2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hahhaha :) inatçı işte bebişlerimiz oh ne güzel sancın var demekki hisetmiyorsun buda güzelll kızın dolduracak tam 40 haftayı demekki :)

sancım varmış ta haberim yokmuş dr um evde pembemsi bi akıntı falan görürsen telaş yapma dedi bende içimden öyle pat diye dalmasaydın belki olmaz dedim

sancım varmış ta haberim yokmuş dr um evde pembemsi bi akıntı falan görürsen telaş yapma dedi bende içimden öyle pat diye dalmasaydın belki olmaz dedim

hahahhah :)işte doktorlarda bazen düşünemiyor söhylese en azından sende kendini hazır eder kasmazdın canında acımazdı.. boş ver düşünme sen meleğini düşün az kalmışşş en bile heyecanlandımmm

evet söylese zaten kasmıcaktım kendimi ama birden bire dalınca tabii bende kendimi ister istemez kastım
evet canım çok az kaldı artık kollarıma alıcam minik tospağamı çok özledim onuuuuuu

merhaba kızlar nasılsınız?

ebrucum sen nasılsın? geçenlerde beni sormuştun ben çok sonra geçmişi okurken gördüm, ankaradayım canım balgatta oturuyorum işyerime yakın diye. sen eryamandasın sanırım? kime gidiyosun doktorun nerde? hangi hastanede doğum düşünüyorsun?

kızlar benden gene lekeler geliyor

merve naber nasılsın? doğum baya yakın anlaşılan, ben de haftaya ayrılıyorum izne inşallah..37 başlıyor.
fatmadan sonra bebişin hareketleri beni korkutmaya başladı, sürekli dinler oldum. dün gece sevdim sevdim oğluşum bana karşılık vermeye başladı :)) gece baya bi sevdik birbirimizi :))

iyiyim canım ama şu işaretler kafamı bulandırıyor... neyse 1 saate çıkıcam zaten doktora gidicem... eğer bebeğim kilo almışsa normal doğumu düşünmüyorum...

fatmayı sorma hala etkisindeym hiçbir şeye sevinemiyorum bacım...

benim burakla bu sabah dövdük birbirimizi, sağdan çıkarmış ayağını benimle oynuyor aklı sıra elliyorum balık yüzer gibi kayboluyo vuruyorum az bişey o da ordn tkmeliyor :) anneme ellettim annem bi tuhaf oldu minicik ayağıyla oyun oynuyo benimle :) 10-15 dk öyle şakalaştık oğlumla :) güzel bi duygu ya Allah yaşamak istyen herkese yaşatsın inşallah...

hayırlısı canım hakkında. doktor ne derse ona göre hareket ederim ben de. hiçbişey için ısrar etmem.
artık büyük adam gibi tepki veriyolar valla :)) demek gerçekten anlıyorlar ya, çok güzel bi de doğsalar düşün ne tatlı oluyorlar :)

bebeeeeekkk kız bebişin çook güzel maşallah Allah nazardan saklasın çok güzel bir bebek:)

aynen valla doğuranları kıskanıyorumm :)

bebeeeeekkk kız bebişin çook güzel maşallah Allah nazardan saklasın çok güzel bir bebek:)

tşk ederıssss teyzesiii :)))

kız MERVE dr a gıdınce haber et ha aklımdasın sitede olmazsam telden msj at olmadı cagrı at dönerim kuzum

ayrıca senın burak göbek bolumunde kıme talıp oldu bıde buragın capkınlıgı yazmıs senın azgınlıgın o bıkere cocugu durtuyon

Son düzenleme:

tamam bacım haber ederim. ebrunun göbeğini görünce tekme attı senin damat

iyiyim valla Fatmanın şokunu yaşıyorum hala,evet canm tubiye seni sormuştum üçümüzün günü aynı bide hepimiz ankaradayız hepimiz aynı anda aynı yerde doğururmuşuz demiştim ben bilgi hastanesine gidiyorum selçuk beye,sen nereye gidiyosun

nasıl gidiyor emzirme işleri? bir de ne giydiriyorsunuz bebişe? acaba eksiğimiz var mı diye sorayım dedim canım. gerçi benim bebiş haziran sonu görünüyor, bir tulum ve bir body üzerine belki penye bir yelek yeterli olur bence o dönemde.

yaa sorma senin damat fena çıktı, benim kızı kuma getirecekmiş senin kızın üstüne bak kaynana gözünü dört aç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…