2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım hoşgeldin... geldiğinde böyle bi haberle karşılaşmak kötü olsa gerek... Allahtan rahmet diliyoruz...

sen nasılsın yaran nasıl oldu?

2 gundur gıremıyordum bugunde uzerımde bı agırlık uykudan yenı kalktım bı sızlere bakayım dedım ama sok oldum sınırlerım bozuldu yaa..
bu durum ılk zamanlarda olsaydı ınsanın ıcı acırdı ama bu kadar olmazdı..
kızcagız sımdı ne durumdadır yaaa
benım bebektede kordon dolanması vardı en son gıttıgımde gevsek sekılde boynundan ındırmıstı omuzlarına dogru gercı ama ınsanın aklı takılıyo gene..
kızlar hepınıze hayırlı guzel dogumlar saglıkla kucagımıza alırız ıns..

allah fatmaya sabır versin çok zor...sölicek fazla bişi yok evlat acısı tarifsiz...umarım en kısa zamanda toparlar kendini rabbim güç kuvvvet versin...

fatmanın bebeğine çok üzüldüm.ayrıntıları bilmiyorum ama rabbim sabır versin.allah herkesin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin inşallah.

kızlar bu arada zınkerbelın bebegı dogmus....

Fatmanın acısından doğuranlarımızada sevinemedik.Allah yavrusunu bağışlasın cümlemizinkiyle beraber,insanoğlu başına yada yakınlarından birinin başına gelmeyince anlamıyor,şimdiye kadar bi an önce doğursak dedik durduk Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın 50 haftadada doğurmaya razıyım.Allah ım Fatmaya sabır ver

Allahım sen Fatmaya eşine sabır ver inanamıyorum biz burda böyleysek o şimdi ne haldedir kimbilir ailesinin kalbine merhamet versin allahım da bari böyle bi günde bibaşına bırakmasınlar kızcağızı çokk üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum (((

selam bayanlar perşembe günü tam saat 13:07 de oğlum spinal anastezili sezeryanla dünyaya geldi duygu anlatılmaz yaşanır denilen türden yazarken dahi gözlerim dolu dolu.darısı hepinizin başına inşallah....ertesi gün taburcu oldum oğlum ve ben çok iyiyiz allaha şükür tek sorunumuz meme memeyi tutamıyoruz süt çok az günden güne çoğalıyor ama memeyi tutamadığı için pompayla bi çay kaşığı kadarsağıp veriyorum ek olarak mama verildi hastanede şekeri düşmesin diye açlıktan neyse.... spinal anastezi olacak olanlara yazayım dedim hiç korkmayın bebeğin çıkış anına kadar herşeyi hissedeceksiniz ama ağrısızçok mucizevi bi olay bu, tam yarım saat sürdü ameliyatım spinalin etkisi 4 saat kaldı ağrısız bi şekilde size tek tavsiyem 3 saat kadar sonra aürı kesici isteyin ben serumda olduğunu düşündüğüm için istemedim bi saat kadar ağrı çektim ama o benim hatam hemşire geldi ya senbizden ağrı kesici istemedin dedi ağrın yok mu senin ? hayda dedim ben boşamı çekiyorum 1 saattir hemen vurun dedim kendime geldim şükür onun dışında hiç olmadı ağrı çok iyiyim hepinizi kolay sağlıklı doğum hayırlı evlatlar nasip yarabbim inşallah amin .....dua edi bol bol dua :2:

kızlar böyle bi haberden sonra başka bir konuya girmek içimden gelmiyor ama bi konuda tecrübelerinize ihtiyacım var doğuma çok az kaldı sormam lazım...Aranızda oyun halısı alan varsa yıkadınızmı acaba? Ben kraftın oyun halısını aldım yıkamadan bebeği içine koymak gelmiyor içimden yıkarsam bozulma olurmu merak ediyorum.Oyun halısının içinde çıngırakları sallanan boncukları haşır huşur naylonumsu ses çıkaran materyelleri var çünkü ne dersiniz makinaya 30 dereceye atsam bozulurmu yada ses çıkaran kısımları sıcak suda erirmi ki? :44:

2 gündür diş ağrısından ölüyorum... giremedim nete, şimdi baktım ama çok moralim bozuldu fatmanın başı sağolsun, Allah sabır versin çok zor bir durum,Allah kimseye yaşatmasın,, doğum yapanlarada geçmiş olsun, gözleri aydın, malesef pek sevinemiyoruz şu an onlara.. aman kızlar kendinize çok dikkat edin, bebişler konusunda hassas olun, pimpirikli olmakta yarar var anlaşılan..

canım yıkama talimatı yokmu ben hiç bilmiyorum vallahi..

allahım fatmaya ve eşine sabır versin..çok üzüldüm gerçekten..gözyaşlarımı tutamıyorum valla.ben böyleysem o ne haldedir acaba diye düşünüyorum..

arkadaşlar 1 haziran saat 7:30 da berbat bi şekilde doğum yaptım ama olsun çağdaşım dünyaya geldi.genel anesteziyle sezeryan oldum ama gelinde bir bana sorun ya

canım yıkama talimatı yokmu ben hiç bilmiyorum vallahi..
yok canım ya netten baktım nettede yazmıyor bebeğin biberon ve emziklerini kaynatırken çıngıraklarınıda kaynattım 5 dakika yamulmuş bi tanesi oyun halısıda ucuz bişy değil aynı olmasın diye bi size sorayım dedim alan varsa yazar belki :26:
arkadaşlar 1 haziran saat 7:30 da berbat bi şekilde doğum yaptım ama olsun çağdaşım dünyaya geldi.genel anesteziyle sezeryan oldum ama gelinde bir bana sorun ya

gözün aydın canım neden zor oldu doğumun ?

•Makinada (narin yünlü programında)veya elde yıkayabilirsiniz (en çok 30c)elde yıkamada sıkmayınız ve çitilemeyiniz.•Yıkadıktan sonra hafif nemli bir şekilde katlamadan asarak kurutunuz.Herhangi bir ısıtıcı üzerinde kurutmayınız.
•Çamaşır suyu(klor),leke sökücülü ve ekstra güçlü deterjanlar kullanmayınız.(Yünlü çamaşırlar için kullandığınız bir çamaşır deterjanı kullanabilirsiniz.)
•Kuruduktan sonra tüylerinin eski yumuşaklığına ve görüntüsüne kavuşacaktır.
•Kuru temizleme yapmayınız
canım bi oyun halısı için böyle yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…