2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

DenizSuray

canım senle satımız aynıydı zaten. normal doğumda istiyosun. kesinlikle korkma korkulcak hiç bişiy yok. epiduralde olduktan sonra hiç bi şeyi zaten hissetmiyosun..

ayy canım hoşgeldin sütün gitmiş diye okudum face te boşuna üzmesene kendini öykümünkide girdi ne olacakki inşallah gelir tekrar epidural mi oldu senin bende tam sana yazacaktım memnun kaldın yani ozaman bende epidural istiycem kısmetse bakalım:26:

kızlar slm
geçmişi okudum ve şok oldum tüylerim diken diken oldu fatmaya ve eşine allah bol bol sabır versin inşallah en kısa zamanda tekrar bebek sahibi olurlar çok üzüldüm fatma için

sorma merve yıkık haldeyiz... ben aldım haberi kızlara verdim çok merak ediyorlardı, tlfnda sesi gitti kapattık 10-15 sn. sonra... offf Allah yardımcısı olsn...

fatmanın bebeği vefat etti kordon dolanmasından dolayı..

sorma merve yıkık haldeyiz... ben aldım haberi kızlara verdim çok merak ediyorlardı, tlfnda sesi gitti kapattık 10-15 sn. sonra... offf Allah yardımcısı olsn...

ayy hala tüylerim diken diken yaa sus noolur söyleme ben kaldıramam böle şeyleri çok ağlarım
yarın bizim kontrolümüz var sabah 10 da bakalım dr ne dicek bize

merhabalar arkadaşlar bende temmuz annelerindenim fatma arkadaşı duydum. çok üzüldüm allah ona eşine ve ailesine sabırlar versin yazıcak bişey bulamıyorum ne denirki çok zor bir durum allah hepimizin bebeğini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

neyse kızlar ben çıkıyorum eşim gelir birazdan arkadaşını bırakmaya gitmişti bende fırsattan istifade giriyim bakiyim demiştim yarın görüşürüz inşallah
dilerim yarın kontrole gidecek olan arkadaşlar güzel haberler alırlar inşallah (amiin)
yarın doğum yapacak olan arkadaşlar da inşallah kolaylıkla doğum yapsınlar inşallah (amiiinn)
doğum yapmış olan arkadaşların bebişlerine de allahım sağlık sıhhat versin inşallah (amiin)

ooyy kızlar sabahtan beri fatmayı düşündükçe kafamda daha büyüyo..düşünüyorum herşeyini almıştır kıyafeti beşiği bilmemnesi oda falan yapmışmıydı hatırlamıyorum da şimdi onları gördükçe mahvolcak..eşime anlattım çok kötü oldu.zaten kk ya girdiğime sinir oluyodu iyice kızdı yani girdiğimi görünce artık beni rahat bırakmaz kesin..

senin ilk doğumun dimi?? doğum hikayeni yazcak mısın? merakla bekliyorum valla ben..

yazıcam herşeyi kızlar. sütüm gitmişti geldi çok şükür. hatta sızım sızım sızlıyorum şimdide :) birazdan emziricem o yüzden şimdi yazmaya başlamiim dedim. zaman bulunca giricem. öptümmm

ayy duygucum canım benim yaa çok sevindim hem normal doğum yapabilmene hem de iyi olmana..güzel haberler bizi teselli ediyor..epidural normal mi oldu ben de epidural isticem sanırım herkes çok memnun...

kızlar oğluma doğan hastanesinin internet sitesinden 31 mayısa bakarak görebilirsiniz.o gün tek doğum benimkiydi zaten
ben bulamadım ya link atın kızlar bende bakim
DenizSuray

canım senle satımız aynıydı zaten. normal doğumda istiyosun. kesinlikle korkma korkulcak hiç bişiy yok. epiduralde olduktan sonra hiç bi şeyi zaten hissetmiyosun..
epiduralden sonra sancıların tamamen kesildimi canım yoksa az da olsa hissettinmi? epidural öncesi nasıldı sancılar çok şiddetli oldumu sende?

çok zor değil o zaman üstesinden geliriz inşallah bizlerde

bende ara ara haberleri veriyodum eşime oda üzülmüştü , bugün söyleyince dahada üzüldü şimdi benden daha panik bişey olacak diye korkuyor oda ...

Kızlar geçmişi okudum yıkıldım resmen..güzel haberler beklerken kötü bir haberle karşılaşmak beni şok etti..Allahım sabır versin Fatma ya ve ailesinene diyeceğimi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…