nesli sen antalyanın neresindesin canım valla ben bayramda ordayım bi aksilik olmazsa
İstanbul' a gidip eşimle gönlümce gezemedim ona yanarım..şimdi bebekle çok zor olur gezmek,büyüyünce inşallah:)Alanya da cnm yazlık..
yok canım benimde sezeryan olucak.benim arkadaşımda GATA da yaptı doğumunu, eşin askermi
ben merkezdeyim canım biliyomusun antalya yı?
Yok cnm gittiğim dr GATA nın prof u..haftaya cumartesi kontrolüm var, dr gün verecek artık çok heyecanlıyım:)senin ne zaman belli mi?
ayy biraz işte tatile gidip geldiğimiz kadar :) ben antalyayı çok seviyorum kunduya geliyoruz otele bide larada kalmıştım.Antalya çoooook güzel
valla dr. um bana 18 ine gün verdi ama hafta sonuna denk geldiği için ben istemedim, 20,21 veya 22 istiyorum
hemen hemen aynı günlerde doğurcaz seninletabi benim drum henüz bir tarih vermedi ama benim tahminim 20,21,22 bugünlerin birinde olur herhalde..sen hangi hastanede yapacaksın cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?