2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet zaman yaklaştıkça hem sabırsızlanıyoruz hemde endişelerimiz artıyor çok düşünmemeye çalış canım en fazla bi kaç gün sonra bebeğin sağlıklı bi şekilde kucagında olacak inşallah bizim daha zamanımız var bkliycez biraz ama artık ikinci bi 9 ayı beklemeye bile razıyım ben yeterki sağlıkla doğdugunu görüp kucagıma alabileyim ...
selam kızlar. uzun zaman sonra koca göbeğim olmadan topiğe giriyorum. 31 mayıs salı günü 1 e 10 kala normal doğumla oğlum emiri kucağıma aldım. darısı bekleyenlerin başına

ayy gözün aydın canım çok sevindim bebişin ve senin iyi olmanıza tebrikler canım anlatsana biraz nasıl oldu doğumun sancıyla mı başladı zor oldumu ? bari sen anlat normal doğuran kimse anlatmıyo bizde ne yaşıycagımızı bilmeden bekliyoruz öyle :26:

kısa sürmüş ne güzel tabi ikinci doğum olmasının da etkisi vardır mutlaka allah geri kalanlarımızı bir avazda kurtarsın:18:

evet canım ikinci doğum olduğu için daha hızlı oluyor gerçekten.son anlar biraz sıkıntılı yani zor oluyor.ama bebek cıktıktan sonra herşey bitiyor inanki.doğumdan sonra odama çıkardılar. tuvaletime girdim,yemeğimide yedim, hemde gezindim.

ne güzel bende normal düşünüyorum ama aklım almıyo sanki ordan çıkamayacakmış gibi geliyo becerebilecekmiyim bilmiyorum

Allah kurtarmş canım darısı bize... :) Rabbim analı babalı büyütsün..

ne güzel bende normal düşünüyorum ama aklım almıyo sanki ordan çıkamayacakmış gibi geliyo becerebilecekmiyim bilmiyorum

inanki 2 doğum yaptım benimde aklım almıyor ama çıkıyor işte. büyük tuvaletini yapıyormuşsun gibi oluyor zaten.kendiliğinden ıkınma geliyor.sende ittiriyorsun ve oluyor.Allah herkkese hayırlısını versin.

kolay sayılırdı.sabah 5 te sancım başladı hafif olarak. saat 10 da hastanedeydim, 1 dede doğurdum. tabii suni sancı da takıldı.
ne güzel kısa sürmüş fazla sancı çekmemişsin epiduralli mi oldu yoksa tamamen normalmi oldu canım?
hemen yemek yemeye izin veriyolarmı? sevindim bak buna açlığa pek dayanamam çünkü sancılar çok şiddetli dayanılmaz oluyormu yoksa adet sancısının biraz daha şiddetlisi filanmı ?

aynı ben hem normal istiyorum hem napıcam diyorum hayırlısı bakalım allah dayanma gücü versin o an hepimize ...

aminn deniycem artık sana kesi filan atmamışlardır gerçi oda hissedilmiyomuş öncesinde iğne yapıldığı için dayanamıycak olsak allah bu yükü yüklemezdi diye düşünüyorum artık herkes nasıl doğuruyosa doğurcam

kızlar oğluma doğan hastanesinin internet sitesinden 31 mayısa bakarak görebilirsiniz.o gün tek doğum benimkiydi zaten

allah bağışlasın canım çok tatlı maşallaahhh

kilosu da çok iyi.ayy darısı başıma bende normal istiyorum ama hayırlısı bakalım..

DenizSuray

canım senle satımız aynıydı zaten. normal doğumda istiyosun. kesinlikle korkma korkulcak hiç bişiy yok. epiduralde olduktan sonra hiç bi şeyi zaten hissetmiyosun..

epidural değil tamamen normal canım.ilk sancılar adet sancısının daha kuvvetlisi gibi, son anda belki dayanamıycam gibi geliyor ama o andada çocuk çıkıyor zaten . yani bende ikisindede öyle oldu.şimdi çıkmalıyım, hepinizi öpüyorum.bide fatmayla bebeğine ne olmuş biriniz yazın.merak ettim.

Son düzenleme:
kızlar slm
geçmişi okudum ve şok oldum tüylerim diken diken oldu fatmaya ve eşine allah bol bol sabır versin inşallah en kısa zamanda tekrar bebek sahibi olurlar çok üzüldüm fatma için

DenizSuray

canım senle satımız aynıydı zaten. normal doğumda istiyosun. kesinlikle korkma korkulcak hiç bişiy yok. epiduralde olduktan sonra hiç bi şeyi zaten hissetmiyosun..

senin ilk doğumun dimi?? doğum hikayeni yazcak mısın? merakla bekliyorum valla ben..

bende çok üzüldmçALLAHM evlatlarımızla sınamasn bizi inşş,sabır versin fatmaya inşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…