evet zaman yaklaştıkça hem sabırsızlanıyoruz hemde endişelerimiz artıyor çok düşünmemeye çalış canım en fazla bi kaç gün sonra bebeğin sağlıklı bi şekilde kucagında olacak inşallah bizim daha zamanımız var bkliycez birazne güzel seninde 38 bitiyo demek çatı muaynesi yapması iyi olur canm inş bebeğin istedğn gibi olur da doğumun yaklaşır yoksa son haftaya kalmanı istemem hakkatten zormuş önce daha iyiydm şimdi hemm psikolojik hemde bedenen çöktüm 2 günde hiç böyle olmamıştım artık bebeği görme isteğimden çok sağlığıma kavuşmak istiyorm o derece kötü oldum
selam kızlar. uzun zaman sonra koca göbeğim olmadan topiğe giriyorum. 31 mayıs salı günü 1 e 10 kala normal doğumla oğlum emiri kucağıma aldım.darısı bekleyenlerin başına
aminn canım gözünaydın kolaymıydı doğumun anlatsana biraz
kolay sayılırdı.sabah 5 te sancım başladı hafif olarak. saat 10 da hastanedeydim, 1 dede doğurdum. tabii suni sancı da takıldı.
kısa sürmüş ne güzel tabi ikinci doğum olmasının da etkisi vardır mutlaka allah geri kalanlarımızı bir avazda kurtarsın:18:
kısa sürmüş ne güzel tabi ikinci doğum olmasının da etkisi vardır mutlaka allah geri kalanlarımızı bir avazda kurtarsın:18:
evet canım ikinci doğum olduğu için daha hızlı oluyor gerçekten.son anlar biraz sıkıntılı yani zor oluyor.ama bebek cıktıktan sonra herşey bitiyor inanki.doğumdan sonra odama çıkardılar. tuvaletime girdim,yemeğimide yedim, hemde gezindim.
evet canım ikinci doğum olduğu için daha hızlı oluyor gerçekten.son anlar biraz sıkıntılı yani zor oluyor.ama bebek cıktıktan sonra herşey bitiyor inanki.doğumdan sonra odama çıkardılar. tuvaletime girdim,yemeğimide yedim, hemde gezindim.
ne güzel bende normal düşünüyorum ama aklım almıyo sanki ordan çıkamayacakmış gibi geliyo becerebilecekmiyim bilmiyorum
ne güzel kısa sürmüş fazla sancı çekmemişsin epiduralli mi oldu yoksa tamamen normalmi oldu canım?kolay sayılırdı.sabah 5 te sancım başladı hafif olarak. saat 10 da hastanedeydim, 1 dede doğurdum. tabii suni sancı da takıldı.
hemen yemek yemeye izin veriyolarmı? sevindim bak buna açlığa pek dayanamam çünküevet canım ikinci doğum olduğu için daha hızlı oluyor gerçekten.son anlar biraz sıkıntılı yani zor oluyor.ama bebek cıktıktan sonra herşey bitiyor inanki.doğumdan sonra odama çıkardılar. tuvaletime girdim,yemeğimide yedim, hemde gezindim.
ne güzel bende normal düşünüyorum ama aklım almıyo sanki ordan çıkamayacakmış gibi geliyo becerebilecekmiyim bilmiyorum
inanki 2 doğum yaptım benimde aklım almıyor ama çıkıyor işte. büyük tuvaletini yapıyormuşsun gibi oluyor zaten.kendiliğinden ıkınma geliyor.sende ittiriyorsun ve oluyor.Allah herkkese hayırlısını versin.
kızlar oğluma doğan hastanesinin internet sitesinden 31 mayısa bakarak görebilirsiniz.o gün tek doğum benimkiydi zaten
kızlar oğluma doğan hastanesinin internet sitesinden 31 mayısa bakarak görebilirsiniz.o gün tek doğum benimkiydi zaten
ne güzel kısa sürmüş fazla sancı çekmemişsin epiduralli mi oldu yoksa tamamen normalmi oldu canım?
hemen yemek yemeye izin veriyolarmı? sevindim bak buna açlığa pek dayanamam çünküsancılar çok şiddetli dayanılmaz oluyormu yoksa adet sancısının biraz daha şiddetlisi filanmı ?
aynı benhem normal istiyorum hem napıcam diyorum hayırlısı bakalım allah dayanma gücü versin o an hepimize ...
DenizSuray
canım senle satımız aynıydı zaten. normal doğumda istiyosun. kesinlikle korkma korkulcak hiç bişiy yok. epiduralde olduktan sonra hiç bi şeyi zaten hissetmiyosun..
nete yeni girdim Rabbim yardımcısı olsun fatmanın meleğini cennete yollamış o bebek anne ve babası için şefaatçi olur inş Allah sabırlarını arttırsın ve hayırlısıyla yeniden sağlıklı bi evlat nasib etsin ne diyeceğimi bilmiyorum bana konuşması kolay ama onlar için ne kadar zor Allah yardımcıları olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?