2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar arkadaşlar bende temmuz annelerindenim fatma arkadaşı duydum. çok üzüldüm allah ona eşine ve ailesine sabırlar versin yazıcak bişey bulamıyorum ne denirki çok zor bir durum allah hepimizin bebeğini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

haberi aldığımdan beri çok kötüyüm ya.içime korkular giriyor.eşime anlattım oda çok üzüldü.allahım sağ salim kavuşalım bebişlerimize gerisi boş

selam kızlar. uzun zaman sonra koca göbeğim olmadan topiğe giriyorum. 31 mayıs salı günü 1 e 10 kala normal doğumla oğlum emiri kucağıma aldım. darısı bekleyenlerin başına
hayırlı olsun canım maşallah çok tatlı bi bebekmiş bide doğum hikayeni bekliyoruz
Castello Full Fonksiyon 3 Teker Bebek Arabası - e-bebek.com

araba almamış olan varsa baksın sipariş vericem bende burdan...

99 tl'ye düşmüş 249 dan...

canım ya kafamkarışık biraz araştırdımda bu marka zaten ucuzmuş 250 tl ye hiç biyerde görmedim yada ben bulamadım ama hoşuma gitti biraz daha araştırmak lazım alıpda hemen bozulacak kullanışsız bi ürün olabilirmi acaba

oyy nasıl tatlı maşalla yanakları tam ısırmalık Tosuncuk çok tatlı Allah anne babasına bağışlasın sağlıkla büyümeyi nasip etsin...Allahım bizede bebeklerimizi görüp kucagımıza almayı nasip et ...
Castello Full Fonksiyon 3 Teker Bebek Arabası - e-bebek.com

araba almamış olan varsa baksın sipariş vericem bende burdan...

99 tl'ye düşmüş 249 dan...

güzelmiş ama bi araştırın kızlar markayı kaliteli mi değilmi diye uzun süre kullanacaz kötü bişy çıkmasın :26:Ben pierre cardinin arabasını aldım ama üstte şeffaf penceresi yok benmkinin fiyatı cazip geldi diye aldım diğer tüm özellikleri mevcut 150ye aldım bende...Paraya kıyabilsem 350 tlye avrupanın en hafif arabası seçilen bi arabası vardı pierre cardin in onu alıcaktım çok rahat baya hafif bişydi, ama diğer alacaklarıma yettiremeyince ucuzunu aldım Benim aldıgımda tek eksiği penceresi ve diğeri kadar hafif olmaması onun dışındaki özellikleri var kullanışlı gibi satıcıya kalsa exor un arabasını tavsiye etti ısrarla onun daha kaliteli oldugunu söylüyordu bence doğruda söylüyodu çünkü baktıgındada anlaşılıyor o markanın arabası yapı olarak daha sağlam ve daha fonksiyonlu idi...Ay ne çok konuştum Bildiklerimi yazayım dedim fazla uzatmışım :)

Arkadaşlar delimavi48 3 haziranda sezeryan ile doğum yaptı. Burada aktif olduğunu bildiğim için sizlere haber vermek istedim :) Sağlık durumları çok iyi herkese mutlu geceler...

bebekpoyraz kumsalımız çok tatlı 41 kere maşallah sana benzettim ben kızını sen daha iyi bilirsin kime benziyo fıstık :)

Arkadaşlar delimavi48 3 haziranda sezeryan ile doğum yaptı. Burada aktif olduğunu bildiğim için sizlere haber vermek istedim :) Sağlık durumları çok iyi herkese mutlu geceler...

yaa delimavi de doğum yaptı demek :)) normal mi oldu sezeryanmı ? kaçıncı haftasındaydı canım?haziran anneleri olarak tebrik ettiğimizi iletirsin :)

evet bacımm bana benzio :)) tek saglıklı dogduya şükürler olsun ısterse cırkın olaydı umarsamazdım ama bılmıyorum kendı evladım dıyemı ama hastenede bıle maskot oldu kızcemm

günaydın kızlar.. kaç gündür okuyorum forumu fakat yazmak hiç içimden gelmiyordu.fatmanın bebeğinden dolayı..elim klavyeye gidiyor bir iki kelime yazıp geri siliyodum..şimdi girdim okudum, keşke görmeseydim..dakıkalardır ağlıyorum..çok kötüyüm..fatmanın halini düşünemiyorum..Allahım ona ve ailesine sabırlar versin...
bugun kontrolüm var..hayırlı haberlerle gelmeyi diliyorum...

Doğum yapan arkadaşların bebeklerini Allah bağışlasın...Rabbim bizlerede hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin( amin)

günaydıınnn

esraaaa kızın çooookk tatlı yaaa maşallah maşallah
bugün bizimde kontrolümüz var gece uyuyamadım doğru düzgün fatmaya çok üzüldüm allahım en kısa zamanda inşallah bebek sahibi yapar

tşk ederım cnmm darısı sanaa insallah bekleyen tum arkadaslarıma...

evet fatmaya bende cok uzuldum merve msj atmıs ondan ögrendım kas katı oldum vallahi
allahım tez vakıt ıcınde bır evlat daha nasıp etsın

Son düzenleme:
Kizlar hala Fatma'nin etkisinden kurtulamadim Allah geride kalan hamislerin yardimcisi olsun, sagsaglim alin kucaginiza insallah.
Bu arada bebislerini kucaklayanlar, hayirli ugurlu olsun. Anali-babali, saglikli bahti acik buyusunler insallah.

amin canım sağol
aynen dün bi okudum öyle kalakaldım şok oldum okuyunca ayy şimdi o bebişine aldığı eşyaları görünce çok kötü olur yaa kıyamam
neyse ben çıkıyorum birazdan kontrole gidicez babam bırakıcak adamı bekletmiyim hiç sevmez beklemeyi öptüm sizi kendine ve kızına iyi bak görüşürüüzz

tşk ederım cnm ınsallah alırsınız sizde hayırlısıyla

evet bakamıyodur benımde aklımdan cıkmıyan o zaten ya ok haber ver canım hayırlı haberlerını beklıyoruz

tşk ederım cnm ınsallah alırsınız sizde hayırlısıyla

evet bakamıyodur benımde aklımdan cıkmıyan o zaten ya ok haber ver canım hayırlı haberlerını beklıyoruz

günaydın kzılar. dünden beri ne moral kaldı ne başka bişey. sürekli aklımda fatmanın bebği. fatma ne durumdadır düşünmek bile kötü geliyor. ama ben hala anlamış değilim. kordon dolanmasından bu sonuca varılması beni şaşkın yaptı iyice. uff Allah ım sen fatmayı teskin et yarabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…