cılekkkkkkkkkkkkkkk ıkızımmmmmmmmmmmmmm gunaydınnnnnnnnn
Eki Görüntüle 205140 Eki Görüntüle 205139 Eki Görüntüle 205138 Eki Görüntüle 205137 kuzumu emzırdım bır bakayım dedım kımse yok sıtede bende fotousunu ekledım masallah demeyı unutmayın teyzelerı
Günaydın .channelimmmmmm napıyorsun? geçmişi okudum biraz çok kötüyüm seni görmek iyi geldi, nasılsın?
çok çok üzüldüm fatmaya
benim bebek de ters biliyosun bakalım bugün doktora gidicez..
canım benım bende ck uzuldumhep aklımda kac gundur fatma ama ynede bole bısı beklemıyodummm...sakın ole seyler aklına getırme bu bınde 1 belkıde mılyonda bır olcak bısı heralde zaten.... caım benceee sana doktor bgn gun verecekkkk sezeryan ıcınnnn ayyyy 2. mıra da gelcekkkk:)
valla bende kalktım gece uyuyamam dıyee evde olmak guzelmıssss benmde yrın kontrolum varrrr fatmadan sonra bu ontrolu cok heyecanla bekler oldumm..baksana zınkerbelın de kagan beyı gelmıss hayırlısıyla....
Bana da öyle geliyor biliyor musun gün vericek bana bu saatten sonra dönmez diyip.. ben bekleyecektim sancılanınca gitmek istiyordum hastaneye ama bu olaydan sonra dr. ne derse onu yapıcam...
evde olmak güzel di mi :) ben biraz fazla kafamda kuruyorum ama boş olunca...
canım benım bende ck uzuldumhep aklımda kac gundur fatma ama ynede bole bısı beklemıyodummm...sakın ole seyler aklına getırme bu bınde 1 belkıde mılyonda bır olcak bısı heralde zaten.... caım benceee sana doktor bgn gun verecekkkk sezeryan ıcınnnn ayyyy 2. mıra da gelcekkkk:)
valla bende kalktım gece uyuyamam dıyee evde olmak guzelmıssss benmde yrın kontrolum varrrr fatmadan sonra bu ontrolu cok heyecanla bekler oldumm..baksana zınkerbelın de kagan beyı gelmıss hayırlısıyla....
Bana da öyle geliyor biliyor musun gün vericek bana bu saatten sonra dönmez diyip.. ben bekleyecektim sancılanınca gitmek istiyordum hastaneye ama bu olaydan sonra dr. ne derse onu yapıcam...
evde olmak güzel di mi :) ben biraz fazla kafamda kuruyorum ama boş olunca...
Merhaba kızlar, bende dünden beri kaç kez girdim nete ama elim girmedi birşey yazmaya, ne denir ki bu durumda, zaten ne desek acısı hafiflemez.. Allah sabırlar versin, çok zor bir durum.. Bende bu durumdan sonra bebekle ilgili şikayet etmemeye karar verdim.. Gece uyumuyor mesela, gayet olgunlukla karşılıyorum bu durumu, hiçbir şeye takılmıyorum.. Ya çok zor çok... Dün bana Ege haber verdi, Fatmayı aramış ondan öğrenmiş, elim gitmedi yazmaya... Allah hepinize bebeğini kucağına alarak evine gelmeyi nasip etsin arkadaşlar..
Sizin de az kalmış kızlar doğuma.. Hayırlısıyla kavuşun bakalım bebişlerinize.. Çilek senin Mira da mı tersti.. Dönmedi mi.. Bu arada bende kaderiyle oynamamaktan yanayım bebğin, doktor ne derse o , aslında cuma günü doğum yapmak benim hiç işime gelmedi eşimin izni açısından ama hiç yorum yapmadım doktor ne dediyse ona OK dedim.. Risk alamam ben de..
Merhaba kızlar, bende dünden beri kaç kez girdim nete ama elim girmedi birşey yazmaya, ne denir ki bu durumda, zaten ne desek acısı hafiflemez.. Allah sabırlar versin, çok zor bir durum.. Bende bu durumdan sonra bebekle ilgili şikayet etmemeye karar verdim.. Gece uyumuyor mesela, gayet olgunlukla karşılıyorum bu durumu, hiçbir şeye takılmıyorum.. Ya çok zor çok... Dün bana Ege haber verdi, Fatmayı aramış ondan öğrenmiş, elim gitmedi yazmaya... Allah hepinize bebeğini kucağına alarak evine gelmeyi nasip etsin arkadaşlar..
eet canım en kotu yanı evde olmaınn bu sanırımmm bende ole sureklı kafamda neler kuruyorumbosver canım hayırlısı olsun sağ salım gelsınlerde sezeryan normal bence artık onmlı deıll.bnm esım ıle tutturmus bu olaylardan sonraa yrn gun alalım dıyee sezeryan olsun dıeee
Sizin de az kalmış kızlar doğuma.. Hayırlısıyla kavuşun bakalım bebişlerinize.. Çilek senin Mira da mı tersti.. Dönmedi mi.. Bu arada bende kaderiyle oynamamaktan yanayım bebğin, doktor ne derse o , aslında cuma günü doğum yapmak benim hiç işime gelmedi eşimin izni açısından ama hiç yorum yapmadım doktor ne dediyse ona OK dedim.. Risk alamam ben de..
Aminnnn, Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin..
İnsan panikliyor tabii, eşin de haklı.. çok büyük talihsizlik, çok büyük acı...
haklısın ben de artık aynı şeyi düşünüyorum Öyküm..
benim Miracık ters hala, dr. son kontrolde suyun fazla dedi, şeker ölçümü istedi yine bu saatten sonra ne olacaksa.. onlara da sinirim bozuldu..
hayırlısı ile sağ sağlim bi alsak kucağımıza
senin prensesin ne kadarlık oldu şimdi? mevlüdünü falan ne zaman yapacaksınız?
kızlar ya sizdede benmki gibi korkular oluştumu fatmadan sonra ben iyice korkmaya başladım önce bebeği görmeye sabırsızlandıım için gelsn diyodum ama şimdi ya terslik olursa diye bian önce gelsn diyorm malum günümz dolmak üzere elimden gelse bugn gidicem dr a aslında yarın gitmelym eşim için çarşambaya olur dedi dr ama ben korkuyorum ya acaba sezeryanmı olsaydım demiyor değilim artık benm bebkde çıt yok gene
kızlar ya sizdede benmki gibi korkular oluştumu fatmadan sonra ben iyice korkmaya başladım önce bebeği görmeye sabırsızlandıım için gelsn diyodum ama şimdi ya terslik olursa diye bian önce gelsn diyorm malum günümz dolmak üzere elimden gelse bugn gidicem dr a aslında yarın gitmelym eşim için çarşambaya olur dedi dr ama ben korkuyorum ya acaba sezeryanmı olsaydım demiyor değilim artık benm bebkde çıt yok gene
canım suyun fazla olması iyi değilmiki zaten son haftalara doğru sürekli azalıyo ama bekle bence en azından 38 buçuk haftalığa kadar bekle dönmezse sezeryan yap tabi bazı dr lar 40 a kadar da bekliyoda son anda dönen çok bebek var netde gördüm hep ama tabi bebeğin sağlığı önemli genede hemen sezeryana hemen evet deme doktorunla iyice konuş istişare et ben hep öyle yaptım
canım panik yapma ama kontrolü de ihmal etme çarş günü değil de bugun gitsen iyi olur aslında... günün doldu artık... içinde kalmasn...
cilekcim senin bebek dönmediyse sezaryen tarihi verebilir doktor...
ezgimm hoşgeldin nasıl haberler?
canım panik yapma ama kontrolü de ihmal etme çarş günü değil de bugun gitsen iyi olur aslında... günün doldu artık... içinde kalmasn...
cilekcim senin bebek dönmediyse sezaryen tarihi verebilir doktor...
ezgimm hoşgeldin nasıl haberler?
bende de aynı korkular oluştu...
hayırlısı olsun hepimiz için canım.. ben artık hiiç takmıyorum sezeryanmış normalmiş sağlıklı olsun da..
Bana da öyle geliyor MErvecim.. bu arada fatmanın ailesi yanında olur inşallah demişsin ya çok katılıyorum sana.. hamileliği boyunca bi arayıp sormadılar şimdi destek olsalar bari..
Kızlar ben anneme gidiyorum, gelirim yine , en kötü yarın sabah haber veririm öpüyourm hepinizi çok
ihmal etmem canım olurmu hiç bide benm dünden beri çatım ağrıyo hafif kanamam olmuş gene sık idrara çıkıyorum sancı olsa çıkıcak oğlum kız ne zormuş bu doğum başkaları nda görürdüm hiç umursamazdım böyle olduunu bilmezdim ama neyse sen naptın canm daha belirti yok demi sendede inan sana da dua ediyorm benm gibi sona kalma stresi en fazla yaşıyosun sağlıklısıyla bekletmeden gelsn bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?