hoşbuldk canım sağol, şöyl bi geçmişe göz atayım kaç gündür bakamadım dedim amaRabbim fatma ya sabır, dayanma gücü versin, yıkıldımmmm
ben de cumartesi gittim kontrole. bebek dönmemiş, dönmez artık dedi, nst miz iyi çıktı, haftaya salı sabah 8 de spinal anesteziyle sezaryen kesinleşti, 7 de hastanede olucam, tahlil vericem. kilosu biraz düşük bebeğin, 2620 olmuş... 2800 falan doğar dedi, boy 49 olmuş. böyle benden haberler. sen nasılsın nasıl oldun? inan moralim sıfır şuan, herşeyi unuttum bi anda, offff,,,rabbim herşeyin hayırlısını versin ya.. minicik karnı vardı fatmanın,,, sırtına doğru büyüyo senin pipili derdimmm
günaydın kızlar ezgicim günün belli olmuş hayırlısı olsun benim annem doğumda gelip 1 hafta kalabilecek keşke gelebilse moral olurdu kendimi çok yalnız mutsuz hissediyorum şu sıra zaten hiçbirşey yapmak istemiyorum bugün kontrole gidecektim yine kaldı bu hafta içinde giderim artık bugün gidecekler güzel haberler getirir inşallah ..
yok cnm ters deılde bakalımdktor ne dıcek yrınkı kontroldeee off offf
kızlar bişey sorucam sol göysümün altında dehşet bir sancı var yaklaşık üç gündür soluma yatamıyorum batıyo ağlıyorum bebek hep sağımda sağıma yatmaya tedirgin oluyorum sizlerdede oluyomu biraz araştırdım normal yazmışlar ama yinede bir kardiyolojiyemi yoksa gögüs hastalıklarına gitsem of bebek büyük olduğu içinde olabilirmiş iç organlarına çok bastırıyo diyolar ama gece hiç uyuyamıyorum
kızlar çatı muayenesi nasıl bişey, yaşayanlar söylesin lütfen..
1 saat sonra kontrolüm var, bi arkadaş çatı muayenesinden sonra kanama olur falan yazmışta korktum oyüzden..çok acıyomu...?????? neyle bakıyolar:18:
kızlar bişey sorucam sol göysümün altında dehşet bir sancı var yaklaşık üç gündür soluma yatamıyorum batıyo ağlıyorum bebek hep sağımda sağıma yatmaya tedirgin oluyorum sizlerdede oluyomu biraz araştırdım normal yazmışlar ama yinede bir kardiyolojiyemi yoksa gögüs hastalıklarına gitsem of bebek büyük olduğu içinde olabilirmiş iç organlarına çok bastırıyo diyolar ama gece hiç uyuyamıyorum
ısteksızlık hepımızde var sanırım ben bı sıslıye dogru cıkıcam yuruyus ıyı gelır sende cık dolas olmadı
chanell hadı ıznede ayrıldın gozunaydın canım masallah ıyı goturdun
yarın hayırlı guzel haberlerını beklıyoruz
asuman senın bebek dogdu dıye kalmıs aklımda ıstersen bı doktora gıt cnm gecmıs olsun
kızlar çatı muayenesi nasıl bişey, yaşayanlar söylesin lütfen..
1 saat sonra kontrolüm var, bi arkadaş çatı muayenesinden sonra kanama olur falan yazmışta korktum oyüzden..çok acıyomu...?????? neyle bakıyolar:18:
ısteksızlık hepımızde var sanırım ben bı sıslıye dogru cıkıcam yuruyus ıyı gelır sende cık dolas olmadı
chanell hadı ıznede ayrıldın gozunaydın canım masallah ıyı goturdun
yarın hayırlı guzel haberlerını beklıyoruz
cn selamm evet yaa sonuna kadar calıstım:) nasılsınnnn doktor ne dedı en son?bende paladyuma gıdıp kendme pempelı bı nevresım takımı alım dıorum sokaklara dıkkat ett cok sıcakkk..
asuman senın bebek dogdu dıye kalmıs aklımda ıstersen bı doktora gıt cnm gecmıs olsun
hoşbuldk canım sağol, şöyl bi geçmişe göz atayım kaç gündür bakamadım dedim amaRabbim fatma ya sabır, dayanma gücü versin, yıkıldımmmm
ben de cumartesi gittim kontrole. bebek dönmemiş, dönmez artık dedi, nst miz iyi çıktı, haftaya salı sabah 8 de spinal anesteziyle sezaryen kesinleşti, 7 de hastanede olucam, tahlil vericem. kilosu biraz düşük bebeğin, 2620 olmuş... 2800 falan doğar dedi, boy 49 olmuş. böyle benden haberler. sen nasılsın nasıl oldun? inan moralim sıfır şuan, herşeyi unuttum bi anda, offff,,,rabbim herşeyin hayırlısını versin ya.. minicik karnı vardı fatmanın,,, sırtına doğru büyüyo senin pipili derdimmm
dr un eline bağlı ama kendini kasmaz isen hiç bir ey hissetmiyorsun canımben hiçbirinde acı falan hissetmedim ilk oğlumda ilk kez çatı muayenesinden sonra çok hafif kan gelmişti ama o bişi değil canım bunda hiç kan falan gelmedi korkulacak bişi asla değil kasma yeter.
yok cnm korkulcak bısı yok parmagıı soktu bende sadecee hıc panık yapma acımadı. ama bazılarıdogumu fela tetıkler dıo bende ole bısı olmadı herkese gore degısıo sanırım bıde bnm 35te yaptı yrın bıdaha bakcak oda nolur bılememm:)
slmmm ben geldımm nasılsınız kızlar
slmmm ben geldımm nasılsınız kızlar
hg cnmm sen nslsn asıl? alıştın mı anneliğe :))
kılar fatmaya ne oldu
kılar fatmaya ne oldu
hoşgeldin kızz nasılsın bebek nasıl fatma maalesef bebeğini kaybetti çok dua etttik ama olmadı işte hepimiz yıkıldık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?