evet ya dışarı çıkılmıyor bayılacak gibi oluyorumödemi de artırıyor bu havalar bebişler ne yapacak ki .(
kız şikayet etmeyin bak ben hala çalışıyorum :))
offff ben evde fenalaşıyorum valla sana helal olsun ne zaman ayrılcak işyerinde doğurmayasın
valla bacım bura kadar sıcak değildir eminim bende mecbur çıktım eşim geç geliyo işten ve alışveriş yapmaya zamanı olmuyo hiç. çok yoğun çalışıyo valla bende tabanvay gittim benimde arabam yok diyorum alalım diye ama tutmuş bana kendi arabasını gösteriyo bu ne diye koca arabayı ben napiim hem evde durmuyo zaten arabayla çalışıyo ben napiim o arabayı 106 istiyorum beeeeennn:84:üff ya ben dışarı çıkamıyorum hava sıcak yürüyemiyorum arabamda yok kocişte geç geliyor valla mahsur kaldım ben ya
iyiyiz bizde bacım sancı yok hiiç bişey yok beklemedeyim öyle heyecanlanıyorum kzımı biran önce görebilmek için :)
bebekleremi yapıomuş
kız şikayet etmeyin bak ben hala çalışıyorum :))
valla bacım bura kadar sıcak değildir eminim bende mecbur çıktım eşim geç geliyo işten ve alışveriş yapmaya zamanı olmuyo hiç. çok yoğun çalışıyo valla bende tabanvay gittim benimde arabam yok diyorum alalım diye ama tutmuş bana kendi arabasını gösteriyo bu ne diye koca arabayı ben napiim hem evde durmuyo zaten arabayla çalışıyo ben napiim o arabayı 106 istiyorum beeeeennn:84:
valla bende beklemedeyim canım bi doğsa da kurtulsam şu veletin canımı yakan hareketlerinden artık kucağımda görmek istiyorum ben
yoook cnm bebişler doğunca bu secak havada ne yapacakalr demek istedim:)
106 yı napıcan kız yarışlaramı gidicen kuzucunlabenim 106 tım vardı geçen sene sattık bilsem sana satardım
kız sorma bayılıyorum ben 106 lara ama kırmızısına onlar daha çekici duruyo yarış meselesine gelince neden olmasın eşimde bende çok severiz az bende zibidilik var bacım antalyada her hafta yapılıyo yarış ama hamilelikten gidemiyorum her defasında davet geliyo bize geçen hafta yine vardı ama az bişey izledik dışardan izleniyodu biraz bakabildik arabanın içinden bakalım eşimle iddiaya girdik bana bi araba getiricek bende sıfır çizicem eğer yapabilirsem araba alacak bana
kız bacım sende bendensin bende az hawai değildim bakma şimdi karnım burnumda evde oturduğuma benim derecelerim var yarışlarda ,draglara katılıyordum Antalyadada katıldım hatta 2008 de ama sıcaktan beynim döndü kazanamadım
hadiiii kız sana ne anlatıcam
eşim beni istemeye geldiğinde tanışıcaz bi odada oturduk ikimiz konuştuğumuz tek konu arabalar dı halbuki odaya birbirimizi tanımak için girdik heemillet hadi çıkın artık diyo ama sohbet bayaa koyulaştı bizim çıkasımız yok odadan
anammmm yarışçı anneler sizi :)))
bundan sonra bebek arabası sürücez
anammmm yarışçı anneler sizi :)))
ayyy komediye bak yaa sizde oradan bağlamışsınızbende modifiyeli bi 106 yla kaynanamgile giderdim komşular falan hep bakardı denizin nişanlı buymuş diye eşimde biraz ağır birisidir görüntü olarakda kendide sattırdı valla arabamı faceden ekle sen beni varmısın bizim grupta baktımda göremedim
valla hastalık işte ama bebişlerimiz işin içine gelince nasılda fedakar olduk.ben araba kullanamıyorum karnımdan artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?