2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nete yeni girdim Rabbim yardımcısı olsun fatmanın meleğini cennete yollamış o bebek anne ve babası için şefaatçi olur inş Allah sabırlarını arttırsın ve hayırlısıyla yeniden sağlıklı bi evlat nasib etsin ne diyeceğimi bilmiyorum bana konuşması kolay ama onlar için ne kadar zor Allah yardımcıları olsun

teşekkür ederim canım ben baktım ama bulamamıştım çok sağol 30 dereceye atıcam artık işlevini yitirmez inşallah :26:
evt canım bekliyordu zaten, darısı başımıza... kıskanır oldum bebeğiyle ilgilenip buralara ara sıra uğrayanları...
ay bende ya darısı bize demekten bi hal oldum .Sağ salim kucağımıza alıp büyütelimde ne zaman gelse razıyım ben, elbet doğuracaz zaten yeterki sağlıklı olsun korkuyorum artık bişey olacak diye ...
normal mi yaptı acaba ne güzel bir gün vardı aramızda bende bugün dünya kadar yol yürüdüm inşallah bi faydası olur

normal yapan kimsede detaylı anlatmadı ki ya, keşke girip tüm detayları yazsalar bizde bilgilenirdik ona göre tecrübe sahibi olurduk

evt canım bekliyordu zaten, darısı başımıza... kıskanır oldum bebeğiyle ilgilenip buralara ara sıra uğrayanları...

inanki ben artık bişey hissetmiyorum ne diycemi bilmiyorm nasıl olsa gelecek de ama nasıl olacak darısı başımıza hakkatten bakalım artık zinkerbel sezeryanla doğurdu galiba suyum sızıyomş dediydi ya bende evhamlandım ya benmde azmış

canım 30 dereceye kısa programda at. ben nasıl yıkanldığını okumadm ama ben olsam böyle yapardm, bişey olmaz...

evet normal yapanlar anlatmadı, benim de yarın kontrolm var eğer 4 kiloya ulaşmışsa tarih alıcam doktordan...

benimde kontrol yarındı eşim annesigile gidecek yarın cumaya kaldı inşallah benimkide kilo almıştır ya sağlıklı doğsun başka bişey istemiyorum ama kilo alırsada çok sevinecem .

Son düzenleme:

zaten plesanta denilen şeyin ömrü 38-39 haftaymış ondan sonra işlevini kaybediyormuş... sen kalbini bozma bişey hissettiğinde koşar gidersin doktora...

sende yarın tarih alırsın bence hayırlısı olsun kaçda kontrolün ezgide girmedi naptıki

hadi hayırlı haberlerle gelmek nasip olur inşallah Ben eşim gidip döndükten sonra gidebilecem beraber gidelim diye cuma gününe aldım randevuyu inşallah kilo almıştır kızım ya 38 bitmiş olacak gittiğimde :26: çatı muayenesinide o zaman yapacak normal diyorum ama bakalım çatım uygunmu o zaman kesinleşecek bide anestezi uzmanıyla görüşüp epidural için detayları öğrenecem doğum için ayrıntıları görüşecem işte, hayırlısı neyse o olsun hepimiz için ...

bende yarın doktora gitmeye karar verdim kızlar hadi hayırlısı bakalım hangimizden nasıl haberler gelicek birimiz doğursak bari eşiminde gözü korktu artık gidelim dedi

ne güzel seninde 38 bitiyo demek çatı muaynesi yapması iyi olur canm inş bebeğin istedğn gibi olur da doğumun yaklaşır yoksa son haftaya kalmanı istemem hakkatten zormuş önce daha iyiydm şimdi hemm psikolojik hemde bedenen çöktüm 2 günde hiç böyle olmamıştım artık bebeği görme isteğimden çok sağlığıma kavuşmak istiyorm o derece kötü oldum

sende yarın tarih alırsın bence hayırlısı olsun kaçda kontrolün ezgide girmedi naptıki
valla bilmiyorum canım bakıcz... ezgi gelmedi evet merak ediyorum bende...

yarın öğlen 3 gibi giderim sakin oluyor o saatlerde..
hakkımızda hayırlısı canım kilo almıştır almamışsa bile moralini bozma ama almıştır bence... hakkımızda hangi doğum hayırlısı olcaksa o olsn...
bende yarın doktora gitmeye karar verdim kızlar hadi hayırlısı bakalım hangimizden nasıl haberler gelicek birimiz doğursak bari eşiminde gözü korktu artık gidelim dedi
git bacım inşallah gzl haberler getririsin...
çarşambaya gidicem de korkmayada başladım hem normal doğum için hem sezeryan için amaaan bebek ve ben sağlıklı olalımda

sağlıklı olsun da canım , inan herşeyden soğudum aslında..

kızlar merhaba uzun zamandır nete giremiyordum şimdi faceden okudum fatma ve bebeği için çok üzüldüm((( Rabbim ona sabır versin

bende öyle düşünüyorum artık sağsalim eve gelmek kadar güzel bişey yokmuş bunu anladım geri kalan herşey hallolur

bende öyle düşünüyorum artık sağsalim eve gelmek kadar güzel bişey yokmuş bunu anladım geri kalan herşey hallolur

aynı cümleyi kurdum biliyomusun... ne saçmasapan şeyleri dert ediyomuşum dedim yok temizlik yok kalabalık... bebeğimle sağlıkla eve geleyim de herşey hallolur bunu gördüm..

selam kızlar. uzun zaman sonra koca göbeğim olmadan topiğe giriyorum. 31 mayıs salı günü 1 e 10 kala normal doğumla oğlum emiri kucağıma aldım. darısı bekleyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…