herkese selamlar
BEBEKPOYRAZ canım çok geçmiş olsun almışsın kucağına nihayet bebeğini
maşallah çokta tatlı
ne güzel çoğu aldı bebişini kucağına
allahım doğan tüm bebekleri ana babasına bağışlasın bahtını tahtını güzel şansını bol ömrünü mutlu ve uzuuuuuun etsin inşallah
darısı benim gibi almayanların başına
bizde sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza inşallah
günaydın kızlar nasılsınız?
canım arkadaşlar da söylemiş, emzirdikten sonra sütünden biraz sür etrafına. bi de avent in göğüs kalkanı var o çok işe yarıyormuş, pedlerden daha iyiymiş. hava almasını sağladığı için.
bir de memeyi ağzına verirken, bebişin ağzını en çok açtığı anı yakala, tam o anda ver ağzına. siyah kısmın tamamını ağzına alsın, emerken yanakları içe gömülmicek ve şap şap diye ses çıkmıcakmış. eğer öyleyse ucu zarar görürmüş. ben emzirme eğitimi notlarımı en iyisi bilgisyara geçireyim de paylaşayım sizinle.
dün sormuştum canım ama görmedin sanırım, bebişe neler giydiriyorsunuz bir body ve tulum mu? bi de şapka ve eldiveni önermiyorlar canım ilk günlerden sonra, aklında bulunsun, eldiven bebeği rahatsız ediyormuş.
amın canım cumlemıze darısı basınıza ınsallah kurtulacaksınız sızde
günaydın kızlar. annemle kahvaltı yapıyoruz biz de. sabah bi kalktım annem kahvaltıyı hazırlamış, 3 odanın camını silmiş, oturma odamdaki halıyı siliyodu canım yaa. kızdım hemen kendini yormaya mı geldin diye. heveslenmiş :)
bende haftaya bugün doğurmuş olcammmmmm
kız poyrazzzzz bayılıyorum senin kızına, Allah ım nazarlardan saklasın. ohh karnında gitmiş, orjinale dönmüşsünmaşallah
inşallah e artık şu evli mutlu hamile yazısını evli mutlu çocukluya çevirir tickerını değişirsin
aaaaaaaaaaaaaaaaa dımı bak unuttum yazıyı degıstrmeye kız dun ruyamda hala hamıleyım cocouk doguryorumya su tickerı yapmayı bılmıyorum ben lınk atıldı kac kere yapmaya kalktım yapamadım bunuda bana gokyuzu yapmıstı saolsun
bebek hangi gün doğmuştu senin kız? cuma mı? ben yaparm istersen bi ticker. ne yazalım üstüne?
hadı hayırlısıyla yap dogumunu sende
yok daha donmedım bacım spor yapacam dahakendıme gelımde bıraz
kızım ıcın soyledıklerın cok mutlu ettı benı umarım senın kızında bole tatlıdırher bebek tatlı hle cıger bır ap ayrı olyormus
bi alsaydım kızımı kucağıma, sabırsızlanmaya başladım 7 gün kalınca :) çok merak ediyorum nasıl bi duygu olduğunugüzeldir tabi.
ya ysmbtg (yanlış hatırlamıyosam) diye bi arkadaş vardı, onu hiç göremiyorum, siz gördünüzmü
ay vallamı cok saol yaparsan cok sevınırım yaa 3 hazıran cuma gunu söle pembelı felan olsun teyzesı yazı olarakta ....... fıstıklı kadayıfımm... yaz
ben uzun zamandır göremedim onu, doğurmuş olabilir.yaa onu bende merak ediyorum ne zamandır girmiyo doğurdumu acaba bakiyim bi
ben uzun zamandır göremedim onu, doğurmuş olabilir.
BLUE tamam canım bakıyorum sımdı cok tşk ederımmmmm tatlım
ezgımEE hatırladım o arkadası ama ne zaman dır gelmıo sanırım bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?