zinkırbel de kurtulmuş ne güzel
teşekkür ederim canım ben baktım ama bulamamıştım çok sağol•Makinada (narin yünlü programında)veya elde yıkayabilirsiniz (en çok 30c)elde yıkamada sıkmayınız ve çitilemeyiniz.•Yıkadıktan sonra hafif nemli bir şekilde katlamadan asarak kurutunuz.Herhangi bir ısıtıcı üzerinde kurutmayınız.
•Çamaşır suyu(klor),leke sökücülü ve ekstra güçlü deterjanlar kullanmayınız.(Yünlü çamaşırlar için kullandığınız bir çamaşır deterjanı kullanabilirsiniz.)
•Kuruduktan sonra tüylerinin eski yumuşaklığına ve görüntüsüne kavuşacaktır.
•Kuru temizleme yapmayınız
canım bi oyun halısı için böyle yazmış
ay bende ya darısı bize demekten bi hal oldum .Sağ salim kucağımıza alıp büyütelimde ne zaman gelse razıyım ben, elbet doğuracaz zaten yeterki sağlıklı olsun korkuyorum artık bişey olacak diye ...evt canım bekliyordu zaten, darısı başımıza... kıskanır oldum bebeğiyle ilgilenip buralara ara sıra uğrayanları...
normal mi yaptı acaba ne güzel bir gün vardı aramızda bende bugün dünya kadar yol yürüdüm inşallah bi faydası olur
evt canım bekliyordu zaten, darısı başımıza... kıskanır oldum bebeğiyle ilgilenip buralara ara sıra uğrayanları...
teşekkür ederim canım ben baktım ama bulamamıştım çok sağol30 dereceye atıcam artık işlevini yitirmez inşallah :26:
ay bende ya darısı bize demekten bi hal oldum .Sağ salim kucağımıza alıp büyütelimde ne zaman gelse razıyım ben, elbet doğuracaz zaten yeterki sağlıklı olsun korkuyorum artık bişey olacak diye ...
normal yapan kimsede detaylı anlatmadı ki ya, keşke girip tüm detayları yazsalar bizde bilgilenirdik ona göre tecrübe sahibi olurduk
evt canım bekliyordu zaten, darısı başımıza... kıskanır oldum bebeğiyle ilgilenip buralara ara sıra uğrayanları...
inanki ben artık bişey hissetmiyorum ne diycemi bilmiyorm nasıl olsa gelecek de ama nasıl olacak darısı başımıza hakkatten bakalım artık zinkerbel sezeryanla doğurdu galiba suyum sızıyomş dediydi ya bende evhamlandım ya benmde azmış
canım 30 dereceye kısa programda at. ben nasıl yıkanldığını okumadm ama ben olsam böyle yapardm, bişey olmaz...
evet normal yapanlar anlatmadı, benim de yarın kontrolm var eğer 4 kiloya ulaşmışsa tarih alıcam doktordan...
canım 30 dereceye kısa programda at. ben nasıl yıkanldığını okumadm ama ben olsam böyle yapardm, bişey olmaz...
evet normal yapanlar anlatmadı, benim de yarın kontrolm var eğer 4 kiloya ulaşmışsa tarih alıcam doktordan...
zaten plesanta denilen şeyin ömrü 38-39 haftaymış ondan sonra işlevini kaybediyormuş... sen kalbini bozma bişey hissettiğinde koşar gidersin doktora...
hadi hayırlı haberlerle gelmek nasip olur inşallahBen eşim gidip döndükten sonra gidebilecem beraber gidelim diye cuma gününe aldım randevuyu inşallah kilo almıştır kızım ya 38 bitmiş olacak gittiğimde :26: çatı muayenesinide o zaman yapacak normal diyorum ama bakalım çatım uygunmu o zaman kesinleşecek bide anestezi uzmanıyla görüşüp epidural için detayları öğrenecem doğum için ayrıntıları görüşecem işte, hayırlısı neyse o olsun hepimiz için ...
valla bilmiyorum canım bakıcz... ezgi gelmedi evet merak ediyorum bende...sende yarın tarih alırsın bence hayırlısı olsun kaçda kontrolün ezgide girmedi naptıki
hakkımızda hayırlısı canım kilo almıştır almamışsa bile moralini bozma ama almıştır bence... hakkımızda hangi doğum hayırlısı olcaksa o olsn...hadi hayırlı haberlerle gelmek nasip olur inşallahBen eşim gidip döndükten sonra gidebilecem beraber gidelim diye cuma gününe aldım randevuyu inşallah kilo almıştır kızım ya 38 bitmiş olacak gittiğimde :26: çatı muayenesinide o zaman yapacak normal diyorum ama bakalım çatım uygunmu o zaman kesinleşecek bide anestezi uzmanıyla görüşüp epidural için detayları öğrenecem doğum için ayrıntıları görüşecem işte, hayırlısı neyse o olsun hepimiz için ...
git bacım inşallah gzl haberler getririsin...bende yarın doktora gitmeye karar verdim kızlar hadi hayırlısı bakalım hangimizden nasıl haberler gelicek birimiz doğursak barieşiminde gözü korktu artık gidelim dedi
çarşambaya gidicem de korkmayada başladım hem normal doğum için hem sezeryan için amaaan bebek ve ben sağlıklı olalımda
ne güzel seninde 38 bitiyo demek çatı muaynesi yapması iyi olur canm inş bebeğin istedğn gibi olur da doğumun yaklaşır yoksa son haftaya kalmanı istemem hakkatten zormuş önce daha iyiydm şimdi hemm psikolojik hemde bedenen çöktüm 2 günde hiç böyle olmamıştım artık bebeği görme isteğimden çok sağlığıma kavuşmak istiyorm o derece kötü oldum
bende öyle düşünüyorum artık sağsalim eve gelmek kadar güzel bişey yokmuş bunu anladım geri kalan herşey hallolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?