2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben gördüm çok tatlı bi oğlumuz oldu..allahım benimde kızımı sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün bi şeklide kucağıma almayı nasip eder..hepimize inşallah....

alırsın bacım üzülme bende aslında son dakika aldım birden bire oldu yani mecbur kaldım o yüzden

benimde yoktu ama 3 sene ehliyetsiz kullandım,hiç polise yakalanmadım ama bigün kaza yaptım adam 100 de 1000000000000000 suçluydu ama ehliyetim olmadığı için o haklı duruma geçti para verdim bide üstüne adama,son ra gidip aldım.Direksiyon sınavınada arabayla gittim üstelik

süpersin yaa 3 sene az da değil inşallah kızım doğsun azıcıkta büyüsün düşünüyorum ya :)

hadi yaaa zaten hep kadınları suçlu bulurlar ben hep yolda eşimi ikaz ederim öyle yapma böyle yapma arabayı titretme eşim sinir olur bana
ehliyetsiz sürmedim hiç zaten ehliyet almak planda yoktu bigün babam bayaa bi hastalandı evin önünde araba vardı ama sürcek adam yoktu bilmiyodum o zamanlarda sürmeyi babam zaten imkanı yok süremezdi o derece hastalanmıştı bende o yüzden aldım ehliyeti

benimde babam direksiyon başında anayolda fenalaşmıştı arabayı durdurabildi ama biz vızır vızır akan trafiğin ortasında kalakaldık arkadan gelen biri heran çarpabilirdi,o zaman küçüktüm 12 yaşlarında falandım ama 17 yaşıma geldiğimde öğrendim araba sürmeyi.dedimya dünya hali işte.ya kızlar bu arada bişey sorucam size benim çatı kemiklerim çatırdıyo :44::44:neden olur o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…