dun leke var bende dıyordu bende telden msj attım haber ver dıye vermedı kız dogurdumu acaba
anam onun lekesi de geçmedi gitti doğursunda kurtulsun yaaane beceriksiz karılarız doğuramadık gitti
lekeyle doguralacaksa ben dogururdum
cok zorluklar cektım 1 aydan fazla hastaneye gıttım tık yok bebek dogum kanalına gırmıs dedıler yıne gelmedı enson dr kanaman var yapacak bıse yok dedı sezeryana yattım ama amelıyat cok guzel gectı tabı bıraz agrıları oluyor olmuyor degıl ama ılk gunden sonra atlatyosun epidural dogum cok rahatmıs
bilmiyorum kı canım yaaa cok acıyor ama cıglık atıyorum resmen valla aldıgım kremlerın bırı ıse yaramadı
ayyy o muaneden bahsetmeyın bana en cok parmaklanan ben oldum yine gelmedııevet canım yaa en çok sen çektin valla benim kızda kanala girmiş ama bakalım bekliyoruz dün dr artık daha yavaş hareket et dedi bide dün alttan muane etti mahvetti beni artık o muaneden sonrada gelmezse dicek bişey bulamıyorum
3 hazıranda dogdu teyzesıı tşk ederıssslm bebişin hayırlı olsun esra
ne zaman doğdu çok şeker maşallah
ALLAH nazarlardan saklasın
göğüs ucuna emzirdikten sonra sütünden sür bende işe yarıyo
hiç krem kullanmadım hatta tam kavrayamıyo memeyi ama yinede iyi azcık sızı var tabiki....
bebekpoyraz kızın çok tatlı maşallahhep gülümsüyor gibi foto.ları. ultrason foto.larında da öyleydi sanki:))
hadi hayırlısı bakalım benımde son zamanlarda ıshal vardı hayırlısıyla bır kurtulsaydınız yaaagünaydın herkese.bebek poyraz bebişin çok tatlı Allah analı babalı büyüüytsün.bende izinliyim artık evdeyim dünden beri...
ishal problemi var kaç gündür geçmiyır
kasıklarım çok ağrıyorr birde.perşembe günüüde doktor kontrolü varr
günayın kızlar
bebekpoyraz göğüs ucu yaraları için kardeşim garmastan kremi öneriyor be lansinoh almıştım keşke garmastan alsaydın dedi bir dene istersen
kendi hastalarında hep işe yaramış
bi kahvaltı yapıp gelicem hemen
ayyy o muaneden bahsetmeyın bana en cok parmaklanan ben oldum yine gelmedıı
Eki Görüntüle 205721 dogumdan cıkmıs halım suan bole karnım daha sıslık var yalnızgobek felan kalmadıı kım demıs sezeryan gobek yapar dıe alın sıze sezeryanlı gobek
hadi gozun aydınnn allah analı babalı buyutsunbenım kızcede dr a gıttı aneanesıyle kontrolee bende sut sagyorum suan hep yara oldum yaa lansınoh bır ışe yaramadı azcık gecene kadar sagacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?