hahhaha :) inatçı işte bebişlerimiz oh ne güzel sancın var demekki hisetmiyorsun buda güzelll kızın dolduracak tam 40 haftayı demekki :)
sancım varmış ta haberim yokmuşdr um evde pembemsi bi akıntı falan görürsen telaş yapma dedi bende içimden öyle pat diye dalmasaydın belki olmaz dedim
hahahhah :)işte doktorlarda bazen düşünemiyor söhylese en azından sende kendini hazır eder kasmazdın canında acımazdı.. boş ver düşünme sen meleğini düşün az kalmışşş en bile heyecanlandımmm
kızlar biz çıkıyoruz birazdan geliriz yine azıcık karnımızı doyuralım görüşürüz yine
kızlar benden gene lekeler geliyor
merve naber nasılsın? doğum baya yakın anlaşılan, ben de haftaya ayrılıyorum izne inşallah..37 başlıyor.
fatmadan sonra bebişin hareketleri beni korkutmaya başladı, sürekli dinler oldum. dün gece sevdim sevdim oğluşum bana karşılık vermeye başladı :)) gece baya bi sevdik birbirimizi :))
iyiyim canım ama şu işaretler kafamı bulandırıyor... neyse 1 saate çıkıcam zaten doktora gidicem... eğer bebeğim kilo almışsa normal doğumu düşünmüyorum...
fatmayı sorma hala etkisindeym hiçbir şeye sevinemiyorum bacım...
benim burakla bu sabah dövdük birbirimizi, sağdan çıkarmış ayağını benimle oynuyor aklı sıra elliyorum balık yüzer gibi kayboluyo vuruyorum az bişey o da ordn tkmeliyor :) anneme ellettim annem bi tuhaf oldu minicik ayağıyla oyun oynuyo benimle :) 10-15 dk öyle şakalaştık oğlumla :) güzel bi duygu ya Allah yaşamak istyen herkese yaşatsın inşallah...
hayırlısı canım hakkında. doktor ne derse ona göre hareket ederim ben de. hiçbişey için ısrar etmem.
artık büyük adam gibi tepki veriyolar valla :)) demek gerçekten anlıyorlar ya, çok güzel bi de doğsalar düşün ne tatlı oluyorlar :)
bebeeeeekkk kız bebişin çook güzel maşallah Allah nazardan saklasın çok güzel bir bebek:)
tşk ederıssss teyzesiii :)))
kız MERVE dr a gıdınce haber et ha aklımdasın olmadı telden msj at olmadı cagrı at dönerim kuzum
ayrıca senın burak göbek bolumunde kıme talıp oldubıde buragın capkınlıgı yazmıs senın azgınlıgın o bıkere cocugu durtuyon
merhaba kızlar nasılsınız?
ebrucum sen nasılsın? geçenlerde beni sormuştun ben çok sonra geçmişi okurken gördüm, ankaradayım canım balgatta oturuyorum işyerime yakın diye. sen eryamandasın sanırım? kime gidiyosun doktorun nerde? hangi hastanede doğum düşünüyorsun?
kız MERVE dr a gıdınce haber et ha aklımdasın sitede olmazsam telden msj at olmadı cagrı at dönerim kuzum
ayrıca senın burak göbek bolumunde kıme talıp oldubıde buragın capkınlıgı yazmıs senın azgınlıgın o bıkere cocugu durtuyon
kızlar benden gene lekeler geliyor
tamam bacım haber ederim. ebrunun göbeğini görünce tekme attı senin damat
kız MERVE dr a gıdınce haber et ha aklımdasın sitede olmazsam telden msj at olmadı cagrı at dönerim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?