2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Eşler sever sezeryanı zaten.. Normali bekle canım herşey yolundaysa derim ben..

oykumcummm slmm.. ınan su anda okadar cok yeırnde olmak ısterdımkı bebegımle evde olmayı buuu surec son haftalarr ne kadar sıkıntılı bı surecmıs yaaa....

AMIN canımmm..

Ay o dönemleri bende bilirim çok zordur.. İlk kızımda kafayı yemiştim bende 40 hafta bekledim.. O zaman çalışıyordum da doğum izninden yedik hep.. Çok sıkıntılıydı.. Ama şimdi diyorum ki keşke normal yapabilseydim.. Gerçi o normal olsa bu normal olmayacaktı ama neyse.. Bu arada aklıma gelmişken anlatayım kontrole gitmişken şekerimi takip eden dahiliyeciye de uğradım, oooh sonunda doğurdun dedi, Emel hanım doğumdan sonra onu arayıp, sonunda Sevgi doğurdu diye müjde vermiş.. Kadın beni ne sıkıntı yapmış ya, inanabiliyor musun.. Sonra eşime eczacı sormuş eşiniz doğum mu yaptı diye.. Eşim diyor ki Sevgi seni herkes tanıyor bu hastanede, eczacılar bile tanıyor ..

evt 9 ay boyunca gördükleri için tanıyorlar artık
bende üniversite hastanesinegidiyorum ama kan alan hemşire randevu veren sekreter hepsi tanıyor artık beni

gunaydın kızlarr
asırı uyku halım var sımdı bı seyler yemek ıcın kalktım Fatmanın haberı tokat gıbı carptı valla sersem gıbıyım...
var mı doguran en son zınkerbelde kaldım..

canımyaa cuma gunu hep amelıyatlarr eslerın ıznı kaynıyorrrrrrrrr:)

Evet aynen birde pazar günü hastane çok sessiz oluyor.. Benim çok sancım oldu pazar günü, Emel hanım çıkarmak istemedi hastaneden ama kalsan nolcak ki kimse yoktu hastanede... Zar zor çıktım..

Artık dönmez bence güzelim, bu Mira lar hep mi ters canım ... su şekerden dolayı fazlalaşıyor onun için istemiştir.. Çok dikkatli ye şu sıralar.. Meyve falan yeme bence.. Bebeğik kan şekeri düşer yoksa doğumdan sonra, onun için doktor şeker tahlili istemiştir.. Benimki 16 günlük falan, mevlüt yapçam 40 ında falan yaparım herhalde.. Ay birde o heyecanlar var.. Aslı nın da doğumgünü var bu cuma, birde onun telaşı çıktı.. Bakalım hayırlısı.. Bu aralar, kendimi çok yorgun hissediyorum.. Hiçbir şey yapasım yok..

bende üniversite hastanesinegidiyorum ama kan alan hemşire randevu veren sekreter hepsi tanıyor artık beni

Evet tabi birde benim gibi sorunlu bir gebelik geçirip, her hafta doktora taşınınca herkesle akraba olduk..

Bende kaçıyorum çok işim var.. Bebekin çamaşırlarını asçam.. Çok pisleniyor üstü başı bu kızın..

hoşbuldk canım sağol, şöyl bi geçmişe göz atayım kaç gündür bakamadım dedim amaRabbim fatma ya sabır, dayanma gücü versin, yıkıldımmmm

ben de cumartesi gittim kontrole. bebek dönmemiş, dönmez artık dedi, nst miz iyi çıktı, haftaya salı sabah 8 de spinal anesteziyle sezaryen kesinleşti, 7 de hastanede olucam, tahlil vericem. kilosu biraz düşük bebeğin, 2620 olmuş... 2800 falan doğar dedi, boy 49 olmuş. böyle benden haberler. sen nasılsın nasıl oldun? inan moralim sıfır şuan, herşeyi unuttum bi anda, offff,,,rabbim herşeyin hayırlısını versin ya.. minicik karnı vardı fatmanın,,, sırtına doğru büyüyo senin pipili derdimmm

ne güzel demişssin canım

çatı muyeneni bugn yaptır o zaman canım haftanda müsait zaten ve de hakkında hayırlısı olsun bide muayeneye bakılsın hele belki çatında dar olabilir doktorunla iyice konuş kafandaki soru işaretlernde at daha rahat edersn inş

cmsen kendınmı szeryan ıstıosun donmedıgı ıcın bebekk? kend stedıgımızle sezeryan olursakkacıncıhaftada alıyorlarkıı? sen benden bı kac gun ondesın sadece sımdıoledeyınce heyecanlandımmmmm:)

hayırlı olsun canım bizde senden haber bekliyoduk son 1 haftan var yani şimdi sanada günler geçmez

canım tarıhın kesınlesmıs hayırlısı olsun..haftaya kadar rahatla sakinleş fazla olumsuzlukları dusunmewmeye calıs aslında bu hepımız ıcın gecerlı

canım ben baştan beri sezeryan istiyodum, bebekte dönmeyince mecburi sezeryan şuan, kaydına makat gelişi yazıldı bile, başı midemin orda. normalde bugünlerde de alınabilir ama, bebek ne kadar kalırsa refleksleri için o kadar faydalı dedi dr, bi de biraz zayıf olduğu için, tam olarak doğum tarihinden 1 hafta önce yani 39+0 da alacak, en ideal zaman olduğunu söyledi dr um. seninki de mi ters? ayakta biraz fazla kaldığım zaman başının olduğu yer çok ağrıyo artık, midemin oldğu kısım yani. etlerimi ağrıtıyo dönmediği için

hayırlı olsun canım bizde senden haber bekliyoduk son 1 haftan var yani şimdi sanada günler geçmez

canım tarıhın kesınlesmıs hayırlısı olsun..haftaya kadar rahatla sakinleş fazla olumsuzlukları dusunmewmeye calıs aslında bu hepımız ıcın gecerlı

sğolun kızlar evet tarihimiz saatimiz belli oldu da Allah bilir yine de... annem geldi dün bu arada, iyi oldu, şimdi kaldırmıyo beni hiç, sabahları kasıklarım falan sızlıyo, sağolsun anacım iyi ki gelmiş... hepimizi sağ salim alalım yavrularımızı kucağımıza inş....

günaydın kızlar ezgicim günün belli olmuş hayırlısı olsun benim annem doğumda gelip 1 hafta kalabilecek keşke gelebilse moral olurdu kendimi çok yalnız mutsuz hissediyorum şu sıra zaten hiçbirşey yapmak istemiyorum bugün kontrole gidecektim yine kaldı bu hafta içinde giderim artık bugün gidecekler güzel haberler getirir inşallah ..

yok cnm ters deılde bakalımdktor ne dıcek yrınkı kontroldeee off offf

kızlar bişey sorucam sol göysümün altında dehşet bir sancı var yaklaşık üç gündür soluma yatamıyorum batıyo ağlıyorum bebek hep sağımda sağıma yatmaya tedirgin oluyorum sizlerdede oluyomu biraz araştırdım normal yazmışlar ama yinede bir kardiyolojiyemi yoksa gögüs hastalıklarına gitsem of bebek büyük olduğu içinde olabilirmiş iç organlarına çok bastırıyo diyolar ama gece hiç uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…