2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

amın canım cumlemıze darısı basınıza ınsallah kurtulacaksınız sızde

yok canım benım gormedım ya cok saol bılgı verdıgın ıcın

günaydın kızlar. annemle kahvaltı yapıyoruz biz de. sabah bi kalktım annem kahvaltıyı hazırlamış, 3 odanın camını silmiş, oturma odamdaki halıyı siliyodu canım yaa. kızdım hemen kendini yormaya mı geldin diye. heveslenmiş :)
bende haftaya bugün doğurmuş olcammmmmm

kız poyrazzzzz bayılıyorum senin kızına, Allah ım nazarlardan saklasın. ohh karnında gitmiş, orjinale dönmüşsünmaşallah

hadı hayırlısıyla yap dogumunu sende

yok daha donmedım bacım spor yapacam daha kendıme gelımde bıraz

kızım ıcın soyledıklerın cok mutlu ettı benı umarım senın kızında bole tatlıdır her bebek tatlı hle cıger bır ap ayrı olyormus

inşallah e artık şu evli mutlu hamile yazısını evli mutlu çocukluya çevirir tickerını değişirsin

aaaaaaaaaaaaaaaaa dımı bak unuttum yazıyı degıstrmeye kız dun ruyamda hala hamıleyım cocouk doguryorum ya su tickerı yapmayı bılmıyorum ben lınk atıldı kac kere yapmaya kalktım yapamadım bunuda bana gokyuzu yapmıstı saolsun

bebek hangi gün doğmuştu senin kız? cuma mı? ben yaparm istersen bi ticker. ne yazalım üstüne?

bebek hangi gün doğmuştu senin kız? cuma mı? ben yaparm istersen bi ticker. ne yazalım üstüne?

ay vallamı cok saol yaparsan cok sevınırım yaa 3 hazıran cuma gunu söle pembelı felan olsun teyzesı yazı olarakta ....... fıstıklı kadayıfımm... yaz

Son düzenleme:

bi alsaydım kızımı kucağıma, sabırsızlanmaya başladım 7 gün kalınca :) çok merak ediyorum nasıl bi duygu olduğunugüzeldir tabi.
ya ysmbtg (yanlış hatırlamıyosam) diye bi arkadaş vardı, onu hiç göremiyorum, siz gördünüzmü

yaa onu bende merak ediyorum ne zamandır girmiyo doğurdumu acaba bakiyim bi

artık karışıyo, kimler doğurdu değilde kimler doğurmadı liste yapsak
haziran annelerinin çoğu mayısta pıtır pıtır döküldü
doğurmayanlar daha az sanırım

BLUE tamam canım bakıyorum sımdı cok tşk ederımmmmm tatlım

ezgımEE hatırladım o arkadası ama ne zaman dır gelmıo sanırım bacım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…