DenizSuray
canım senle satımız aynıydı zaten. normal doğumda istiyosun. kesinlikle korkma korkulcak hiç bişiy yok. epiduralde olduktan sonra hiç bi şeyi zaten hissetmiyosun..
kızlar slm
geçmişi okudum ve şok oldum tüylerim diken diken oldu fatmaya ve eşine allah bol bol sabır versin inşallah en kısa zamanda tekrar bebek sahibi olurlar çok üzüldüm fatma için
epidural değil tamamen normal canım.ilk sancılar adet sancısının daha kuvvetlisi gibi, son anda belki dayanamıycam gibi geliyor ama o andada çocuk çıkıyor zaten . yani bende ikisindede öyle oldu.şimdi çıkmalıyım, hepinizi öpüyorum.bide fatmayla bebeğine ne olmuş biriniz yazın.merak ettim.
sorma merve yıkık haldeyiz... ben aldım haberi kızlara verdim çok merak ediyorlardı, tlfnda sesi gitti kapattık 10-15 sn. sonra... offf Allah yardımcısı olsn...
ayy hala tüylerim diken diken yaa sus noolur söyleme ben kaldıramam böle şeyleri çok ağlarım
yarın bizim kontrolümüz var sabah 10 da bakalım dr ne dicek bize
bnde yarın gidicem bakalım merak ediyorm..
senin ilk doğumun dimi?? doğum hikayeni yazcak mısın? merakla bekliyorum valla ben..
ayy canım hoşgeldinsütün gitmiş diye okudum face te boşuna üzmesene kendini öykümünkide girdi ne olacakki inşallah gelir tekrar epidural mi oldu senin bende tam sana yazacaktım memnun kaldın yani ozaman bende epidural istiycem kısmetse bakalım:26:
kızlar meltemmeryemin bebeğini nerden görebiliriz? link koyarmısınız ben de merak ettim
canım doğan hastanesi diye internetten gir, 31 mayısa bak ordan görürsün
ben bulamadım yakızlar oğluma doğan hastanesinin internet sitesinden 31 mayısa bakarak görebilirsiniz.o gün tek doğum benimkiydi zaten
epiduralden sonra sancıların tamamen kesildimi canım yoksa az da olsa hissettinmi? epidural öncesi nasıldı sancılar çok şiddetli oldumu sende?DenizSuray
canım senle satımız aynıydı zaten. normal doğumda istiyosun. kesinlikle korkma korkulcak hiç bişiy yok. epiduralde olduktan sonra hiç bi şeyi zaten hissetmiyosun..
epidural değil tamamen normal canım.ilk sancılar adet sancısının daha kuvvetlisi gibi, son anda belki dayanamıycam gibi geliyor ama o andada çocuk çıkıyor zaten . yani bende ikisindede öyle oldu.şimdi çıkmalıyım, hepinizi öpüyorum.bide fatmayla bebeğine ne olmuş biriniz yazın.merak ettim.
ooyy kızlar sabahtan beri fatmayı düşündükçe kafamda daha büyüyo..düşünüyorum herşeyini almıştır kıyafeti beşiği bilmemnesi oda falan yapmışmıydı hatırlamıyorum da şimdi onları gördükçe mahvolcak..eşime anlattım çok kötü oldu.zaten kk ya girdiğime sinir oluyodu iyice kızdı yani girdiğimi görünce artık beni rahat bırakmaz kesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?