ayyyyyyyyyy yıkıldımm yıkıldımm cok uzuldumm allah sabır versınnne olduda oldu ben ımde pek yolunda gıtmedı hersey bıraz cılelıydı ıgne alıyorum suan
ayyyyyyyyyy yıkıldımm yıkıldımm cok uzuldumm allah sabır versınnne olduda oldu ben ımde pek yolunda gıtmedı hersey bıraz cılelıydı ıgne alıyorum suan
yazılanlara göre hareketlerini hissedememiş fatma dr a gitmiş kordon dolanmış bebeğe acil sezeryana almışlar ama bebek hiç ağlamamış nefes alamamış. osmaniyeden adanaya sevk etmişler bebeği hemen dün de vefat etti bebek. allah fatmaya sabır versin. yazarken bile tüylerim diken diken oluyo. dünden beri bi çoğumuz canlı cenaze gibiyiz. çok etkilendik.
fatma normal doğummu bekliyordu yani tek anlamadığım nstlerde kordon dolanması çıkıyo ya hani hiç yozgatta falan bakılmamışmı fatma fark etmiş ya bebeğin hareketsizliği hani daha öncesinde gidişatta bir sıkıntı yoktu dimi offf paranoyak oldum nedenleri aklımda kurcalayıp duruyorum elbette takdiri ilahi ama neden de yok değil..... Fatma ne yapar şimdi sütü bile geliyordur nasıl toparlıyacak allahım çok büyük sabır ver ben düşündükçe aklımı yitiricek gibi oluyorum
Herkese selam
kızlar fatmaya yıklıdm bı yazı hazırlamısıtım ama koymask ıstemıyorum yazacak cok sey vardı ama ne dıyecegımı bılemıyorumm kısaca anlatayım
sonunda doğurdum çok şükür daha yenı fırsat bulabıldım bıraz sıkıntılı günler yasadım sezeryanla ılıgılı bı sıkıntım olmadı spınal oldum epısıpı yapıldı doktorum gercekten muthıstı çok şükür fakat hatırlarsanız ellerımde alerjı cıktı demısıtım meger onlar alarjı degılmıs hamılelıkte cok sık gorulmeyen sıtrese sıkıntıya dayalı hamılelık depresyonuymus tum vücüduma attı gece acıllere fılan kaldırıldım kortızonlu serumar yedım ıgneler e hala devam edıyorum zor oldu benım ıcın suan cok sukur gıt gıde azalıyo  gelelım anne olmak guzel bır fuygu allahım hepınızede nasıp eder ınsallah resmını faceye koycam bırazdan hepınız Allaha emanet olun ara sıra gırerım yıne bu arada bılmedıgım dogum varmı
slm kızlaar biz geldiikk:79:
kontrolden geldik şimdi nst de biraz sancı çıktı ama çok az dr um dikkat et dedi
53 cm olmuş kızım ama anlamadığım ultrasonda 3500 gr çıktı dr güvenemedi bide ayrıntılı ultrasona gönder di orda da 3158 çıktı :44: vajinal muane etti azıcık canımız yandı tabi uyuz karı habersiz birden daldı sinir oldum neye uğradığımı şaşırdım insan bi haber verir
nasılmış çatı muayenen bacım? gzl haberler getirmişsin maşallah :)
slm kızlaar biz geldiikk:79:
kontrolden geldik şimdi nst de biraz sancı çıktı ama çok az dr um dikkat et dedi
53 cm olmuş kızım ama anlamadığım ultrasonda 3500 gr çıktı dr güvenemedi bide ayrıntılı ultrasona gönder di orda da 3158 çıktı :44: vajinal muane etti azıcık canımız yandı tabi uyuz karı habersiz birden daldı sinir oldum neye uğradığımı şaşırdım insan bi haber verir
poyraz escool hoşgeldin canlarım fatmanın acısından unuttuk sizleride,iyimisiniz Gözünüz aydın bebekleriniz çok tatlı çok sevdim Maşallah baktım baktım ağladım resimlerine Fatmayı düşündüm Allahım yavrulaınıza sağlık ömür versin
iyi dedi bişey demedi normal mi düşünüyosun dedi bende evet dedim haftaya çarşamba tekrar gel dedi bakalım tekrar gidicem sinir oldum yaa habersizce daldı uyuz karı
canım günaydınnn hoşgeldin :)) demekki doğumun yakın bebişinin kilosuda maşallah iyi çıkmış hadi senin bebişinde eli kulağıunda hemen glebilir dikkat et yormak kendini fazla sancın felan var mı peki? ağrın felan*
çok sinir bozucu dimi insanın psikolojisi bozuluyor... :) olsun napacaz başa gelen çekilir..
sağol canım evet doğum yakınmış dr um artık doğur dedi bende olur dedim hemen bugün doğururum dedimağrım da sancım da yok ama nst de çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?