2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anam onun lekesi de geçmedi gitti doğursunda kurtulsun yaaa ne beceriksiz karılarız doğuramadık gitti

lekeyle doguralacaksa ben dogururdum

cok zorluklar cektım 1 aydan fazla hastaneye gıttım tık yok bebek dogum kanalına gırmıs dedıler yıne gelmedı enson dr kanaman var yapacak bıse yok dedı sezeryana yattım ama amelıyat cok guzel gectı tabı bıraz agrıları oluyor olmuyor degıl ama ılk gunden sonra atlatyosun epidural dogum cok rahatmıs

evet canım yaa en çok sen çektin valla benim kızda kanala girmiş ama bakalım bekliyoruz dün dr artık daha yavaş hareket et dedi bide dün alttan muane etti mahvetti beni artık o muaneden sonrada gelmezse dicek bişey bulamıyorum

bilmiyorum kı canım yaaa cok acıyor ama cıglık atıyorum resmen valla aldıgım kremlerın bırı ıse yaramadı

slm bebişin hayırlı olsun esra
ne zaman doğdu çok şeker maşallah
ALLAH nazarlardan saklasın
göğüs ucuna emzirdikten sonra sütünden sür bende işe yarıyo
hiç krem kullanmadım hatta tam kavrayamıyo memeyi ama yinede iyi azcık sızı var tabiki....

bebekpoyraz kızın çok tatlı maşallah hep gülümsüyor gibi foto.ları. ultrason foto.larında da öyleydi sanki:))

ayyy o muaneden bahsetmeyın bana en cok parmaklanan ben oldum yine gelmedıı
3 hazıranda dogdu teyzesıı tşk ederıss gogüs ucu için sutmu alla alla :44: valla denerım canım
bebekpoyraz kızın çok tatlı maşallah hep gülümsüyor gibi foto.ları. ultrason foto.larında da öyleydi sanki:))

saol canım darısı sızlere olsun ınsallah fıstık kızım o benım anası yer onu ama cok huysuz sımdı annemle gorustum hastaneyı ayaga kaldırmıs yaygaracı

Son düzenleme:
günaydın herkese.bebek poyraz bebişin çok tatlı Allah analı babalı büyüüytsün.bende izinliyim artık evdeyim dünden beri...
ishal problemi var kaç gündür geçmiyır
kasıklarım çok ağrıyorr birde.perşembe günüüde doktor kontrolü varr

ya kızlar juse dan haberi olan var mı?sezeryan olacaktı 1 haziran

da.noldu acaba şimdi nasıl çok merak ediyorum da....

günayın kızlar
bebekpoyraz göğüs ucu yaraları için kardeşim garmastan kremi öneriyor be lansinoh almıştım keşke garmastan alsaydın dedi bir dene istersen
kendi hastalarında hep işe yaramış

bi kahvaltı yapıp gelicem hemen

hadi hayırlısı bakalım benımde son zamanlarda ıshal vardı hayırlısıyla bır kurtulsaydınız yaaa

tamam canım bakarım olmadı ondanda alırım cok saol

maşaalllh sende sezeryan oldun sanırım
bende normalle başlayıp epiduralle devam edip
sonra sezeryan oldum
oğluşum 31 mayısta geldi
mayıs annesi oldum son anda
oğluş kafasını kanala yan sokunca ödem oldu hemen sezeryana aldılar.

kızlar bu arada merveyle msjlastım kızın lekesı gelmıstı ama hala tık yok pazartesı tekrar gıdceem dıo dr a off oda bır dogursaydıı

ayyy o muaneden bahsetmeyın bana en cok parmaklanan ben oldum yine gelmedıı

dün eşime anlatıyorum böyle böyle oldu diye muaneden bahsettim geçmiş bana ne diyo vaaay demek beni aldattın hee tamam öyle olsun diyo ben canımın derdindeyim adam gırgır peşinde dalga geçiyo benle

dogumdan cıkmıs halım suan bole karnım daha sıslık var yalnız gobek felan kalmadıı kım demıs sezeryan gobek yapar dıe alın sıze sezeryanlı gobek

herkese selamlar
BEBEKPOYRAZ canım çok geçmiş olsun almışsın kucağına nihayet bebeğini
maşallah çokta tatlı

ne güzel çoğu aldı bebişini kucağına
allahım doğan tüm bebekleri ana babasına bağışlasın bahtını tahtını güzel şansını bol ömrünü mutlu ve uzuuuuuun etsin inşallah

darısı benim gibi almayanların başına
bizde sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza inşallah

günaydın kızlar nasılsınız?

hadi gozun aydınnn allah analı babalı buyutsun benım kızcede dr a gıttı aneanesıyle kontrolee bende sut sagyorum suan hep yara oldum yaa lansınoh bır ışe yaramadı azcık gecene kadar sagacam

canım arkadaşlar da söylemiş, emzirdikten sonra sütünden biraz sür etrafına. bi de avent in göğüs kalkanı var o çok işe yarıyormuş, pedlerden daha iyiymiş. hava almasını sağladığı için.
bir de memeyi ağzına verirken, bebişin ağzını en çok açtığı anı yakala, tam o anda ver ağzına. siyah kısmın tamamını ağzına alsın, emerken yanakları içe gömülmicek ve şap şap diye ses çıkmıcakmış. eğer öyleyse ucu zarar görürmüş. ben emzirme eğitimi notlarımı en iyisi bilgisyara geçireyim de paylaşayım sizinle.
dün sormuştum canım ama görmedin sanırım, bebişe neler giydiriyorsunuz bir body ve tulum mu? bi de şapka ve eldiveni önermiyorlar canım ilk günlerden sonra, aklında bulunsun, eldiven bebeği rahatsız ediyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…