2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba
karar aldım eğer p.tesi günkü kontrolde bebeğim 4 kiloya yaklaşmışsa sezaryen tarihi alıcam doktordan...
doktora gidip eli boş dönmek çok sinir bozucu, dünden beri sinirlerimi toparlayamadım...
eğer sezaryen olursam 10 Haziranda 38i tamamlamış oluyorum cuma günü olurum büyük ihtimal bakalım p.tesi günü netleştiricem.

hava belki etkiler çünkü ankaradan geliceksin oranın havasıyla buranın havası bir değil belki o yüzden biraz rahatsız olur ama pekde bişey olmaz belki çocuğun bünyesine bağlı yaa zaten sende dikkat edersin o zaman bişeycik olmaz bebişine

Günaydın hoşgeldin.hadi hayırlısı canım bakalım burak efendi iri olursa normal doğum zorlar zaten tatlım en son 3550 değilmi kerata şimdi kimbilir ne kadar oldu

bacım hoşgeldin burak bey yine yanlış alarm vermiş ah bu çocuklar yokmu hep kandırıyolar böyle ebe ne de şok oldum yani uyuz karı nolcak hadi hakkında hayırlısı ne diyelim bebekden haber varmı dün resimlerini gördüm maşallah çok tatlı gelinin

inşallah bişi olmaz ben tatil yapmadan duramaaaaaam hem zaten haketmedikmi

slm Merveee..senin tosun olmuştur 4 kilotombik tombik yerim ben onuuuen güzeli epidural sezaryan yaptır hatta..herkes çok memnun..

hayırlı haftasonları arkadaşlar... nasılsınız....
hg canım iiz sen?
Günaydın hoşgeldin.hadi hayırlısı canım bakalım burak efendi iri olursa normal doğum zorlar zaten tatlım en son 3550 değilmi kerata şimdi kimbilir ne kadar oldu
napıyım ebru zaten 53 cmdi boyu kilosu evet o civardı bakalım ne kadar oldu şimdi... dünden beri düşünüyorum bakalım hayırlısı.

hb canım evet maalesef yaramaz oğlum kandırdı beni gne... ebeyi sorma soğuttu beni doğumdan :)
bebek aramadı daha dün resimlerini gördün öyle işte , emiyormuş cop cop gelinim kurban olurum :))

slm Merveee..senin tosun olmuştur 4 kilotombik tombik yerim ben onuuuen güzeli epidural sezaryan yaptır hatta..herkes çok memnun..

sağol canımm... bakalım bilmiyorum 3800-3900 falan olmuşsa hemen atıcam imzayı böyle beklemek daha zor... epiduralde heyecanlanırım kız kesiliyorsun diğerr tarafta neyse doktor nasıl isterse öyle olurum artık :)

hakkında hayırlısı canım dediğin gibi beklemek çook zor sıkıldım bende beklemekten hergün rüyamda kızımı görüyorum sabah kalkıyorum bi bakıyorum yok rüyaymış diyorum

günaydın kızlar hepiniziiyisinizdir inşallah bebeği hasta olan bir arkadaş vardı haber alan oldu mu acaba ?

merve hk da hayırlısı olsun sat tarihin kaçtı senin canım ?

sağolun iyiyim ben de... bebişler yanlış alarm mı veriyolar? hayırlısı olsun... stres yapmamaya kafanızı dağıtmaya çalışın bence.... son günler zaman geçmiyo gerçekten... ama hepsi geçecek... bakın oğluşum 2 haftalık olmuş, zaman nasıl geçti anlamadım ben...

aynen ben de:)zaten hissediyormuşsun kesildiğini,karnına dokunulduğunu,bastırıldığını..ama acı hissi hiç yokmuş..ama ben genel anestezi olucam..uyuyup uyanıcam bi bakcam karnımı kesmişler

valla bizde bayramdan yararlanıcaz artık ,eşim izinli olamazsa kızımla giderim ama kocişede kıyamamki:26:

bende işte tek başıma çıkmam çıkarsam illa eşim olucak yanımda onsuz gitmem ben bakalım bayramda kaç gün izin vericekler eşime en azından eşim kızım ben gezeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…