slm kızlar bız eve geldık sag saglım cok sukur bebişimde bende cok ıyıyız.... merve msj attıda ıcımde kalmadı bıse ya yazacak bıse bulamıyorumkas katı oldum resmen dogumla ılgılı bıse dıyemıcegım suan içimden gelmıyor bır ara gelırım allaha emanet olun
tüylerim diken diken elim ayağım titriyor... bebek vefat etmiş kızlar.
kızlar bu arada zınkerbelın bebegı dogmus....
kızlar böyle bi haberden sonra başka bir konuya girmek içimden gelmiyor ama bi konuda tecrübelerinize ihtiyacım var doğuma çok az kaldı sormam lazım...Aranızda oyun halısı alan varsa yıkadınızmı acaba? Ben kraftın oyun halısını aldım yıkamadan bebeği içine koymak gelmiyor içimden yıkarsam bozulma olurmu merak ediyorum.Oyun halısının içinde çıngırakları sallanan boncukları haşır huşur naylonumsu ses çıkaran materyelleri var çünkü ne dersiniz makinaya 30 dereceye atsam bozulurmu yada ses çıkaran kısımları sıcak suda erirmi ki? :44:
arkadaşlar 1 haziran saat 7:30 da berbat bi şekilde doğum yaptım ama olsun çağdaşım dünyaya geldi.genel anesteziyle sezeryan oldum ama gelinde bir bana sorun ya
yok canım yacanım yıkama talimatı yokmu ben hiç bilmiyorum vallahi..
arkadaşlar 1 haziran saat 7:30 da berbat bi şekilde doğum yaptım ama olsun çağdaşım dünyaya geldi.genel anesteziyle sezeryan oldum ama gelinde bir bana sorun ya
zinkerbel nasıl doğum yaptı acaba? Allah analı babalı büyütsün inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?