2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çatı muayenesi nasıl bişey, yaşayanlar söylesin lütfen..
1 saat sonra kontrolüm var, bi arkadaş çatı muayenesinden sonra kanama olur falan yazmışta korktum oyüzden..çok acıyomu...?????? neyle bakıyolar:18:

ısteksızlık hepımızde var sanırım ben bı sıslıye dogru cıkıcam yuruyus ıyı gelır sende cık dolas olmadı

yok cnm ters deılde bakalımdktor ne dıcek yrınkı kontroldeee off offf

chanell hadı ıznede ayrıldın gozunaydın canım masallah ıyı goturdun
yarın hayırlı guzel haberlerını beklıyoruz

asuman senın bebek dogdu dıye kalmıs aklımda ıstersen bı doktora gıt cnm gecmıs olsun

dr un eline bağlı ama kendini kasmaz isen hiç bir ey hissetmiyorsun canım ben hiçbirinde acı falan hissetmedim ilk oğlumda ilk kez çatı muayenesinden sonra çok hafif kan gelmişti ama o bişi değil canım bunda hiç kan falan gelmedi korkulacak bişi asla değil kasma yeter.

bence bebek büyüdüğü içindir zaten büyüktü seninkisi benimde iki üç gündür sağ belimden kalçama bacağıma vuran bir ağrı var bebek sürekli sağ tarafta ondan mı bilemedim sürekli soluma yattığım halde sağ tarafım ağrıyo nedense

merhaba arkadaşlar... nasılsınız... yeni haberler var mı... bebekpoyrazdan fatmadan ve diğerlerinden....

dün o kadar çok gezdimki bugün halim kalmamış belki öğleden sonra çıkarım evde de yapılacak işler var aslında sağol canım:78:

erken doğum için gittik ama haftamız küçük olduğu için iğne serum ve nidilatla durdurdular işte bekliyoruz kilomuz çok olduğundan sanırım böle sıkıntılar yaşıyorum fatmaya üzüntümden dün gece ağrılarım dahada çoğaldı aklım hep onda ne yapar nasıl teselli bulur diye neyse eşimi işe yollıyım bi doktoruma gideyim

kızlar bende ağustos annesiyim çok üzgünüm fatma'ya allah sabır versin acayip üzüldüm ya allah önce sizlere sonra bizlere hayırlı doğumlar nasip etsin allah kurtarsın sağsalim bizleri böyle büyük acı yaşamayalım bu arada sizlerinde başısağolsun kaç ay boyunca sıkıntılarınızı mutluluğunuzu paylaştınız teyzeleri sayılırsınız o bebişin neyse tekrar hayırlı doğumlar sizlere..

yok cnm korkulcak bısı yok parmagıı soktu bende sadecee hıc panık yapma acımadı. ama bazılarıdogumu fela tetıkler dıo bende ole bısı olmadı herkese gore degısıo sanırım bıde bnm 35te yaptı yrın bıdaha bakcak oda nolur bılememm:)

sorma canım bzde çok üzüldük (

2800 de doğsa bildiğin bebek aman sağlıkla gelsinler de kilo sorun değil ezgi hiçbir şeyi takmıyorum artık kafaya... hayırlısıyla doğur inşallah bebeğini...

bende bugun gidicem bakalımm doktorumuz ne dicek? artık alttan muayene istemiyroumm

kızlar karnım tas gıbı semsert sıpa bugun harekette etmedı bıraz uzanayım
artık takıntı mı gercek mı bılemıyorum pek ıyı degıl psıkolojımız artık nem kapar olduk
kendınıze ıyı bakın

saolun kızlar cvp için...inşallah hayırlı haberlerle gelirim..hepinizi öpüyorum...hoşçakalın...

kılar fatmaya ne oldu

bende dogumayakın oldugunuz ıcın hep sızden takıp edıyordum durumlarınızı..ama fatma kardesımızın basına gelenı bılmıyordum saatlerdır sayfaları karıstırıyordum ne oldu dıye..cok uzuldum ..ALLAHIM beterınden ve dayanılmaz acılardan korusun...bebegını kendıne ve esıne sefaatcı kılsın ınsaallah..

hoşgeldin kızz nasılsın bebek nasıl fatma maalesef bebeğini kaybetti çok dua etttik ama olmadı işte hepimiz yıkıldık..

ayyyyyyyyyy yıkıldımm yıkıldımm cok uzuldumm allah sabır versınn ne olduda oldu ben ımde pek yolunda gıtmedı hersey bıraz cılelıydı ıgne alıyorum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…