valla hastalık işte ama bebişlerimiz işin içine gelince nasılda fedakar olduk.ben araba kullanamıyorum karnımdan artık[/Q
bende koltuğu geri çekerek kullanıyorum. ama artık son 3 hafta binmemeye yürümeye çalışıyorum :) en azından dünden beri binmedim :)
ebrucum baktım şimdi face den sana düğün resmi olan sensin dimi ???
valla hastalık işte ama bebişlerimiz işin içine gelince nasılda fedakar olduk.ben araba kullanamıyorum karnımdan artık[/Q
bende koltuğu geri çekerek kullanıyorum. ama artık son 3 hafta binmemeye yürümeye çalışıyorum :) en azından dünden beri binmedim :)
dünden beri binmemiş seni duyanda 1 senedir falan binmemiş zanneder kız yürüyün yürüyün daha kolay doğurursunuz ananızın karnından arabaylamı doğdunuz
Herkese selam
kızlar fatmaya yıklıdm bı yazı hazırlamısıtım ama koymask ıstemıyorum yazacak cok sey vardı ama ne dıyecegımı bılemıyorumm kısaca anlatayım
sonunda doğurdum çok şükür daha yenı fırsat bulabıldım bıraz sıkıntılı günler yasadım sezeryanla ılıgılı bı sıkıntım olmadı spınal oldum epısıpı yapıldı doktorum gercekten muthıstı çok şükür fakat hatırlarsanız ellerımde alerjı cıktı demısıtım meger onlar alarjı degılmıs hamılelıkte cok sık gorulmeyen sıtrese sıkıntıya dayalı hamılelık depresyonuymus tum vücüduma attı gece acıllere fılan kaldırıldım kortızonlu serumar yedım ıgneler e hala devam edıyorum zor oldu benım ıcın suan cok sukur gıt gıde azalıyo  gelelım anne olmak guzel bır fuygu allahım hepınızede nasıp eder ınsallah resmını faceye koycam bırazdan hepınız Allaha emanet olun ara sıra gırerım yıne bu arada bılmedıgım dogum varmı
ben gördüm çok tatlı bi oğlumuz oldu..allahım benimde kızımı sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün bi şeklide kucağıma almayı nasip eder..hepimize inşallah....
direksiyon karnımdan dönmüyogeçen akşam ablama gidicektim 2 adımlık yere kullanamadım eşimde dalga geçiyo ver şu arabayı acemi diyo geri çekincede ayaklarım yetişmiyo
direksiyon karnımdan dönmüyogeçen akşam ablama gidicektim 2 adımlık yere kullanamadım eşimde dalga geçiyo ver şu arabayı acemi diyo geri çekincede ayaklarım yetişmiyo
ayyy yazıııkkk yetişmiyomu ayakların (sanki kendimin yetişiyo da konuşuyom öyle)
ayyy yazıııkkk yetişmiyomu ayakların (sanki kendimin yetişiyo da konuşuyom öyle)
benim ehliyetim bile yok:2:
benim ehliyetim bile yok:2:
yok canım ya hem yetişmiyo hemde eşim çok evhamlı benim hamile kaldığımdan beri bi kere sinemaya götürmedi gürültüden bişey olur diye, arabayada izin vermiyo bişey olur direksiyonda sancılarnırsın diye,yanlız biyere gitmek yok, elinden gelse tekerlekli sandalyeye bağlıcak
alırsın bacım üzülme bende aslında son dakika aldım birden bire oldu yani mecbur kaldım o yüzden
yok canım ya hem yetişmiyo hemde eşim çok evhamlı benim hamile kaldığımdan beri bi kere sinemaya götürmedi gürültüden bişey olur diye, arabayada izin vermiyo bişey olur direksiyonda sancılarnırsın diye,yanlız biyere gitmek yok, elinden gelse tekerlekli sandalyeye bağlıcak
hadi yaa bizimkide tam tersi veriyim mi sürcen mi diyo sürebilsem bide
valla biz en son kurtlar vadisine gittik sinemaya daha da gitmedik
benimde yoktu ama 3 sene ehliyetsiz kullandım,hiç polise yakalanmadım ama bigün kaza yaptım adam 100 de 1000000000000000 suçluydu ama ehliyetim olmadığı için o haklı duruma geçti para verdim bide üstüne adama,son ra gidip aldım.Direksiyon sınavınada arabayla gittim üstelik
süpersin yaa 3 sene az da değil inşallah kızım doğsun azıcıkta büyüsün düşünüyorum ya :)
benimde yoktu ama 3 sene ehliyetsiz kullandım,hiç polise yakalanmadım ama bigün kaza yaptım adam 100 de 1000000000000000 suçluydu ama ehliyetim olmadığı için o haklı duruma geçti para verdim bide üstüne adama,son ra gidip aldım.Direksiyon sınavınada arabayla gittim üstelik
ehliyetinizi alın araba kullanmayı öğrenin bacım dünya hali ben hep söylüyorum kızlara, bebeklerimizde oluyo artık hep eşlere yüklenmemek gerek :)))))
hadi yaaa zaten hep kadınları suçlu bulurlar ben hep yolda eşimi ikaz ederim öyle yapma böyle yapma arabayı titretme eşim sinir olur bana
ehliyetsiz sürmedim hiç zaten ehliyet almak planda yoktu bigün babam bayaa bi hastalandı evin önünde araba vardı ama sürcek adam yoktu bilmiyodum o zamanlarda sürmeyi babam zaten imkanı yok süremezdi o derece hastalanmıştı bende o yüzden aldım ehliyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?