2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hmmm anladım cnm..ben de Ankara'dan:)offf nasıl sıcaktır şimdi orası:)bizim yazlık var orada eylül gibi gidelim diolar bizimkiler..ama minik bebişle nasıl gidilir ki:)

ankaranın neresindensin tubi seninle günlerimiz tam aynı :) bide blue var bizimle beraber.bende ankaradayım

Son düzenleme:
hmmm anladım cnm..ben de Ankara'dan:)offf nasıl sıcaktır şimdi orası:)bizim yazlık var orada eylül gibi gidelim diolar bizimkiler..ama minik bebişle nasıl gidilir ki:)

evet çok sıcak oluyo bende kaçıcak yer arıyorum ama eşimin izni yok bende eşimden ayrı gidemem sıkılır bunalırım bakalım kurban bayramından sonra istanbula gitmeyi düşünüyoruz bizde hem gezme amaçlı hemde düğünümüz var bakalım antalyada nerde yazlığınız merkezde falan mı

hakkaten cnm ya sen ben blue aynıyız ve ankaradayız:)ne güzellll:)ben GATA ya yakın yerde oturuyorum cnm..sen neredesin?

ben eryamandayım uzağız yani blue nerde oturuyor acaba.sen hangi hastanede doğum yapıcaksın bide 3ümüz aynı anda gidermişiz doğuma.nesli sen antalyanın neresindesin canım valla ben bayramda ordayım bi aksilik olmazsa

İstanbul' a gidip eşimle gönlümce gezemedim ona yanarım..şimdi bebekle çok zor olur gezmek,büyüyünce inşallah:)Alanya da cnm yazlık..

Evet bayağıı uzağız yaa..blue nerde oturuyordu unuttumben GATA da yapcam galiba cnm..sen normal doğum mu yapcan?

İstanbul' a gidip eşimle gönlümce gezemedim ona yanarım..şimdi bebekle çok zor olur gezmek,büyüyünce inşallah:)Alanya da cnm yazlık..

bakalım biz gezebilcekmiyiz ben istanbullu sayılırım doğum yerim istanbul bekarken de çok sık giderdim istanbula şimdi eşimle gidicez inş eşimi gezdiricem bu sefer

kunduda varmı sahiller biz en dibe gidiyoruz otelden başka bişey görünmüyor, İstanbulda çok güzel bir şehir ama Ankaradan başka yaşayabileceğim tek yer Antalya olurdu heralde. biz bebişle gelicez bu yıl eşim çocuk bunalır sıcaktan yazık dedi bende orada oturanlar insan değilmi oralarda arkadaşlarım haziranda bebekleri olacak napıcak kaçacaklarmı dedim o zaman ikna oldu.ama yinede kendim düşünüyorum sıkıntı olurmu sence

valla dr. um bana 18 ine gün verdi ama hafta sonuna denk geldiği için ben istemedim, 20,21 veya 22 istiyorum

hemen hemen aynı günlerde doğurcaz seninletabi benim drum henüz bir tarih vermedi ama benim tahminim 20,21,22 bugünlerin birinde olur herhalde..sen hangi hastanede yapacaksın cnm?

hemen hemen aynı günlerde doğurcaz seninletabi benim drum henüz bir tarih vermedi ama benim tahminim 20,21,22 bugünlerin birinde olur herhalde..sen hangi hastanede yapacaksın cnm?

bebişler aynı gün gelicek desene ben bilgi hastanesinde yapıcam spinal yada epidural anestezi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…