2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sabır versin... ne kadar zordur... Allah ım yardım et fatmaya

nerden bakıyosunuz yeni bebişlerin resmine.. geçmiş olsun yeni anneler.... gözünüz aydın...

bilgi hastanesi nerde? ay evet günümüz de aynı :)) ben linaya gidiyorum canım yenimahallede. hrs'de veya medicana'da düşünüyorum doğumu. haftasonu gittim hrsyi gördüm doğum salonu o kadar güzel ki ev ortamı gibi yapmışlar rahat edelim diye. medicana da fena değil. fiyatları aynı gibi, o yüzden sanırım hrsyi tercih edicem.

bilgi hastanesi batıkentte canım bana yakın linayı duymuştum, bende bi ara HRS yi düşünmüştüm özel sigortamız vardı ama karşılamadı sezeryan olucam ben onun içinde çok uçuk rakamlar verdiler 4000 5000 gibi banada fazla ve gereksiz geldi hem evimede çok uzak HRS, selçuk beye çok alıştım zaten HRS bedavada çağırsa dr umu bırakıp gidemicem

bizim doktor anlaşmalı olduğu için fiyatı uygun geldi bize. sezeryan bile olsam 3000in altında olacak. zaten epiduralli normal doğumla sezeryan aynı oluyor. bize de çok yakın değil ama arabayla 15 dkda gidilir. eryamana uzak tabi. zaten tek aklımı kurcalayan hrsnin bulunduğu yer. çok ara sokakta. medicana çok güzel o açıdan. yol üstünde ve balgata 5 dk. bakalım hayırlısı artık.

medicanada bi doktor varmı aklında, yoksa kendi doktorunmu girecek dışardan

medicanada bi doktor varmı aklında, yoksa kendi doktorunmu girecek dışardan

her durumda kendi doktorum gircek canım hrs de olsa medicana da olsa. zaten o yüzden özelde doğum yapıyorum, yoksa giderim zekai tahirden iyisi yoktur bence, ama işte mesela oranın doktoruna da gitsen girmiyormuş normal doğuma, kim nöbetçiyse o giriyormuş.

evet orası öyleymiş,ama yinede orası bana bşi itici geliyor birde hoş olmayan hikayeler duymuştum daha önceleri.hayırlısı olsun,normal doğum olursa haziran sonunu görürsün galiba benim sezeryan olduğu için az kaldı.

ya tabi ne de olsa devlet hastanesi, hastası çok. olay da çok oluyor o yüzden. Allah bizleri korusun olumsuz şeylerden.
tabi ben diyorum ya hep benim oğlum son samuray diye ne zaman canım senin tarih?

ya tabi ne de olsa devlet hastanesi, hastası çok. olay da çok oluyor o yüzden. Allah bizleri korusun olumsuz şeylerden.
tabi ben diyorum ya hep benim oğlum son samuray diye ne zaman canım senin tarih?

dr. um 18 haziran diyor bende 22 ye kadar bekletelim diyordum ama bebeğimin gelişimi güzel kilosuda iyi 4 gün bişey farketmez diye geri vazgeçtim,bide fatmanın durumu etkiledi beni bir an önce çıksın istiyorum perşembe günü randevum var gidince 18 ine ameliyat gününü yazdırıcam kısmetse.

ay hadi bakalım hayırlısı olsun canım, az kaldı ya, şaka maka doğum yapcağımız aya girdik.
fatmanın durumuna ben de çok üzüldüm dün çok kötü oldum, ama kendi psikolojimizi bozmamamız lazım çünkü henüz atlatmamız gereken ciddi bir aşama var. olumlu düşün dua et Allaha sığın hiç bi olumsuzluk olmaz inşallah...

Allah korusun hepimizin bebişlerini ama insan ister istemez etkileniyo,gece uyandım uyandım hep fatma geldi aklıma sonra bebişimi dinledim hareket ediyormu diye, bu stresle doğurmazsam iyidir zaten dün biraz sancım vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…